reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
czekali na autobus, w pewnym momencie matka krzyczy : "Brajan , Kewin , Nikola autobus jedzie. :-D No zatkało mnie :-D
bossskie:-D:-D:-D

A Jagoda też mi się bardzo podoba... I Malwina też - nie malina... I co by nasza Malinak się nie czepiała!!! A Jadźka toż to już inne imię jest... U nas znowu dziwna sytuacja z nazwiskiem... bo ja tak właściwie to dwojga nazwisk jestem i mój teść był święcie przekonany, że Natasza tak samo jak i ja...

ale my nie bedziemy na weselu z powodu tego ,ze olivera nie bede mogla zwolnic ze szkoly ,maz nie dostanie urlopu ,dzieci nie bede meczyc jazda prawie 10 godz jak jest zima ,troszke mi przykro no ale niestety ...

Mi się podoba imie Jagoda:tak:
To mi wszyscy mówią że Ruskie imię dziecku dałam:baffled:
Co do tablic to nie bardzo....Marzenko a ja w K-icach pełno ich widziałam:tak:

nieraz mi tu brakuje mamy zeby mi pomogla np wziela wnuki na spacer a ja bym sobie

odpoczela ale nie mam tak dobrze,

raz mi powiedziala ze mnie podziwia ze sobie rade daje sama tak daleko

roxy zapomnialam, ze tez mam roksane w rodzinie od mojego meza siostry wnusia ma

tak na imie

hahaha - wlaśnie sobie to wszystko wyobrazilam, :-D:-D:-D
hahaha a to wszystko rzecz jasna z dzieckiem w chuście ,zeby nie było :-D

a pośmiał się troszkę, a później stwierdził - toż to halloween :-D:-D:-D
no halloween a co ma być? ;-)
nasz Iza Mirka zasługuje na to co najlepsze :-D

dzięki - ale wiesz... nie możesz powiedzieć inaczej (jesteś zmuszona pokochać to imię :-D) - w końcu z Synowej śmiać się nie będziesz, hehehehe :-D:-D:-D
no smiac nie...ale jako teściowa będę robić delikatne sugestie do wszystkiego , wszak krystaliczna byc nie moge nie? :-D:-D:-D

a to pewnie w 2/3 była fanka Backsreet Boys :-D:-D:-D
a patrz to mi sie nie skojarzyło jakoś :-D
ale efekt był piorunujący

reklama
dobra...jak to mówiła mojej Śp babcia "skończyło się babci sranie" :-D
muszę leciec do dziecia marudzącego bo coś dziś nie w sosie jest i cyca sie na okrągło domaga :dry:
i'll be back... soon ;-)

Do góry