reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Jejku...odeszłam na pół godzinki a tu prawie 10 stron:szok::szok::szok:
Malgoss,Marzenka witajcie:-)
I widze ze panna T na tapecie:-D:-D:-D
A co do rad....no przeciez tamto pokolenie wie lepiej...nie wiecie:confused::confused::confused:

reklama
a co już masełko na gazie :confused:
Ekspresowe rośnięcie Jagi to mało powiedziane , a co na to rodzinka T???

no wiesz... moja T ciągle piszczy jak ją podnosi, ze taka ciężka... wkurzyłam się i zrobiłam manewr wykorzystywany u lekarzy - przyniosłam Marcza książeczkę zdrowia, i co - jest lżejsza od niego aż o 200g (On miał co miesiąc ważenie i mierzenie, wiec jest idealne odniesienie), no i jest wyższa o 4 cm

Już teraz ani Ona ani Teść nic nie mowią... kuźwa tosz to sa ich geny!!! Ja ważylam połowę tego co jaga w jej wieku :baffled:

czesc

kasia 1208-pisalas ze ,filip walczy w lozeczku do spania no moj dzis chyba rekord zrobil 2 godziny sie meczyl lobuziaczek,chodzil wkolo lozeczka i je obgryzal:-)oszczyl sobie zabki na maminie cycusie
ja tez tak robie ze przed 20 w lozku ,a zwlaszcza oliver bo do szkoly,wieczor nalezy cos dla rodzicow
no właśnie mam już tak łóżeczko obgryzione :baffled:, jo bała bym się cyca takiemu dać...;-)

marzena no jednak ty wszystko pamietasz ,to moze byc ona wslasnie ale ze oszuctka niby hmm ciekawe
pamiętam, że o niej nawet jakieś info od administaratorów było na górze strony...
:tak:
Takkk, woda z glukozą... coś w tym musi być:tak: Moja T też coś też tam marudziła o słodzeniu dzieciom glukozom, a nie cukrem... jej córeczka tak robi... i nie mogła zrozumieć jak ja Młodej gorzką herbatę podawałam...

Nina - w ogole to My Cię prosimy - nie podsuwaj pomyslów Moniqsan...:-D:-D:-D
Kasia już sie śmieje, że maselko na gazie (i zapewne tak jest, albo w niedługim czasie bedzie postawione). Ostatnio Moniq chyba On-Line piekła sernik bez sera (czyli te jogurtowe muffinki);-):-D

Kasia już sie śmieje, że maselko na gazie (i zapewne tak jest, albo w niedługim czasie bedzie postawione). Ostatnio Moniq chyba On-Line piekła sernik bez sera (czyli te jogurtowe muffinki);-):-D
tak niech lepiej zostanie na dietce pół jajecznej :-D:-D

moja mama tez sie troche smiala ,ze tak dlugo karmie ,bo pozniej go nieoducze i bedzie za mna z taboretem latac .
moze jej troszke przykro,ze tak dlugo karmie, bo ona ino 2 tygkarmila mnie i 2 rodzenstwa ,bo nie mogla...

znajoma mi caly czas mowila ze mam herbatke dawac, bo sie wcale nie nauczy pic ,a ja sie lekarza spytalam a on ,ze jak nie chce to nie musi pic,widocznie nie potrzebuje.

o o o ... Następny prześmiewca :-p

Idę dziecko przewinąć, bo słyszałam coś rzadkiego :sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Do góry