kasica212
Sanka & Samka
mamotysiu witaj
a ja jestem po małej bitwie z dzieciem teraz zmienić jej pieluche to są normalne zapasy ;-)
a ja jestem po małej bitwie z dzieciem teraz zmienić jej pieluche to są normalne zapasy ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
odpada jak tylko poczuje, że nie ma pieluchy to siada i próbuje gdzieś sobie iśćYhy, u nas jest podobnie. A raczej było. Wycwaniłam się i daję małej coś do rączki. Najlepsze są jakieś zwykłe foliki, albo jej kremiki. Zajmuje się tym, a ja spokojnie mogę zrobić z nią pożądek
brawo dla roksanki, duza dziewczynkaodpada jak tylko poczuje, że nie ma pieluchy to siada i próbuje gdzieś sobie iść
Wiecie co musze sie pochwalić bo duma mnie rozpieraRoksana podciągneła się przy łóżeczku po czym przeszła trzymając się niego i wyciąga sobie mate ;-)
![]()
Fotki wrzucę później bo M wziął do pracy:-(.Opaliłam się troszkę z czego jestem zadowolona.To pierwsze wczasy gdzie nie zwiedzaliśmy tylko byczyliśmy się na słonku.Filip w samolocie na trasie Katowice-Sharm El Sheikh dał piekna popisuwę
mmatysia, witaj :-) czekamy na fotki z Egiptu. opaliłaś się troszkę? ;-) jak Fifi zniósł podróż samolotem? czekamy na opowieści
Bardzo mi miło:-).Mmatysia
Fajnie że już jesteś!!!
Czekamy na opowieści i na fotki
A co to? Przeziębiłaś się? Ale już tu? po powrocie?
A jak M? Wszystko Ok
No, opowiadaj od początku do końca![]()