reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Witam mamuski o poranku, jak zwykle z pracy :-p

moniqsan- ja za 1 kubeczek płacę 23 zł, dzis mam je odebrać, cykne fotkę ;-)Co do spacerów, to my też z małą teraz nie wychodzimy- ze względu na pogodę, ale wozimy ją w spacerówce, bo ten mały urwis nie dał by sie położyć na 2 minuty

tsarina- no to Izunia ma charakterek :-p;-)

ladygab- kochana gdzie autorytet mamusi:confused::confused::confused: kurcze muszę zacząć nad tym pracować;-):tak:- brawo dla Zosieńki

patusia- gratulacje

agakm- oj współczuję Ci tych nocnych przepraw z niunią, a może postaraj się jej zorganizować jakos inaczej dzień?? W ogle jak wygląda u was dzień??

martalis uśmiałam się, może naprawdę Xavier rozumie dobrze że nie będziesz go więcej stresować

okruszku współczuje rachunku za gaz. Nawet boję się pomyśleć o jego wysokości jak Cię głowa rozbolała 160 mleka to ładnie na początek Roksana na noc to potrafi i 300 wydoić

moniqsan to niezłe miałaś przeżycie jako mała dziewczynka. Ja tam takich trumatycznych przeżyć nie miałam a też raczej nie wsmak mi byłoby zostawić małą samą

aga o której Jagódka padła w końcu.... współczuje tych nocnych przebojów

Ladygab uważaj na siebie

Witam

Ladygab zdrówka życzę Tobie i Zosi.

Oj Aga znów pół nocy miałaś do tyłu.

Oj też znam to z autopsji. Tzn u nas niespanie od północy do 3 już się skończyło, ale jak bym nie dała cycia zaraz jak się przebudzi to Julek też by się rozbudził i nie spał z 3 godziny. Za to u nas pobudka co 1,5 - 2 godziny. No i coraz częsciej mały spi z nami przez to ciągłe wstawanie. Co niestety jest strasznie nie wygodne bo on się rozkopuje strasznie. Namawiam męża żeby sobie urlop ojcowski wykorzystał i oduczył małego jeść w nocy(bo bez urlopu się pracy nie wyśpi)

A mam pytanko czy Wasze dzieciaczki same się zabawią jakimiś zabawkami? Bo Julek to by tylko pełzał (najlepiej w kierunku psa) lub wstawał. I cały dzień musze go asekurować.Wszystko służy do wstawania. Nawet mama w łóżku z rana.

A no i my też kubki dla dziadków mamy. Też na allegro zamówione.

hejka :-)
młody obudził sie o 6.30 :baffled: wzięłam go do naszego łóżka, pospał jeszcze do 8 :tak: dostał flaszeczkę i leżeliśmy sobie w łóżeczku aż do teraz :blink:

nina, MArcelitko bawi się sam zabawkami, nawet teraz siedzi sobie na dywaniku i się bawi :tak:
choć jak mu się znudzi to zaczyna pełzać w kierunku tych wszystkich przedmiotów gdzie ma zakazane i się wspina :sorry2:

Witam o poranq:-)

Nina- dzieki za zdrowko, juz Zosi lepiej, spala cala noc, katar nie cieknie. Zosia potrafi zajac sie zabawkami, ale najczesciej chodzi przy meblach i robi porzadki, ogolnie sama soba slicznie sie zajmuje:-)

Ankzoc- dzieki, na autorytet mamusi tez przyjdzie czas:-)

Aga- i udalo sie uspic malego potworka??? Musze sie spytac pediatry o ten Olbas, na razie nie bylam jeszcze u lekarza z katarkiem, ale jak bedzie sie przeciagal to sie wybiore.

A dzis sie pieknie wyspalam, Zosia tez juz przewinieta, przebrana lobuzuje:-)

Dzień dobry Mamusie... Ja dziś miałam dziwną noc, Iza poplakiwała przez sen ale się nie budziła, dwa razy mnie na równe nogi postawiła, biegnę do łożeczka a ona smacznie śpi... Wstałam dziś o 6 z zamiarem popracowania a tu lipa... chciałam tylko na chwileczkę położyć głowę na poduszce koło Izy i M i wstałam o 8:30, ale już wypiłam kubek kakao, a teraz kawusia...

i mam motto na dzień dzisiejszy:
Człowiek wstaje, aby napić sie kawy!

I seria pytan do Was na dzień dobry: znacie jakieś strony www gdzie można poczytać jak robić ładne, ostre i wykadrowane zdjęcia cyfrówką? Bo ja szukałam, ale dupa zbita...

Miłego Dnia Majoweczki!

nina2003- kochana moja majka po mimo mnóstwa zabawek, woli bawić się sznurkami, butami, laptopem, kablami, kartonami, wszytsko słuzy jej do wsawania, raczkuje po całym domu, także też muszę cały czas za nia biegać! :dry:

ladygab-kochana od wczoraj zaczynam nad tym pracować :-D

tsarina- a jest cośt takiego jak szkoła sony, komp mi muli więc nie mogę odpalić, ale może cośtam znajdziesz :-)

reklama
Do góry