reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

obrady AA dziś odwołane ???? :oo2::oo::rolleyes2::unsure::no2::no2::no2:
opuściłam kilka spotkań i nie wiem gdzie wszystkie są !!!!

Eluś- buźki i dla Ciebie- jka nie masz czasu na forum to chociaż co jakiś czas PW napisz że u was oki :tak:

Mmatysia- oj ciekawa jestem zdjęć :-p:sorry2:

reklama
czesc

mmatysia to fajne wczasy mieliscie powodz itd,akurat jak wy lecieliscie,szybkiego powrotu do zdrowka.

ja dzis tez bylam u lekarza,bo xavko ma mocny kaszel,myslalam ze mi syrop przepisze ale jak zwykle nic nie potrzebuje powiedzial.

pisalyscie czym sie pociechy nasze bawia,

xavko wszystkim co mu sie da przewaznie jest tak ze zabawki be ...ale pilot

,tel,kable dvd zwalic na ziemie to jest najlepsze ...ale ogolnie bawi sie sam na macie

nie musze byc z nim calutki czas.

Dobry wieczór Dziewuszki ;-)
Witaj:-)
obrady AA dziś odwołane ???? :oo2::oo::rolleyes2::unsure::no2::no2::no2:
opuściłam kilka spotkań i nie wiem gdzie wszystkie są !!!!

Eluś- buźki i dla Ciebie- jka nie masz czasu na forum to chociaż co jakiś czas PW napisz że u was oki :tak:

Mmatysia- oj ciekawa jestem zdjęć :-p:sorry2:
Och Malinko....ja jestem...ale pustawo coś dzisiaj:-( Nie ma z kim zdrówka wypić:baffled:

Martalis....Tobie to dobrze,ja to non stop muszę mieć na mała oko,mata jest dobra na 5 min:baffled:

wlasnie skonczylam cwiczyc pilates i po nim moje tetno to 107 zalamalam sie bo pilates nie jest az tak meczacym i szybkim cwiczeniem zeby miec takie tetno:-(

Hej!

Ja za chwilkę będę piła piwko (M właśnie poszedł do sklepu)

Ale ciiiiisza :baffled::no:

elu, zawsze to jakiś wysiłek, 107 to nie tak najgorzej. A jakie masz spoczynkowe?

reklama
okruszku współczuje rachunku za gaz. Nawet boję się pomyśleć o jego wysokości jak Cię głowa rozbolała 160 mleka to ładnie na początek Roksana na noc to potrafi i 300 wydoić
No właśnie też uważam, że jak na początek to i tak dużo...w końcu do tej pory jadł co 2 godz, więc przyzwyczajony jest do małych porcji :tak:

A mam pytanko czy Wasze dzieciaczki same się zabawią jakimiś zabawkami? Bo Julek to by tylko pełzał (najlepiej w kierunku psa) lub wstawał. I cały dzień musze go asekurować.Wszystko służy do wstawania. Nawet mama w łóżku z rana.
Nina no Tymek jeszcze sam nie wstaje :sorry2: ale potrafi sam się zabawić :tak:

Okruszku, i to jest właśnie piękne. Stworzyłyśmy tu sobie taką wspaniałą matnię, prawdziwą rodzinę :tak: I to jest super
Moniqsan mam nadzieję, że mnie jakoś przyjmiecie do 'rodziny' :sorry2: ....proszę...:cool2:

I seria pytan do Was na dzień dobry: znacie jakieś strony www gdzie można poczytać jak robić ładne, ostre i wykadrowane zdjęcia cyfrówką? Bo ja szukałam, ale dupa zbita...

Tsarina od siebie napiszę tylko tyle, jeśli chodzi o ostrość ... aparat musisz trzymać nieruchomo :-D Nie wiem jak Ty robisz zdjęcia, ale mam masę przykładów dookoła, że zawsze tym aparatem w rytm migawki poruszają i zdjęcia są poruszone.:-p
Ładne... cóż... to chyba kwestia jakiegoś wyczucia...w sobie....no i trochę typu aparatu :nerd:
Wykadrowane... a co dokładnie masz na myśli :confused: wiesz...no nie wiem czy dobrze odpowiem, ale np w plenerach linia horyzontu nie powinna być na środku zdjęcia. Jakiś obiekt na zdjęciu dobrze wygląda jak jest lekko z boku :tak:. Ale to nie zawsze jest tak że wtedy jest najlepiej...:sorry2:

Witam:-)

Dawno mnie na otwarty nie było, a tu tyle zmian, pojawiły sie też "nowe stare" mamy. Witamy Patusiu,paulo, ladygab, kasico i Okruszku:tak:

Widze ze dziś pustki:baffled::szok::sorry2:a ja mam troche czasu poklikać:confused:mały już śpi -nareszcie, bo dziś nam dał porządnie w kość.
Martwi mnie tylko, ze chyba jako jedyne dziecko majowe nie ma jesze ani jednego zebola.
Witaj Aneteczka
Co do ząbków...nie martw się, Tymkowi 1. ząbek wyszedł 31 grudnia. Ale czytałam, że im później tym lepiej...bo są wtedy trwalsze :tak:

Do góry