reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Fajnych mam sąsiadów. Mieszkaja pietro wyzej.

SIyszę,ze sasiad rzuca k****mi od jakie godziny. Chyba cos robi i mu nie wychodzi. No aIe jeden tekst mnie zabił.
Woła żone-Małgoska, chodz na chwiIę!!!! - ona nic. Woła jeszcze raz i jeszcze raz a w końcu krzyczy-Małgoska ,chodz na chwiIe bo jak nie przyjdziesz to dam ci w mordę!!!:szok:

jejuniu, ale pyszne zapiekaneczki mi wyszły. chrupiące, serek ciągnący, pieczarki, cebulka, AAAAA zjadlam 3!!!!!!!! a pewnie jeszcze bym 2 wcisnęla.

A dla mnie zostawilas...bo prosilam...:-):-):-):-)

Paula...no to dobrze..bo tak bez wody...i w gaka zimnice...brrrrrrrrr

Mamstud...dobranoc...

Roxy....ja wlasnie koncze serek i popijam goraca czekolade.....uffff juz mi cieplej...:tak::tak:

Ja tez zaraz sie klade...maz obiecal ze pozmywa wiec ja lece do lozeczka....:tak::tak:..pewnie znow czeka mnie pobudka okolo 3ciej...:baffled::baffled::baffled::baffled:

SIyszę,ze sasiad rzuca k****mi od jakie godziny. Chyba cos robi i mu nie wychodzi. No aIe jeden tekst mnie zabił.
Woła żone-Małgoska, chodz na chwiIę!!!! - ona nic. Woła jeszcze raz i jeszcze raz a w końcu krzyczy-Małgoska ,chodz na chwiIe bo jak nie przyjdziesz to dam ci w mordę!!!:szok:

No to nie musisz kawalow czytac...:-D:-D:-D:-D:-D:-D..przeczytalam mojemu P i sie usmial....:-D:-D:-D:-D

Boże!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok: :no::no::no::no::no::no:

No to nie musisz kawalow czytac...:-D:-D:-D:-D:-D:-D..przeczytalam mojemu P i sie usmial....:-D:-D:-D:-D

Dobre . W pierwszej chwiIi sie zasmiaIam a w drugiej szkoda mi sie kobity zrobiIo.Najgorsze,ze to z tych bardzo kuIturaInych. Nigdy bys nie pomysIaIa,ze on tak sie moze odezwac.
Mój mąz juz by miał śIiwe pod okiem za taki tekst.

reklama
Do góry