Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam! ja mam! Karmić piersią dziecko ze skazą przez minimum 8 miesięcy, jak nic 12kg mniej :-)Kobitki jeśli macie jakieś diety ekspres to dawać.Bo ja za dwa tygodnie muszę się pokazać z kilkoma cm mniej tu i ówdzie.
Na razie 2,5 kg mniej ale w obwodach kiepściutko:-(
Tsarino,Iącze się z Toba w bóIu.Od jutra czeka mnie ta sama droga co Ciebie. WIaśnie nawpierdzieIaIam się jak prosiak bo jutro byIo by mi żaI,że mogIam jeśc a nie jadIam.WIasnie IegIam na wyro i mam probIemy z poruszeniem się.
Jaka dietkę stosujesz? Wspomagasz się jakimis specyfikami?Ćwiczysz?
Ja mam zamiar zastosować dietkę Agi km.
No tiak.....Ale na to chyba za późno w moim przypadku No i w dwa tygodnie...ja mam! ja mam! Karmić piersią dziecko ze skazą przez minimum 8 miesięcy, jak nic 12kg mniej :-)
ja też , lub nowy wątek z jednym pytaniem, np. tak jak ostatnio dieta dla 8mc dziecka gdzie jest przecież wątek o rozszerzaniu diety maluchów ale widzę że już tego nie ma (usunięto) chyba moja wypowiedź wtedy poskutkowałaJa chyba jakaś nerwowa jestem. Jak widzę post z prosbą o gIosownie to dostaje trzęsawki.
ano z nerwami bo włazisz nam tu w główny wątek i jeszcze każesz się wyluzować!Oki po prostu chodzi mi o to że po co od razu z nerwami na kogoś???