reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

mamamatysia- zazdroszcze bo ja od 23 maly budzil sie co chwile..://
A wiesz Tikanisku,że wczoraj myślałam o Tobie.
Miałam nadzieję,że chociaż w sylwestrowa noc Kubuś da ci odpocząć:-(.
Bidulo trzymaj się do roczku już niedaleko;-)
Emi wczoraj wylazł 4 zabek !!!
Gratulacje:-):-):-).
Filip ma dwa i gryzie wszystko i każdego dzisiaj opiłował szczebelek łóżeczka:baffled:.
Prócz tego sam wstał więc obniżyliśmy łóżeczko-oj nie spodobało mu sie to:no::eek:

reklama
Witam wieczorkiem...
oj chyba jeszcze kacorka leczycie kobitki bo tu pusto cos????

no ja przywitalam Nowy Rok na sofie z telefonem w reku bo rozmawialam z M ktory byl w pracy..
Dzieciaki poszly spac dosc szybko mala o 19.00 a Niki o 21.00 wiec siedzialam sama jak palec... no ale coz... myslalam ze z wami poklikam a tu dupa...
Ale jest ok nie mem kaca jestem zadowolona i szczesliwa i mam nadzieje ze ten rok bedzie duzo lepszy od starego...
W poniedzialek ide do lekarza bo cos mnie martwi ten gozek w pachwinie...

kochane ale wam zycze w nowym roku spelnienia pragnien, szczescia i Milosci... zdrowia no i kasy bo z nia moze nie lepiej ale latwiej...buzka ;*
pociechy z dzieci i cierpliwych mezow....

patusia - gratki dla Emilki...super

confi - oj rozumiem ze jestes zla ze tak cie podsumowaly mamuski ale nie martw sie tym...czasem wyszczekane kobitki dostaja po tylku ale wole byc taka niz milczaco mimoza..hihihiiibuzka ;*

kasia - no to swietny sylwester...spokojnie no ale dzis odespisz...

Dobry wieczór Kochane! Dużo radości w Nowym Roku... sukcesów, sukcesów i sukcesów- a w czym, to sobie same wymyślcie;-)

Nastał dla mnie ten tragiczny dzień, dzień, w którym powinnam płakać jak bóbr, obgryzać futryny i zjadać tynk ze ścian... od jutra jestem na diecie! I nie ma przebacz, ja tam lubie moje wałki, wałeczki i brzuszysko... ale estetyka też jest ważna... no i nie mam już gdzie kupować moich biustonoszy z miseczką DD:dry:... zostały tylko babciowe (czyt. absolutnie nie seksowne), stąd:

Żołnierze! Z bólem serca obwieszczam, że nie ważne, jakie konsekwencje Wielce Szanowna Tępiąca Pijące Majówki pani Moderator przewiduje, dziś rozpoczynam spotkanie szeregowych AA od opróżnienia mojego barku! Żołnierze, misja Sylwester dobiegła końca i na placu broni pozostały trzy piwa, dziś ich żywot musi się skończyć, aby utorować drogę ku nowemu! Ku nowej szczuplejszej i sfrustrowanej Tsarinie! Żołnierze, to smutny czas...

kasiu ona nie chce mojego mleka z butelki, w ogóle nie chce mleka z butli! W dzień dawałam jej łyżeczką, na noc naszykowałam się z butlą. Martwię się bo pampersy były dziś prawie suche, mam nadzieję, że się Gaba szybko przyzwyczai...

Podjęłam taką drastyczną decyzję bo noc wczoraj i dziś była tragiczna, normalnie Gaba cycka nie wypuszczała z buźki, mój kręgosłup odmawia mi posłuszeństwa, łażę jak cień, a za kilka dni wracam do pracy

Powiem Wam, że przez ostatnie 3 miesiące miałam problem z akceptacją butli przez Jagódkę (zresztą pisałam o tym nie raz, i o moich walkach butelkowych).
Podjęłam tez walke z niekapkiem. A teraz Jaga pieknie pije herbatki z niekapka canpola, z kubka (kapka) Nuka kaszkę, a od niedzieli powróciła do łask butelka z TT (podalam jej mleko Nan) - także stwierdziłam, że nic na silę się nie wskora - kazde dziecko ma swoje "podejście do życia", i czas do przelamania się na różnego typu "nowości" :happy2:

Coś wkońcu musi im się spodobac - u nas sukces rozpoczął się od kubka z Nuka

mamstud żołnierzu walcz dzielnie! Słuchaj rad koleżanek, gdyż mądrze radzą:cool2:

Przesta sie martwić co o Tobie myśIą osoby ktore Cię nie znają.My tu wiemy,ze jestes dobrą osóbką.:tak:

miłą, troskliwą, szczerą, pokręconą i piszesz super streszczenia... jak już pisałam kiedyś: emenemsikowy newsletter!

no tak właśnie mi było bardzo przykro szkoda że tak sie stało - niejedno krotnie o tym z Paulą pisałyśy trudno nawet mi sie oberwało za robienie listy dziewczyn które należało dodać i to nieźle wtedy oberwało

a po co to teraz? na moim przykładzie, weszłabym na wątek, powiedziała "cześć" i wróciła tutaj... Nawet mnie nie ciekawi co tam u tych dziewczyn się zieje, bo ich nie znam... ani one mnie...:confused::blink:

witam, się.

widzę że apel poskutkował i nie gadałyście w ciemnościach. :cool2::cool2::cool2::-p

najpierw mamstud,
Kochana czemu nie zadzwoniłaś, pobeczałabyś komuś do słuchawki to na pewno byłoby ci lżej. :-:)-(
Domyślam się że jest Ci strasznie cięzko. Jedyne co mogę powiedzieć to że mocno cię ściskam. Wysyłam kubełek sił do ciebie.

hmm,
do wszytskich nie śpiących się dołączam. Maja dziś dała takiego jazzu że myślałam że normalnie wyjdę z domu.:wściekła/y::wściekła/y: nie spała od północy do 4.:dry::dry:

i już nie pamiętam co.

i zapomniałam dodać wyżej, że masz tanie połączenia międzynarodowe/międzymiastowe i zawsze służysz dobrym słowem!

He, He, pierwszy raz pierwsza z rana!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

gratuluje!

Witam majóweczki.Wszystkiego naj w Nowym Roku .

Nastał dla mnie ten tragiczny dzień, dzień, w którym powinnam płakać jak bóbr, obgryzać futryny i zjadać tynk ze ścian... od jutra jestem na diecie! I nie ma przebacz, ja tam lubie moje wałki, wałeczki i brzuszysko... ale estetyka też jest ważna... no i nie mam już gdzie kupować moich biustonoszy z miseczką DD:dry:... zostały tylko babciowe (czyt. absolutnie nie seksowne), stąd:

Żołnierze! Z bólem serca obwieszczam, że nie ważne, jakie konsekwencje Wielce Szanowna Tępiąca Pijące Majówki pani Moderator przewiduje, dziś rozpoczynam spotkanie szeregowych AA od opróżnienia mojego barku! Żołnierze, misja Sylwester dobiegła końca i na placu broni pozostały trzy piwa, dziś ich żywot musi się skończyć, aby utorować drogę ku nowemu! Ku nowej szczuplejszej i sfrustrowanej Tsarinie! Żołnierze, to smutny czas...
Tsarino,Iącze się z Toba w bóIu.Od jutra czeka mnie ta sama droga co Ciebie. WIaśnie nawpierdzieIaIam się jak prosiak bo jutro byIo by mi żaI,że mogIam jeśc a nie jadIam.WIasnie IegIam na wyro i mam probIemy z poruszeniem się.
Jaka dietkę stosujesz? Wspomagasz się jakimis specyfikami?Ćwiczysz?
Ja mam zamiar zastosować dietkę Agi km.

Mam wielką prośbę...
Razem z moją córeczką bierzemy udział w konkursie i mam wielka prośbę czy jakas mama ma niepotrzebne kody z chusteczek cleanic KIndii????
Jesli tak proszę o zagłosowanie na moją kruszynkę;)))
Pomóżcie nam znaleźć się chociaż na ok 30 miejscu:)))
Prosimy głosuj:)
akademiatroskliwejmamy.pl - Konkurs głosuj codziennie:)

Ja chyba jakaś nerwowa jestem. Jak widzę post z prosbą o gIosownie to dostaje trzęsawki.

Kobitki jeśli macie jakieś diety ekspres to dawać.Bo ja za dwa tygodnie muszę się pokazać z kilkoma cm mniej tu i ówdzie:sorry2:.
Na razie 2,5 kg mniej ale w obwodach kiepściutko:sorry2::-(

reklama
Do góry