reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Tsarino,Iącze się z Toba w bóIu.Od jutra czeka mnie ta sama droga co Ciebie. WIaśnie nawpierdzieIaIam się jak prosiak bo jutro byIo by mi żaI,że mogIam jeśc a nie jadIam.WIasnie IegIam na wyro i mam probIemy z poruszeniem się.
Jaka dietkę stosujesz? Wspomagasz się jakimis specyfikami?Ćwiczysz?
Ja mam zamiar zastosować dietkę Agi km.

z ćwiczeń to szóstka weidera opis tutaj

a dieta to 1200kcal z modyfikacjami produktowymi, bo wiadomo, że nie zawsze wszystko znajde i nie wszystko jem:cool2:

kiedyś pomogło to teraz też powinno... a z diety agi zrezygnowałam, bo za dużo nabiałów, a ja za "białym" nie przepadam

Kurcze tsarina namówiłaś mnie na zielonego :sorry2:ale na kaca to najlepsze co może być :tak:
Ja chyba jakaś nerwowa jestem. Jak widzę post z prosbą o gIosownie to dostaje trzęsawki.
ja też , lub nowy wątek z jednym pytaniem, np. tak jak ostatnio dieta dla 8mc dziecka :baffled: gdzie jest przecież wątek o rozszerzaniu diety maluchów ale widzę że już tego nie ma (usunięto:tak:) chyba moja wypowiedź wtedy poskutkowała :-p

reklama
Do góry