reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
A teraz my (mam nadzieję że reszta mam się ze mną zgadza) prosimy ładnie NASZĄ obiektywną moderatorkę o przeniesienie całego sporu (począwszy od kiluturalnego pytania m&m'a) na wątek główny, tak by na zdjęciach pozostały zdjęcia i to co ich bezpośrednio dotyczy :tak:

ja nie widzę nic złego w tym że kulturalnie zwróciłam wam uwagę.
zrobiła to Bestyja i jest ok:tak::tak:
tak jak słusznie napisała:

Na BB istnieje także funkcja "ignoruj" bardzo przydatna wtedy gdy ktoś działa nam na nerwy.
Może czasem lepiej jej użyć niż napisać o jedno słowo za dużo i popsuć nastrój innym współużytkowniczkom a siebie narazić na punkty karne.

co odnosi się do wyskakujących znienacka postów Imagination

Moniqsan, przebiłas Confi.:-DWiesz o co mi chodzi?

Mam nadzieję że godnie reprezentowałam naszą miłościwie nam wredującą Królową :-D:-D:-D
Ale nie, tak serio, to nie mogę się pogodzić z tym, że jej nie było.

A sheeppy... Ty widzę dalej nie rozumiesz o co się tak zapieniłyśmy. Urządziłaś sobie samowolkę, skasowałaś wszystko jak leci, mimo że właśnie za chwilę posty miały być przeniesione na wątek główny. Skończyło się jak skończyło i jak widać miałyśmy trochę racji skoro posty powróciły.

A to że Ty, ankzoc, Bestyja zwracałyście uwagę na niezaśmiecanie wątka to zupełnie inna sprawa. Z tym nikt nie dyskutował

o matko a cóz tu się dzieje??? :szok::szok::szok:
wystarczy was na chwilkę z oczu spuścić a już szalejecie...oj wy wariatki :-D

pozwólcie iż jako prowodyrka zaistniałej dyskusji nie będę wnikac w jej dalsze szczegóły ponieważ chyba już wszystko zostało powiedziane, szkoda tylko ze główna odbiorczyni apelu nie zrozumiała go. No cóż umiejętnośc czytania ze zrozumieniem czasami przerasta możliwości co niektórych no i mnie jest przykro ponieważ głównym założeniem owego apelu było przypomnienie koleżance Imagination o tym ze poza jej synem istnieje jeszcze świat i ten świat czasem ma ochotę pogadać a nie w kółko oglądac zdjecia na przemian z filmami (notabene , na których niewiele się dzieje poza tym ze leży sobie dziecko i gaworzy)
Ale skoro koleżanka Imagination się obraziła to cóż , pozostaje mi życzyć jej wszystkiego dobrego i miłego życia w swoim małym ciasnym światku i miłego pięlęgnowania swojego nieco podrosnietego ego.

a osobnego posta przeznaczam na zyczenia dla mojej slicznej synowej Jagódki, rośnij zdrowo dziewczyneczko i dawaj wiele radości swoim rodzicom ,ładnie przesypiaj nocki i jedz wszystko co mamusia poda . Duuuużo buziaków i mam nadzieję do zobaczenia już latem:-):tak:

312y1cn.jpg

Przed chwilka wrocilismy od lekarza....dziewczyny dostaly skierowanie na badanie kalu pod wzgledem kilku bakteri a takze na krew no i Alicja dostala cos na jezyczek bo ma na nim taka czerwona plame...to nie plesniawki.....

Lekarz kazal mi wrocic do podawania glutenu...no i podejrzewa ze dziewczyny zarazily sie jakas bakteria a jezeli to nie to to poprostu uklad pokarmowy nie jest jeszcze w pelni "dojrzaly".....no zobaczymy...jutro mam podrzucic probki....

Kurczę mam nadzieję,ze wszystko będzie ok. MowiI Iekarz jaka to może byc bakteria i skad dziewczyny mogIy ją podIapac?

reklama
Do góry