reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Hej Kochane ja chciałam tylko napisać że cukier ok :tak: wiec nie wiem czemu po jedzeniu wychodzi zły ? Może glukometr się zepsuł:eek:

Chciałam jeszcze złożyć serdeczne życzonka półroczne dla Jagódki !!!

Teraz będę was namiętnie nadrabiać bo mam czas do 22 aż maż wróci z pracy a że mamy ciche dni to kolacji nie robię a co ?!:-p
A żeby w pełni się z wami zintegrować naleje sobie winka ;-)

reklama
ojjj malinka - to juz Ci zazdroszcze tych wypiekow na twarzy po dzisiejszych postach ;-):tak::-D

dziekujemy za zyczenia :***

Kurczę mam nadzieję,ze wszystko będzie ok. MowiI Iekarz jaka to może byc bakteria i skad dziewczyny mogIy ją podIapac?

Moniko....lekarz ma podejrzenia ze mogly to zlapac w szpitalu...ale one juz jak dla mnie to wczesniej robily te zielone kupki....no nic narazie mamy skierowanie na badanie kupki pod katem kilkunastu bakteri...na wynik trzeba poczekac okolo tygodnia....plusem jest to ze w kale nie ma krwi a sluz pojawia sie od czasu do czasu.......no i przybraly na wadze w ciagu ostatniego miesiaca....

A jesli to beda bakterie to niestety walka jest dosc dluga.....:-(

Aga.k.m.....no lekarz powiedzial ze lepiej gdyby to byl niedojrzaly uklad pokarmowy bo to mija....poprostu musi sie dzidzia przyzwyczaic do nowosci....a z bakteriami jest roznie...:shocked2::shocked2:
No ale mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.....

A tak na marginesie...to niezle sie ubawilam czytajac to co sie dzis tu dzialo....:-D:-D

aga-k-m, mamamatysia- ehh jeszcze musialam czekac na meza az wroci z pilki , oczywiscie piffko sobiekupil ehh i teraz sie kapie a ja zaraz za nim a pozniej jakis filmik i przed 22 ide spac.. oby kubus pospal tak do 6 z jedna pobudka ok 1 na butle... dziewczynki trzymajta dalej te kciuk i wypijcie za mnie choc lyczka,,, :sorry::-:)zawstydzona/y:

joluśoby wszystko było ok..

cofnełam się o ok.10 stron i jestem w szoku, wiem, że to dobrze, że Bestyjka nie usuneła postów, tylko wkleiła je na główny watek, ale jak zobaczycie jaki bajzel teraz tam jest, to się dziwnie robi, nie dość, że wygląda jakbyśmy miały motorek w palcach i pisały extra szybko, to na dodatek taki chaos, że odechciało mi się przez to przebrnąć... przydałby się wątek "kosz" czy "bzdury", to by nie było takiego misz-maszu... ja już kończe trzecie piwo....

tsarina osz Ty już 3piwko ? heh no ładnie a co do "misz maszu" no to właśnie nie bardzo rozumiem o co chodzi ( też dlatego że czytam od tyłu:-p) ale już powoli dochodzę do sedna problemu :eek:uuuuu było gorąco.... lecę czytać dalej:-D

ale jeszcze napisze coś do Tikanis- ojej kochana trzymam mocno kciuki !!!! widzę że wciąż Kubuś daje Ci popalić :-(

reklama
uffff marudnik zawziętus usnał...a ja zamiast się cieszyć to zastanawiam się w co ręce włozyć bo przez to jego marudzenie nic nie zrobiłam w domu....nawet zakupów nie wypakowałam:oo:

napiłabym się czegoś dla towarzystwa ale w lodówce tylko Johnny się ostał a tego nie zdzierżę :confused2:

Do góry