reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Witam Klub AA i resztę

Parę dni mnie nie było, a tu się dzije.
U mnie w domku też się działo. Julek mi spadł z łóżka, mój mąż chory. Dobrze, że nie na grypę A :)

Aha życzenia:

Wszystkiego najlepszego dla Jagódki. Zdrówka, szczęścia i radości życzy ciotka Ewelina i Julek.

witam, ja tez juz jestem, maly wykapny zasnal ciekaw sowja droga na jak dlugo.. oby nie powtorzyl sie horror z wczoraj ze od 23 praktycznie nie spal.. a kysz kysz...
a ja mam wodke limonkowa.. najlepiej se chlasnac i spac cala nocke tym bardziej ze maz ma jutro wolne to niech wstaje do malego.. hehehehe:-D

i chlup w ten glupi dziub jak to mowia.. hehehe a jutro do roboty..

a ja musze sie pozeganc chyba a tak dobrze sie zapowiadalo ,, wypijta za mnie i zrozumcie mnie,, ciezkie nocki mam z moim kuba wiec zaraz ide sie kapac a pozniej jszcze cosik obejrze dla relaksu i ok 21.30 ide spac.. moze uda mi sie przespac choc godzinke zanim moj marudniks ie obudzi.. trzymajta kciukasy zeby obudzil sie tylko raz .. a mamausia z tatusiem sobie pospali choc jedna nocke.. plis :///:confused2:

witam, ja tez juz jestem, maly wykapny zasnal ciekaw sowja droga na jak dlugo.. oby nie powtorzyl sie horror z wczoraj ze od 23 praktycznie nie spal.. a kysz kysz...
a ja mam wodke limonkowa.. najlepiej se chlasnac i spac cala nocke tym bardziej ze maz ma jutro wolne to niech wstaje do malego.. hehehehe:-D

i chlup w ten glupi dziub jak to mowia.. hehehe a jutro do roboty..
Mam nadzieje że Puchatek da ci dzisiaj pospać.Powiedz,że ciocie z BB go ładnie proszą;-) bo chcą z mamusia pogadać.
nie, żebym marudziła, ale w takim tempie, to ja sie nawale, zanim obrady zaczniemy na dobre!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
tikanis - kciuki zaciśnięte:-);-)!!! A ja w formie buntu dzisiaj nawet łóżeczka nie przyciagam do naszego łoża jak codzień (Jagoda w łóżku to najlepsza antykoncepcja, hahaha):-D:-D:-D

Do góry