i Sleeppy dostała pstyczek w nos;-)
Sheppy, nie musisz się tłumaczyć dlaczego skasowałaś posty (chodzi mi o Twoje priv)
...
oj sheeppy sheeppy, tak to jest jak moderator nie jest obiektywny
![Unsure :unsure: :unsure:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/unsure8ly.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i Sleeppy dostała pstyczek w nos;-)
Moniqsan, przebiłas Confi.Wiesz o co mi chodzi?
Przed chwilka wrocilismy od lekarza....dziewczyny dostaly skierowanie na badanie kalu pod wzgledem kilku bakteri a takze na krew no i Alicja dostala cos na jezyczek bo ma na nim taka czerwona plame...to nie plesniawki.....
Lekarz kazal mi wrocic do podawania glutenu...no i podejrzewa ze dziewczyny zarazily sie jakas bakteria a jezeli to nie to to poprostu uklad pokarmowy nie jest jeszcze w pelni "dojrzaly".....no zobaczymy...jutro mam podrzucic probki....