reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

ankzoc
no to mnie nastraszyłaś z tym wózkiem..ja go już zamówiłam:-), ale jak mi nie będzie pasić to pewnie znajdzie się chętny do kupna

confi
ślicznie wyglądasz

joann
ja myślę że to normalne i w końcu nasze dzieciaczki też będą ładnie, prościutko siadać:tak:

reklama
WIATAM SIE Z RANA :-)
Wczoraj dalam Dianie kaszke na noc i o dziwo obudzila sie tylko 2 razy....
AGA nie zamartwiaj sie z tym prawkiem... dasz rade nastepnym razem!!
MAMATYSIA wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i zycze ci zeby twoje marzenie sie spelnilo (przespana nocka :-) )
JA TEZ SIE DOPISUJE DO MAM NIECZYNNYCH ZAWODOWO :-D CHOCIAZ TAK JAK WIEKSZOSC Z WAS TEZ BYM CHCIALA SIE CZASEM WYRWAC NA JAKIS CZAS Z DOMU...
no i koniec pisania Diana sie obudzila i wola mame :tak: zajrze pozniej kobietki :-)

No nie, piszę sama ze sobą:-p:-p:-p:-p

mamamatysia - wszystkiego dobrego, zdrówka, satysfakcji z macierzyństwa, wielu przygód rodzicielskich, marzeń małych i duzych,, dodatniego salda na koncie, życzliwosci wokół, wielu powodów do usmiechu .... życzy Agula

mamamatysia i monika - eleganccy wasi synowie jak z żurnala :-).

m@dz1@ - ja też urodziłam o 11.25 (tylko innego dnia):-)

Miłego dzionka, kończę robić obiadek, jeszcze prysznic bo ja w piżamie:zawstydzona/y: i o 14 po Gabę i na spacer a o 17 do pracy. Pa

Jeszcze słówko, nie pamietam kto pytał o samorobne pomysły pod choinke:sorry:.
Ja robię tak: np. 2 serwetki w 2 kolorach np. na zielonym płótnie biały motyw i na odwrót, na białym płótnie ten sam motyw tylko zieloną nitką. Albo kupuję 2 filiżanki i przerysowuje motyw na haft krzyżykowy i robie serwetke, albo woreczek lniany z motywem grzybka na grzybki.
Albo wycinam z filcu ozdobnego świateczne motywy i przyszywam na płótno i mam obrusik. albo podkładki pod talerze. Albo na twardej kanwie włóczką wyszywam bombki na choinkę albo włąsne pzretwory lun nalewke włąsną w czesniej zakupionej fikusnej karafce przygotowuję i butelkę mozna pomalować:-). Albo zdjęcia córeczek dla dziadków w samorobnych ramkach np. antyrama pomalowana farbkami do szkła. Jak coś mi przyjdzie do głowy to dam jeszcze znać:-). Pa

no popatrz....
ja i tak chciałam sama od siebie to podać :tak: a powiedz mi jaką dawkę podajesz? ile razy dziennie? na jak długo starcza ci opakowanie?
jeszcze poczekam na linka od Joli i tutaj kupie sobie jakieś by starczyły mi na ten miesiąc, a potem to już coś sobie w Pl kupię :tak:

mmatysia, 100 lat, 100 lat, niech żyje, żyje nam :-D:-D

Ja podaję Małgosi jak ma problemy z wypróżnieniem - 1 saszetkę do mleka probiotyków z prebiotykami LacidoBaby. Moja Małgosia ma zielonkawe kupki ale bez śluzu. Jak podam tylko mlerczko przez cały dzień to następnego dnia zrobi taka jak musztarda jak na początku kiedy była tylko na cycu. No to puściłam trochę zapachu nie obiadowego;-).

i jeszcze jedno dla wszystkich mam na poprawienie humorku :-)
[video=youtube;WxUulGkLu4I]http://www.youtube.com/watch?v=WxUulGkLu4I&feature=player_embedded[/video]

BOHACIEFKO to ja pytalam o te prezenty... :-) bardzo dziekuje... nalewka mowisz? a myslicie ze taki laik jak ja moze zrobic nalewke... i czy to nie jest za pozno?

Barmanko dicoflor jest w kapsułkach i chyba w kroplach ale podobno kaspuły sie bardziej opłaca i podawałam jedną dziennie
Bohaciefka no widzisz jaki zbieg okoliczności
Co do filmiku ładny czad miło jak się śmieje a co było by gdyby płakali

Ostatnia edycja:
reklama
Witam, wczoraj nie mialam sily aby tu zajzec walczylam z grypa jelitowa caly dzien i noc, dzis juz lepiej,maz byl na rybkach i zmarzl boli go gardlo i ma goaczke penie skonzy sie angina :-( i pewnie maly tez zaraz bedzie chory. Dzis ogladamy wieczorkiem mieszkanko ktore chcemy kupic wiec trzymajcie kciuki :-)

mmatysia zdrowka dla malego
Tikanis powodzenia w pracy !!!
kasia1208 ja tez w domku na wychowawczym ale 3 latka :-) maz tez pracuje za nas dwoje teraz jak wezmiemy kredyt na miezkanko to juz wogle nie bede go widywac :-(
U nas karmienie tez po 5 rano ale zawsze trzymam do odbicia, nawet jesli obudzi sie w nocy, moj maluch tak sie rozbudza odczas karmienia ze nie ma inego wyjscia, a jakmu sie nie odbije to zawsze uleje a spi na pleckach wiec sie troszke boje
reszte nadroie pozniej i odpisze bomaly sie obudzl

Do góry