kasia1208- ojejka biedny filipek, mam nadzieję, że wszytsko będzie ok :-)
monika1977- uuuuuu kochana to faktycznie masz nie ciekawie, dużo zdróweczka zyczę. no proszę jacy eleganci mali
aneteczka- mam nadzieję, że nic nie rozwinie się u miłoszka , zycze zdroweczka. Ja tez mam z działeczki warzywka i przerabiam dla Majusi
tsarina- widzisz kochana ja jestem uzytkowniczka chicco i bardzo sobie chwale ten wozeczek, i powiem ci ze bylam w gdansku bo na poczatku bylam napalona na x-lnadera i tam mi go odradzili zreszta tak samo jak abc desing ktory jest cholernie sztywny a x-lander ciezki, malo zwrotny i jakos ma lata mu dziwnie raczka. takze widzisz kochana kazdy ma swoj gust i inne opinie, nalepiej samemu sobie wybrac wozek, dopasowac do swoich potrzeb i dziecka
mamamatysia- no to cie tesciowa użadziła, szkoda ze nie mieszkasz blizej jak bym ci dzieci popilnowała :-) u mnie tez na wspolnej i m jak milosc
a no i obowiazkowo brzydula, slicznie wygladał na chrzcie fifi
nina27- ja nie słyszalam ale widziałam i jak dla mnie to jest porazka na maxa, sa strasznie malutkie, siedzonka w spacerowce kubelkowe i dziecko szybko z niego wyrasta, wiem bo moja kolzeanka ma taki i jej synek wyglada w nim jak w przyciasnym sweterku.
tikanis- super, ze w pracy było miło :-)
jola466- kochana dziekuje za odpowiedz jednak sie skusze i zamowie małej, a co do odpowiedzi no coż, rozumiem cię i nie mam pretensji, ja sama czasami nie mam czasu a ty przy dwojeczce to juz w ogóle masz urwanie głowy
Moja niunia tez sie wstydzi , słodko to wyglada
marzena80- ja tez napisałam do tsariny, bo nie zgadzam sie z ta opinia!
mamstud- gabunia wyglądała cudownie, super że chrzciny się udały
confi- super, ze m juz ładnie radzi sobie z damiankiem, w koncu nie ma wyjscia, no i najwazniejsze, ze jestes zadowolona z pracy