reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

i ja sie witam.

AGAniezamartwiaj sie ,ze nie zadalas, nastepnym razem sie uda.ja jak robilam bylam pewna ,ze zdam za pierwsza raza (testy)a tu dupa nie udalosie .ale jazda jak po masle.no ty masz odwrotna strone.powodzenia.

MAMSTUD-gaba sliczna ,podobna bardzo do ciebie

MONIKA1979-chlopcy super

MAMAMATYSIA-zdrowka dla wszystkich

tez sie zapisuje do mam siedzacych w domu,;-)

ja juz uciekam spac
dobranoc

reklama
nina, imprezki w tamtym miejscu są zawsze super, żarełko extra :tak: my tam też będziemy robić chrzciny w grudniu :tak: sprawdzony lokal więc nie będe wydziwiać :sorry:

jola, pediatra powiedziała że probiotyki podaje się dla dzieci którym wprowadzany jest gluten i troszkę niezbyt dobrze na niego reagują... jednakże powiedziała że one nie szkodzą i jeśli chcę to mogę podawać - przy czym one na pewno nie pomogą na krostki które są u nas (mogą jedynie wspomóc prace jelit), no ale warto spróbować
jolu nie wkleiłaś tego linka z promocja:tak: probiotyku.... :sorry: możesz go zapodac jeszcze raz? będę wdzięczna :tak:
wiesz mój też płacze jak mu ktoś "w twarz" zagląda - zwłaszcza faceci :eek::eek: no i nie daj boze by ktoś do niego po angielsku zagadał - to też od razu jest bek :eek::eek:

słonko, kochana nie rób nam tego :-:)-( nie znikaj :no::no::no: kurcze... ciebie się tak fajnie czyta... naprawdę Słonko - na forum będzie wielka żałoba jak ciebie zabraknie :-:)-:)-( już teraz poniekąd jest :eek::eek:

aga, biedactwo.... wstrętne nieszczęścia chodzą parami :crazy:
teraz to juz pewnie pijesz :happy:

aneteczka ale ci super z tymi warzywami :-p

mmatysia, w morde lać teściową w morde :-p:sorry::-D
garniturek synka z chrzcin w deche!!

monika, sprawa z praca ne rozwiązana. w tym tyg planuje iść do szefa... ale powiem ci - i wam wszystkim - że mam na wszystko wyje.. po całości - jak mu nie pasuje może mnie zwolnić :laugh2: ale mnie zwolni :confused2: bo by musiał mi na odchodne sporo kaski zapłacić :cool2:
starszak na zdjęciu z chrzcin wyszedł jakby cos pił :eek::rofl2::rofl2: hiiii

mamstud, Gaba ślicznie wyglądała. piękna sukieneczkę miała :tak: na ciebie też się napatrzeć niemogę :sorry: wyglądasz mi na jakąś studentkę a nie mamę dwójeczki :-p

confi gdzieś ty była jak cię nie było????? :sorry::sorry::eek::eek::cool2::cool2:
a już doczytałam gdzie się włuczyłaś :sorry: szkoda że nie poszło po myśli... może następną razę będzie lepiej :tak:
uuuu laska - ja widzę że ktoś sporo na wadzę stracił :confused2::cool2::-):-)

no to jeszcze moniq sie nie odmeldowała :cool:
(nie pisze powsinoga - co by sie nie obraziła :-p)

jeszcze raz dziekuje wszystkim w imieniu Marcelitka za życzonka urodzinowe :-):-)

uciekam na wyrka - bo zaraz m wroci z pracy i pewnie się będzie do mnie dobierał :eek: a że mamy cichą wojnę więc... muszę poudawać że już śpię :-p

jutro wam opisze co bylo u lekarza. paaa

Dzien doberek mile panie:-):-):-).Ja juz oczywiscie od godzinki na nogach.Moje dziecie ma powera od samego ranca.Kurcze od kiedy raczkuje to nie mozna Go spuscic z oka nawet na sekunde.Teraz siedzi u mnie na kolanach wiec pewnie dlugo nie popisze.Musze wymyslec jakis obiad.Sklaniam sie ku leniwym ale jeszcze nie jestem pewna.

Joannn mysle ze moze Twoj Maly nie jest jeszcze gotowy na to zeby samodzielnie siedziec ale na pewno niedlugo zacznie.Z tym siedzeniem dzieciaczkow to bardzo inywidualna sprawa ,jedne szybciej,jedne wolniej.

Dobra koncze bo moj 'anolek'usiluje rozniesc chalupke.Trzeba ratowac co sie da:-D:-D:-D

SAro co tam u Ciebie?Mam nadzieje ze wszystko ok.Odezwijcie sie do b lizniaka:-D

No prawie was nadrobiłam niestety ostatnio nie mam czasu żeby z wami pogadać mam nadzieje że mi to wybaczycie tęskni mi się za wami ale co zrobie...
Malgoss współczuje Ci tego nocnego karmienia ja mam tyle dobrze że Kamyś teraz mi śpi cała noc
Barmanko co do probiotyków to Kamil je dostawał ze względu na skaze one pomagają gdy dzieci sobie nie radzą chroni żółądek itp ja jestem jak najabradziej za podawaniem i polecam Dicoflor
Tsarina ciesze się że w pracy wszystko się udało będzie dobrze:-)
Confi ja też już nie moge się dogadać z pasiapsiułom jeżeli chodzi o imprezki
Joann mój Kamilek dopiero siedzi teraz sam ale jak się go posadzi sam jeszcze się nie podniesie
Mamstud ślicznie Gaba wyglądała nasze dzieciaczki są takie malusie
Mamatysia garniutur rewelacja mały lowelas Ci rośnie

Ostatnia edycja:
kasia1208- ojejka biedny filipek, mam nadzieję, że wszytsko będzie ok :-)

monika1977- uuuuuu kochana to faktycznie masz nie ciekawie, dużo zdróweczka zyczę. no proszę jacy eleganci mali

aneteczka- mam nadzieję, że nic nie rozwinie się u miłoszka , zycze zdroweczka. Ja tez mam z działeczki warzywka i przerabiam dla Majusi

tsarina- widzisz kochana ja jestem uzytkowniczka chicco i bardzo sobie chwale ten wozeczek, i powiem ci ze bylam w gdansku bo na poczatku bylam napalona na x-lnadera i tam mi go odradzili zreszta tak samo jak abc desing ktory jest cholernie sztywny a x-lander ciezki, malo zwrotny i jakos ma lata mu dziwnie raczka. takze widzisz kochana kazdy ma swoj gust i inne opinie, nalepiej samemu sobie wybrac wozek, dopasowac do swoich potrzeb i dziecka

mamamatysia- no to cie tesciowa użadziła, szkoda ze nie mieszkasz blizej jak bym ci dzieci popilnowała :-) u mnie tez na wspolnej i m jak milosc :-p a no i obowiazkowo brzydula, slicznie wygladał na chrzcie fifi

nina27- ja nie słyszalam ale widziałam i jak dla mnie to jest porazka na maxa, sa strasznie malutkie, siedzonka w spacerowce kubelkowe i dziecko szybko z niego wyrasta, wiem bo moja kolzeanka ma taki i jej synek wyglada w nim jak w przyciasnym sweterku.

tikanis- super, ze w pracy było miło :-)

jola466- kochana dziekuje za odpowiedz jednak sie skusze i zamowie małej, a co do odpowiedzi no coż, rozumiem cię i nie mam pretensji, ja sama czasami nie mam czasu a ty przy dwojeczce to juz w ogóle masz urwanie głowy :happy: Moja niunia tez sie wstydzi , słodko to wyglada:laugh2:

marzena80- ja tez napisałam do tsariny, bo nie zgadzam sie z ta opinia!

mamstud- gabunia wyglądała cudownie, super że chrzciny się udały

confi- super, ze m juz ładnie radzi sobie z damiankiem, w koncu nie ma wyjscia, no i najwazniejsze, ze jestes zadowolona z pracy

Ostatnia edycja:
Witam kochane.
Dziękuję za miłe słowa pod adresem mojego brzdąca:-) Akurat na chrzciny miał nasilony ten paskudny trądzik niemowlęcy z którym wszystkie się borykałyśmy:-(.
Barmanko-Faktycznie t mnie wkurzyła jak nie wiem ale czego się mogłam spodziewać.Wogóle to chyba sie obraziła bo dzisiaj rani jak dzwoniła moja mama z życzeniami to wspomniałam jej o całej sytuacji ,no i T chyba to słyszała:eek:.Chyba jest obrażona bo od rana chodzi i trzaska drzwiami na dole:crazy:.Ale akurat DZIŚ nie bedę się niczym przejmować.Dziś jest mój dzień:-).
Ankzoc-Szkoda,że nie mieszkasz bliżej:-:)-:)-(.
Idę się ogarnąć bo jeszcze w piżamie biegam:zawstydzona/y:.Oczywiscie nie znikam:-)

MAMAMATYSIA wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzin:-)Samych slonecznych dni cudownie spedzonych chwil w gronie rodziny:-)

Widze ze jestes skorpionem jak moj M.:-DA tesciowa sie nie przejmuj.Pomysl sobie ze ona sie musi ze soba meczyc tak do konca zycia:-D

MAMAMATYSIA wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzin:-)Samych slonecznych dni cudownie spedzonych chwil w gronie rodziny:-)

Widze ze jestes skorpionem jak moj M.:-DA tesciowa sie nie przejmuj.Pomysl sobie ze ona sie musi ze soba meczyc tak do konca zycia:-D
Dziękuję za życzonka.
A to hasło o teściowej to muszę sobie zapamiętać:-D:-D:-D i powtarzać zawsze kiedy mnie wkurzy:-D

reklama
Do góry