reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Hejka
Dzięki laski za odpowiedzi..no właśnie wiem, że na niego przyjdzie czas..tylko bardziej mnie martwi to, że tak się pcha na przód..w sensie zgina..Czasem ładnie siedzi prosto..ale jak dłużej się zgina to zmieniam mu pozycje bo kurcze..mnie by kręgosłup zaczął już boleć po tak dłuugim zginaniu..:eek::sorry:
(...) Dzis ogladamy wieczorkiem mieszkanko ktore chcemy kupic wiec trzymajcie kciuki :-)
(...)
OKi Owca- trzymamy! :tak:
KOCHANE MAMUSIE CHCIAŁAM SIĘ TAK SKROMNIE POCHWALIĆ, ŻE LISTA ROZPAKOWANYCH MAJÓWECZEK JEST JUŻ GOTOWA
https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-maju-2009-f259/rozpakowane-majowki-narodziny-dzieci-25641/
JESLI KTÓREJŚ Z WAS NIE MA NA LIŚCIE PROSZĘ SIĘ DOPISAĆ :-)
Buu..i mnie nie ma..:-p
Ale już się dopisywałam..hmm..a może to było na liście majówek jeszcze nierozpakowanych..hmm...muszę poszperać..i dopisać się do tej..
Fajnie, że nadal to jest poukładane datami :-)

reklama
owca121- powodzenia

joannn- wiesz co z tego co pmaietam to chyba jestes na liscie do rozpakowania dopisz sie tam do rozpakowanych a ja zaraz zmienię i usune twojego posta :-)

nina27- o kurcze szkoda, ze szybciej nie moglam ci doradzic, ale moze bedziesz z niego zadowolona, oby tak bylo

Ostatnia edycja:
Poszłam na chwilę z teściowa na kawę(Tak z Teściową:-)) a tu już 3 stronki.Fajnie,że watek odżywa bo ostatnio było pustawo.
M@dzia,Ankzoc,Barmanko,Kornasiu,Bohaciefko-Dziękuje za życzonka.Mam nadzieję ,że wieczorkiem napijecie się ze mną;-)...wirtualnie:-(.
Bohaciefko-Współczuje wiercącego sąsiada.A swoja droga ciekawe czy sąsiad
Confi zakończył wieczny remont?
Pomysły na prezenty masz świetne tylko ja nie mam zdolnosci manualnych(układam bukieti i kompozycje ale nic ponad to) ale naleweczki czy likierki to inna sprawa:tak::tak::tak:
Kornasiu-przepisy na likierki masz w odpowiednim wątku.Jeśli chciałabyś więcej daj znać to wrzucę pera wypróbowanych;-)

joann- juz jestescie :-)
super :happy::happy:
Dzięki Ankzoc
b1181404864466acec0d2585.gif

reklama
Witam majowe mamy

Mamomatysia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.

Ja znów pobieżnie Was czytam i nie odpiszę każdej z osobna bo w moim zyciu mały zwrot się szykuje.
Dostalam wczoraj propozycje pracy. Już kiedys pisałam Wam, że jak powiedziałam pracodawcy o tym, że jestem w ciąży to zamiast umowy na stałe dostałam umowę do czasu porodu. A pracowałam w jednym z wiekszych banków w Polsce. Teraz więc jestem osobą bezrobotną. Wczoraj zadzwonił znajomy, który jest dyrektorem innego banku z propozycja pracy. Nie będe wdawać się w szczegóły, ale wychodzi na to że byc może pod koniec roku idę do pracy, a Julek do prywatnego żłobka/przedszkola!!!
A ja w ogóle nie jestem przygotowana psychicznie na powrót do pracy. Będe musiała intensywnie zacząć Niutka mojego uczyć pić mleko z butelki i to modyfikowane.
No i wprowadzać coraz to nowe produkty. I chyba się popłacze jak nie będe go widzieć cały dzień.
Macie jakieś rady jak zacząć tą naukę butelki?

Barmanko jeśli nie wyjdzie załatwienie tego w środę to mam już pomysł jak rozwiązać Twój problem. napiszę na PW.

Do góry