reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Joannn, ja wIasnie mam Iaptopa i woIaIabym nie ryzykowc rozkrecania.Wkurw.... mnie ten zIom i chyba wezme sobie na raty jakis porzadny.

reklama
Dziękuję kochane za życzenia zdrowia dla moich M.Po jednym dniu z dwoma maruderami padam na dziób a gdzie tam piątek:eek:.Fifiemu wzrasta gorączka więc zapowiada się nieprzespana noc:baffled:
"Gupek" jestem, ale jak tak czytam że wszystkie, nawet Słonko, do pracy wracają, to mi się jakoś smutno zrobiło że ja w domu z dziećmi zostaję.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ja też zostaję najpewniej 2 lata.Pracy mi brakować nie będzie bo czasem będę pracowała ze stałymi klientkami a i mam się opiekować maluszkiem kuzyna(ma urodzić się w maju a kuzynka wraca we wrześniu do pracy).Kochana bedziemy trzymały to forum przy życiu;-)
Barmanko-Fajnie, że dzisiejsze szczepienie bezboleśnie:-)
Aga-Prawko nie zając nie ucieknie ale reszta....:-:)-:)-(.

Oczywiście moja T w......a mnie jak cholera.W sobotę miała zostac z chłopcami bo przyjaciel zaprosił nas na urodziny.Gadałam z nią tydzień temu bardzo chętnie się zgodziła a dzis mi mówi, że w czwartek jedzie do domu bo jej córeczka w sobotę popołudniu jedzie do Ikeii musi zostać z wnukami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.A moje dzieci to co obce????Nosz kurdę ....

M&MS,Mmatysia ja tez zostaje w domu. Moniqsan też nie bedzie pracowac. ŚmiaIysmy się kiedys,że jak wszystkie wrócą do pracy to zaczniemy czytac forum od pierwszej strony. W cztery będziemy ciągnąc forum. Czy jeszcze któras zostaje w domku? Nie wiem jak u Barmanki z praca. Chyba przegapiIam zakonczenie sprawy z szefem.

M&MS,Mmatysia ja tez zostaje w domu. Moniqsan też nie bedzie pracowac. ŚmiaIysmy się kiedys,że jak wszystkie wrócą do pracy to zaczniemy czytac forum od pierwszej strony. W cztery będziemy ciągnąc forum. Czy jeszcze któras zostaje w domku? Nie wiem jak u Barmanki z praca. Chyba przegapiIam zakonczenie sprawy z szefem.
Fajnie będzie z kim pogadać:-):-):-)
Fifi dołącza do dyniożerców(zresztą on jest wszystkożerca:sorry:)

ankzoc,malgoss,mamamatysia,marzena80,nina,cisowianka,jola, - dziekuje dziewczynki za trzymanie kciukasow a pierwszy dzien w pracy uplynal dosc milo i luzno... wszyscy byli bardzo mili.. a nowe obowiazki wdrazam sie na spokojnie... takze wszytsko powoli.. dzis urzadzalam sobie swoje stanowisko i zaznajamialam sie z pierwszymi obowiazkami...:) narazie jest w porzadku.. przynajmniej nie mam do czynienia z falyszywa babka z ktora przed ciaza siedzialam w dziale a ktora jak poszlam na chorobowe ciazowe wymyslala o mnie niesamowite rzeczy...:// m.in ze wymyslam ze jest mi niedobrze ,,:///:-(a co do nocki to niewyspalam sie bo maly wciaz budzi sie kilka razy:/// wczoraj co 2 godziny sie budszil:///

aga- nie martw sie kochana... prawko malo kto zdaje za pierwszym razem,, uda sie napewno za drugim:),, co do opryszczkis wietne sa plasterki :) compieed :) po 3 dniach schodzi... a okres przynajmniej go masz i wiesz ze w ciazy nie jestes;-) ale masz go i juz nie musisz sie zastanawiac kiedy go dostaniesz.. trzeba szukac pozytywnych stron

ja tez jeszcze nie mam @ i nie mam pojecia kiedy dostane.. jeszcze karmie ale glownie w nocy... nawet test robilam ale w ciazy nie jestem...

malgos- wiem co przezywasz bo mam to samo...

marzena- tak kochana ja pracowalam przed ciaza ...:) a od 3mc poszlam na chorobowe ciazowre....:)

Fajnie będzie z kim pogadać:-):-):-)
Fifi dołącza do dyniożerców(zresztą on jest wszystkożerca:sorry:)
To tak jak u mnie. Wcina wszystko Iącznie z moimi zupkami.

Nina, ja się nie orientuje w temacie wózków. Dziewczyny pisaIy,ze wpisuja w googIe nazwe wózka+ sIowo opinia i wyskakują opinie użytkowników.

reklama
"Gupek" jestem, ale jak tak czytam że wszystkie, nawet Słonko, do pracy wracają, to mi się jakoś smutno zrobiło że ja w domu z dziećmi zostaję.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

m&m"s......kochana nie martw sie ja tez zostaje w domku z dziecmi...niestety ...a chcialabym chociaz na trzy dni z domku sie wyrwac....no ale ktos musi zostac i pisac na bb....:tak:

jola466- widzisz tak to jest te co musza wracac do pracy to im sie nie chce, a te co siedza w domu, chetnie by poszly.......... ale masz cudowne coreczki i ciesz sie chwilami spedzonymi z nimi, ja z zalem musze oddac mala do dziadkow, no ale coz........
a wlasnie male sa zadowlone z tej kostki leap frog??

Kurcze Ankzoc...ale mi wstyd...wogole wylecialo mi to z glowy ze musze Ci odpisac...a jeszcze wczoraj rano pamietalam....przepraszam...:sorry:..i juz naprawiam swoj blad....
otoz kostak u nas sie sprawdza...jest spora wiec napewno "radzi' lepiej sobie z nia Alicja bo juz bardzo ladnie siedzi....Amelia natomiast wszystkie boczki i wystajacgo niedzwiadka, robaczka i listki podgryza gdzie tylko sie da....dziewczyny sie ciesza jak gra piosenka o rybce...no i wogole to mysle ze im sie podoba bo jak im klade na macie zabaweczki to pelzna obie w strone kostki....:-D:-D
A co do pracy..no to nie mam wyboru..ktos musi zostac z naszymi robaczkami....no i wlasnie staram sie to docenic ze ja nie musze pracowac....choc kaska napewnoe by sie przydala...:sorry:

Dzień dobry Majóweczki:happy:

Ale dziś ponury dzień...

Jolu
doskonale Cię rozumiem - praca ma oczywiście swoje minusy - największy to rozłąka z dzieciątkiem, ale tak , jak piszesz - można wyjść do ludzi.
Jak urodziłam najgorsze dla mnie było to, że MUSZE siedzieć w domu. Wtedy dopadł mnie baby bluess. Bo dla kobiety, która do tej pory była bardzo aktywna i niezależna ( a taka jest większość z nas:tak:) to jest to duże wyzwanie nagle siedzieć w domu:sorry:.
Malgoss...nic dodac nic ujac....ja w pracy mialam bardzo duzy kontak z ludzmi bo pracuje jako menager restauracji...i wlasnie dlatego jest mi ciezko....zreszta ja uwielbiam swoja prace....nie tylko kontakt z ludzmi ale tez nauka o jedzeniu, winach, serach......:tak:

co do naszego wózka, to ja go kupowałam, zanim jeszcze mężulek zaczął prace w sklepie, więc mam Matpol 3w1, narazie jestem zadowolona, ale jeszcze się okaże...

co do wózków chicco, to powiem, że mój mąż nie ma najlepszego zdania o nich, gdyby coś to poleciłby abc design albo x-landera.

Tsarina....dziekuje slicznie za odpowiedz...przekaze bratowej....:tak:

AgA....oj kochana ...jeszcze tylko pare godzin i dzien sie skonczy a napewno jutrzejszy bedzie lepszy....:-):-)...a co do prawka..to ja zdalam dopiero za 4 razem...:eek::eek::eek:.....

Aneteczka....wiesz..mi lekarz powiedzial ze u malych dzieci temperatura powyzej 38.2 dopiero wskazuje goraczke....

Do góry