reklama
*AgA* oj jakiś felerny dzień masz dzisiaj wszystko się zwaliło na raz , ale jutro będzie lepiej trzymaj się kochana walnij sobie drina i od razu będzie ci lepiej a które podejście do prawka miałaś
pierwsze...buuuu
normalnie kupiłam sobie dziś na pocieszenie pluszowego misia...jak dziecko pierwsze kroki w sklepie po egz. skierowałam na zabawkowy dział
aga- ojejka starsznie mi przykro faktycznie masz dziś kiepski dzień, ale nie martw się jutro będzie lepiej :-), ja mam czesto opryszcze ale na ustach i jesli cos moge poradzic to naprawde rewelacyjne sa tabletki heviran, ja nawet jak zmarzne to profilaktycznie łykne sobie jedna tylko jeden minus sa na recepte :-(
monika1977
Fanka BB :)
witam. U mnie tez nie wesolo. Wszyscy jestesmy chorzy. Mikolajek w miarę dobrze funkcjonuje ale najgorzej boje sie o Tomuśka. Mam nadzieję,że to tylko przeziebienie i nic się dalej nie rozwinie.
Na koniec jeszcze sypie mi sie klawiatura. Zostala zalana 3 tygodnie temu i teraz przestają dzialac klawisze. literka l już nie dziala.Skopiowalam ja sobie i wstawiam w wyrazy.Kuzwa ale patent wymyslilam.
Aga jak pech to pech.
Na koniec jeszcze sypie mi sie klawiatura. Zostala zalana 3 tygodnie temu i teraz przestają dzialac klawisze. literka l już nie dziala.Skopiowalam ja sobie i wstawiam w wyrazy.Kuzwa ale patent wymyslilam.
Aga jak pech to pech.
witam. U mnie tez nie wesolo. Wszyscy jestesmy chorzy. Mikolajek w miarę dobrze funkcjonuje ale najgorzej boje sie o Tomuśka. Mam nadzieję,że to tylko przeziebienie i nic się dalej nie rozwinie.
Aga jak pech to pech.
ehhhhhh.:-(
Moniko moze uzywaj duzej "i" ""I albo cyfry 1
monika1977
Fanka BB :)
AgA ,świetny pomysI
barmanka79
Deus Dona Me Vi
my już w domku, dzięki że trzymałyście kciukasy za szczepienie - przydały się synek płakał tylko podczas wkłucia
potem was nadrobię, bo mam pare rzeczy do zrobienia tak "na teraz"
potem was nadrobię, bo mam pare rzeczy do zrobienia tak "na teraz"
tsarina
MamaPower!
Tsarino.....pisalas ze Twoj maz pracuje w sklepie na dziale z wozkami ...a moze on by mi mogl doradzic jakis wozeczek do 2000zl......tzn. dla mojej bratowej.....
A Wy jaki macie wozeczek....
co do naszego wózka, to ja go kupowałam, zanim jeszcze mężulek zaczął prace w sklepie, więc mam Matpol 3w1, narazie jestem zadowolona, ale jeszcze się okaże...
co do wózków chicco, to powiem, że mój mąż nie ma najlepszego zdania o nich, gdyby coś to poleciłby abc design albo x-landera.
tsarina
MamaPower!
a gdzie moje wychowanie, Dzień Dobry Majoweczki!
reklama
Hejka
Jeszcze podczytuję co się działo w weekend..tak to jest jak się niemal nie używa w weekend kompa a..widzę, że kolejne kobitki idą do pracy... Życzę by się Wam udało doskonale połączyć macierzyństwo z pracą - a pomysł powrotu na 1/2 etatu to całkiem fajna sprawa
Tsarina - Twoje dziecię chyba najwięcej zębolków na forum Iza niedługo będzie wcinać kanapeczki jak tak dalej pójdzie ;-)
M&M's - "Tresura zakupów"..heh fajnie, że podeszłaś z humorem - tak najlepiej do nich dotrzeć.. Muszę popracować nad takimi odpowiedziami
AgA - będzie dobrze! Zapisałaś się na kolejny termin?
Monika1997 - pomysłowa jesteś z tą literką hehe..ale fakt..jedynką spokojnie możesz zastąpić "i"..też kiedyś zalałam klawiaturę i powiem Ci, że wystarczy ją rozkręcić i przemyć patyczkiem nasączonym spirytusem..aczkolwiek ja tego nie robiłam tylko mój kolega i działała jak nowa! Teraz mam laptop i też już jest na wykończeniu
Jeszcze podczytuję co się działo w weekend..tak to jest jak się niemal nie używa w weekend kompa a..widzę, że kolejne kobitki idą do pracy... Życzę by się Wam udało doskonale połączyć macierzyństwo z pracą - a pomysł powrotu na 1/2 etatu to całkiem fajna sprawa
Tsarina - Twoje dziecię chyba najwięcej zębolków na forum Iza niedługo będzie wcinać kanapeczki jak tak dalej pójdzie ;-)
M&M's - "Tresura zakupów"..heh fajnie, że podeszłaś z humorem - tak najlepiej do nich dotrzeć.. Muszę popracować nad takimi odpowiedziami
AgA - będzie dobrze! Zapisałaś się na kolejny termin?
Monika1997 - pomysłowa jesteś z tą literką hehe..ale fakt..jedynką spokojnie możesz zastąpić "i"..też kiedyś zalałam klawiaturę i powiem Ci, że wystarczy ją rozkręcić i przemyć patyczkiem nasączonym spirytusem..aczkolwiek ja tego nie robiłam tylko mój kolega i działała jak nowa! Teraz mam laptop i też już jest na wykończeniu