reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

*AgA* oj jakiś felerny dzień masz dzisiaj wszystko się zwaliło na raz , ale jutro będzie lepiej trzymaj się kochana walnij sobie drina i od razu będzie ci lepiej a które podejście do prawka miałaś

reklama
*AgA* oj jakiś felerny dzień masz dzisiaj wszystko się zwaliło na raz , ale jutro będzie lepiej trzymaj się kochana walnij sobie drina i od razu będzie ci lepiej a które podejście do prawka miałaś

pierwsze...buuuu

normalnie kupiłam sobie dziś na pocieszenie pluszowego misia...jak dziecko pierwsze kroki w sklepie po egz. skierowałam na zabawkowy dział

aga- ojejka starsznie mi przykro faktycznie masz dziś kiepski dzień, ale nie martw się jutro będzie lepiej :-), ja mam czesto opryszcze ale na ustach i jesli cos moge poradzic to naprawde rewelacyjne sa tabletki heviran, ja nawet jak zmarzne to profilaktycznie łykne sobie jedna tylko jeden minus sa na recepte :-(

witam. U mnie tez nie wesolo. Wszyscy jestesmy chorzy. Mikolajek w miarę dobrze funkcjonuje ale najgorzej boje sie o Tomuśka. Mam nadzieję,że to tylko przeziebienie i nic się dalej nie rozwinie.
Na koniec jeszcze sypie mi sie klawiatura. Zostala zalana 3 tygodnie temu i teraz przestają dzialac klawisze. literka l już nie dziala.Skopiowalam ja sobie i wstawiam w wyrazy.Kuzwa ale patent wymyslilam.
Aga jak pech to pech.

witam. U mnie tez nie wesolo. Wszyscy jestesmy chorzy. Mikolajek w miarę dobrze funkcjonuje ale najgorzej boje sie o Tomuśka. Mam nadzieję,że to tylko przeziebienie i nic się dalej nie rozwinie.
Na koniec jeszcze sypie mi sie klawiatura. Zostala zalana 3 tygodnie temu i teraz przestają dzialac klawisze. literka l już nie dziala.Skopiowalam ja sobie i wstawiam w wyrazy.Kuzwa ale patent wymyslilam.
Aga jak pech to pech.

ehhhhhh.:-(
Moniko moze uzywaj duzej "i" ""I albo cyfry 1

my już w domku, dzięki że trzymałyście kciukasy za szczepienie - przydały się :tak::tak: synek płakał tylko podczas wkłucia :eek:

potem was nadrobię, bo mam pare rzeczy do zrobienia tak "na teraz":eek::eek:

Tsarino.....pisalas ze Twoj maz pracuje w sklepie na dziale z wozkami ...a moze on by mi mogl doradzic jakis wozeczek do 2000zl......tzn. dla mojej bratowej.....:tak:
A Wy jaki macie wozeczek....:confused2:

co do naszego wózka, to ja go kupowałam, zanim jeszcze mężulek zaczął prace w sklepie, więc mam Matpol 3w1, narazie jestem zadowolona, ale jeszcze się okaże...

co do wózków chicco, to powiem, że mój mąż nie ma najlepszego zdania o nich, gdyby coś to poleciłby abc design albo x-landera.

reklama
Hejka
Jeszcze podczytuję co się działo w weekend..tak to jest jak się niemal nie używa w weekend kompa :-D a..widzę, że kolejne kobitki idą do pracy... Życzę by się Wam udało doskonale połączyć macierzyństwo z pracą - a pomysł powrotu na 1/2 etatu to całkiem fajna sprawa :happy:
Tsarina - Twoje dziecię chyba najwięcej zębolków na forum:tak: Iza niedługo będzie wcinać kanapeczki jak tak dalej pójdzie ;-)
M&M's - "Tresura zakupów"..heh :-D fajnie, że podeszłaś z humorem - tak najlepiej do nich dotrzeć.. Muszę popracować nad takimi odpowiedziami :rofl2:
AgA - będzie dobrze! Zapisałaś się na kolejny termin?
Monika1997 - pomysłowa jesteś z tą literką :laugh2:hehe..ale fakt..jedynką spokojnie możesz zastąpić "i"..też kiedyś zalałam klawiaturę i powiem Ci, że wystarczy ją rozkręcić i przemyć patyczkiem nasączonym spirytusem..aczkolwiek ja tego nie robiłam tylko mój kolega i działała jak nowa! Teraz mam laptop i też już jest na wykończeniu :eek:

Do góry