reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

*AgA* oj jakiś felerny dzień masz dzisiaj wszystko się zwaliło na raz , ale jutro będzie lepiej trzymaj się kochana walnij sobie drina i od razu będzie ci lepiej a które podejście do prawka miałaś

reklama
*AgA* oj jakiś felerny dzień masz dzisiaj wszystko się zwaliło na raz , ale jutro będzie lepiej trzymaj się kochana walnij sobie drina i od razu będzie ci lepiej a które podejście do prawka miałaś

pierwsze...buuuu

normalnie kupiłam sobie dziś na pocieszenie pluszowego misia...jak dziecko pierwsze kroki w sklepie po egz. skierowałam na zabawkowy dział

aga- ojejka starsznie mi przykro faktycznie masz dziś kiepski dzień, ale nie martw się jutro będzie lepiej :-), ja mam czesto opryszcze ale na ustach i jesli cos moge poradzic to naprawde rewelacyjne sa tabletki heviran, ja nawet jak zmarzne to profilaktycznie łykne sobie jedna tylko jeden minus sa na recepte :-(

witam. U mnie tez nie wesolo. Wszyscy jestesmy chorzy. Mikolajek w miarę dobrze funkcjonuje ale najgorzej boje sie o Tomuśka. Mam nadzieję,że to tylko przeziebienie i nic się dalej nie rozwinie.
Na koniec jeszcze sypie mi sie klawiatura. Zostala zalana 3 tygodnie temu i teraz przestają dzialac klawisze. literka l już nie dziala.Skopiowalam ja sobie i wstawiam w wyrazy.Kuzwa ale patent wymyslilam.
Aga jak pech to pech.

witam. U mnie tez nie wesolo. Wszyscy jestesmy chorzy. Mikolajek w miarę dobrze funkcjonuje ale najgorzej boje sie o Tomuśka. Mam nadzieję,że to tylko przeziebienie i nic się dalej nie rozwinie.
Na koniec jeszcze sypie mi sie klawiatura. Zostala zalana 3 tygodnie temu i teraz przestają dzialac klawisze. literka l już nie dziala.Skopiowalam ja sobie i wstawiam w wyrazy.Kuzwa ale patent wymyslilam.
Aga jak pech to pech.

ehhhhhh.:-(
Moniko moze uzywaj duzej "i" ""I albo cyfry 1

my już w domku, dzięki że trzymałyście kciukasy za szczepienie - przydały się :tak::tak: synek płakał tylko podczas wkłucia :eek:

potem was nadrobię, bo mam pare rzeczy do zrobienia tak "na teraz":eek::eek:

Tsarino.....pisalas ze Twoj maz pracuje w sklepie na dziale z wozkami ...a moze on by mi mogl doradzic jakis wozeczek do 2000zl......tzn. dla mojej bratowej.....:tak:
A Wy jaki macie wozeczek....:confused2:

co do naszego wózka, to ja go kupowałam, zanim jeszcze mężulek zaczął prace w sklepie, więc mam Matpol 3w1, narazie jestem zadowolona, ale jeszcze się okaże...

co do wózków chicco, to powiem, że mój mąż nie ma najlepszego zdania o nich, gdyby coś to poleciłby abc design albo x-landera.

reklama
Hejka
Jeszcze podczytuję co się działo w weekend..tak to jest jak się niemal nie używa w weekend kompa :-D a..widzę, że kolejne kobitki idą do pracy... Życzę by się Wam udało doskonale połączyć macierzyństwo z pracą - a pomysł powrotu na 1/2 etatu to całkiem fajna sprawa :happy:
Tsarina - Twoje dziecię chyba najwięcej zębolków na forum:tak: Iza niedługo będzie wcinać kanapeczki jak tak dalej pójdzie ;-)
M&M's - "Tresura zakupów"..heh :-D fajnie, że podeszłaś z humorem - tak najlepiej do nich dotrzeć.. Muszę popracować nad takimi odpowiedziami :rofl2:
AgA - będzie dobrze! Zapisałaś się na kolejny termin?
Monika1997 - pomysłowa jesteś z tą literką :laugh2:hehe..ale fakt..jedynką spokojnie możesz zastąpić "i"..też kiedyś zalałam klawiaturę i powiem Ci, że wystarczy ją rozkręcić i przemyć patyczkiem nasączonym spirytusem..aczkolwiek ja tego nie robiłam tylko mój kolega i działała jak nowa! Teraz mam laptop i też już jest na wykończeniu :eek:

Do góry