reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

aneteczka - no różnie bywa, jak bywasz ciągle wśród Polaków i z Litwinami masz styczność ewentualnie w sklepie, bo ja uczyłam się w w polskiej szkole i teraz w niej pracuję, to jest ok, ale czasami jak studiowałam to wykładowca mógł se powiedzieć z przekąsem Pani Suszyńska do odpowiedzi, wtedy to mi się chciało powiedzieć żeby wypierd...lał na swoją wiochę z której pochodzi;-)

reklama
To ja się na dziś żegnam! Nie wiem co mnie w nocy czeka. Mam na myśli to czy panna Natasza da pospać, bo Sławka nie ma...:tak::tak::tak: Jutro Was nadrobię. Tylko nie piszcie już za dużo. No i ewentualnie przedyskutować spotkanie tysko-katowickie...
Dobranoc!!!

Mmatysia(chyba ten skrót sie przyjmie),mój m powiedział,ze mi modem do pracy zabierze bo ja nic innego nie robie tylko na bb siedzę.

Śpiące królewny:crazy:. Moniqsan poczekaj az wszystkie wrócą do pracy to dopiero puchy bedą. Zaczniemy czytac mamy majowe od pierwszej strony:eek:

reklama
Moniq.....a jak tam przysmak swietokrzyski.....:-)

hihihi, jak to zapamiętałaś? :-D
Dziś też robiłam.
Niezłe ... ale moje burżujskie podniebienie już się chyba znudziło :sorry: Ma mało glęboki smak :cool:

Jutro przyjeżdża ta moja odwołana w zeszłym tygodniu kuzynka. Zamówiła sobie spaghetti bolognese :tak: Jutro do piwka będzie zatem coś lepszego :happy:

Do góry