reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Aaaaaa...ja mam dobra pamiec....:tak::tak::tak::tak:....no ja tez lbie ale tak od czasu do czasu......
a spagetti...u nas tez jutro bedzie....wlasnie zmielilam dzis miasko.....:tak:

A czy Lili tez sie z Wami wybiera na zakupki......no a moze sponsor tez ( czytaj Twoj M).....:-)))))

Ostatnia edycja:
Nie wypominając barmance, adzekm i m&m's ...
jestem jestem :-p:-p
właśnie skończyłam oglądać film....ale sie uryczałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: "Chłopiec w pasiastej pidżamie".
oj działa wyobraźnia na takich filmach i to strasznie :eek: zwłaszcza teraz, jak wiem że za ścianą w łóżeczku śpi sobie najukochańsze cudo moje i człowiek myśli - co by było gdyby....

ide się napić czegoś :sorry:

jestem jestem :-p:-p
właśnie skończyłam oglądać film....ale sie uryczałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: "Chłopiec w pasiastej pidżamie".
oj działa wyobraźnia na takich filmach i to strasznie :eek: zwłaszcza teraz, jak wiem że za ścianą w łóżeczku śpi sobie najukochańsze cudo moje i człowiek myśli - co by było gdyby....

ide się napić czegoś :sorry:

Barmanko...jak chcesz cos dobrego obejrzec to obejrzyj sobie " Changeling" z Angelina Jolie......naprawde super filmik...tez wyobraznia dziala bo jest o zaginietym chlopcu.....

Kurka...a Wy to tylko o piciu....no chyba ze masz na mysli sok pomaranczowy...;-);-);-);-)......a ja taka abstynentka....:sorry::sorry:

reklama
Jak już sama do siebie piszę to nieciekawie. Wymiękam ide spac.
W niedziele wieczorkiem się pojawie bo od jutra do niedzieli wybywamy z chatki.
Buziole,pa.

Do góry