reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Aaaaaa...ja mam dobra pamiec....:tak::tak::tak::tak:....no ja tez lbie ale tak od czasu do czasu......
a spagetti...u nas tez jutro bedzie....wlasnie zmielilam dzis miasko.....:tak:

A czy Lili tez sie z Wami wybiera na zakupki......no a moze sponsor tez ( czytaj Twoj M).....:-)))))

Ostatnia edycja:
Nie wypominając barmance, adzekm i m&m's ...
jestem jestem :-p:-p
właśnie skończyłam oglądać film....ale sie uryczałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: "Chłopiec w pasiastej pidżamie".
oj działa wyobraźnia na takich filmach i to strasznie :eek: zwłaszcza teraz, jak wiem że za ścianą w łóżeczku śpi sobie najukochańsze cudo moje i człowiek myśli - co by było gdyby....

ide się napić czegoś :sorry:

jestem jestem :-p:-p
właśnie skończyłam oglądać film....ale sie uryczałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: "Chłopiec w pasiastej pidżamie".
oj działa wyobraźnia na takich filmach i to strasznie :eek: zwłaszcza teraz, jak wiem że za ścianą w łóżeczku śpi sobie najukochańsze cudo moje i człowiek myśli - co by było gdyby....

ide się napić czegoś :sorry:

Barmanko...jak chcesz cos dobrego obejrzec to obejrzyj sobie " Changeling" z Angelina Jolie......naprawde super filmik...tez wyobraznia dziala bo jest o zaginietym chlopcu.....

Kurka...a Wy to tylko o piciu....no chyba ze masz na mysli sok pomaranczowy...;-);-);-);-)......a ja taka abstynentka....:sorry::sorry:

reklama
Jak już sama do siebie piszę to nieciekawie. Wymiękam ide spac.
W niedziele wieczorkiem się pojawie bo od jutra do niedzieli wybywamy z chatki.
Buziole,pa.

Do góry