reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

aneteczka - no różnie bywa, jak bywasz ciągle wśród Polaków i z Litwinami masz styczność ewentualnie w sklepie, bo ja uczyłam się w w polskiej szkole i teraz w niej pracuję, to jest ok, ale czasami jak studiowałam to wykładowca mógł se powiedzieć z przekąsem Pani Suszyńska do odpowiedzi, wtedy to mi się chciało powiedzieć żeby wypierd...lał na swoją wiochę z której pochodzi;-)

reklama
To ja się na dziś żegnam! Nie wiem co mnie w nocy czeka. Mam na myśli to czy panna Natasza da pospać, bo Sławka nie ma...:tak::tak::tak: Jutro Was nadrobię. Tylko nie piszcie już za dużo. No i ewentualnie przedyskutować spotkanie tysko-katowickie...
Dobranoc!!!

Mmatysia(chyba ten skrót sie przyjmie),mój m powiedział,ze mi modem do pracy zabierze bo ja nic innego nie robie tylko na bb siedzę.

Śpiące królewny:crazy:. Moniqsan poczekaj az wszystkie wrócą do pracy to dopiero puchy bedą. Zaczniemy czytac mamy majowe od pierwszej strony:eek:

reklama
Moniq.....a jak tam przysmak swietokrzyski.....:-)

hihihi, jak to zapamiętałaś? :-D
Dziś też robiłam.
Niezłe ... ale moje burżujskie podniebienie już się chyba znudziło :sorry: Ma mało glęboki smak :cool:

Jutro przyjeżdża ta moja odwołana w zeszłym tygodniu kuzynka. Zamówiła sobie spaghetti bolognese :tak: Jutro do piwka będzie zatem coś lepszego :happy:

Do góry