reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Barmanko...jak chcesz cos dobrego obejrzec to obejrzyj sobie " Changeling" z Angelina Jolie......naprawde super filmik...tez wyobraznia dziala bo jest o zaginietym chlopcu.....

Kurka...a Wy to tylko o piciu....no chyba ze masz na mysli sok pomaranczowy...;-);-);-);-)......a ja taka abstynentka....:sorry::sorry:
oglądałam :tak: też się uryczałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y: (swoją droga lepsze od tego mojego z dzisiaj).
ech jakaś wrażliwa się zrobiłam odkąd się pojawił Marcelitko :sorry:

powiem wam że bardzo lubię oglądać filmy związane z 2 Wojną Światową.. (wogóle lubiłam się uczyć o tym okresie historycznym), sceny z "Listy Schindlera" znam na pamięć :sorry::tak:

reklama
A czy Lili tez sie z Wami wybiera na zakupki......no a moze sponsor tez ( czytaj Twoj M).....:-)))))

Lili obowiązkowo :tak: Kto by myszkę nakarmił jak nie mama? Pewnie parę godzinek zejdzie a my z małą w galeriach co chwilę do pokoju rodzinnego biegamy - jak nie kupka to karmienie :-)

A M nawet nie pytałam czy idzie, ale znając nas nie będzie inaczej. My łazimy razem wszędzie jak papużki. Raczej nie będzie chciał sam w domu zostać. A na zakupkach zapewne i tak będzie się nusził. Pójdzie do apple, do jakiegoś empiku, a potem będzie siedział pod sklepami w których my zabuszujemy na ławce - standard :-D (zawsze tak z moim tatą robią)

oglądałam :tak: też się uryczałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y: (swoją droga lepsze od tego mojego z dzisiaj).
ech jakaś wrażliwa się zrobiłam odkąd się pojawił Marcelitko :sorry:

powiem wam że bardzo lubię oglądać filmy związane z 2 Wojną Światową.. (wogóle lubiłam się uczyć o tym okresie historycznym), sceny z "Listy Schindlera" znam na pamięć :sorry::tak:

oj..ja tez ryczalam....ale ciagle myslalam ze on sie znajdzie.......no a jak w tym szpitalu traktowali te kobiety to az ciarki mialam...no i jak ten czub zabijal siekera tych chlopcow to juz nie wytrzymalam i polaly sie lzy.....:no:

Lili obowiązkowo :tak: Kto by myszkę nakarmił jak nie mama? Pewnie parę godzinek zejdzie a my z małą w galeriach co chwilę do pokoju rodzinnego biegamy - jak nie kupka to karmienie :-)

A M nawet nie pytałam czy idzie, ale znając nas nie będzie inaczej. My łazimy razem wszędzie jak papużki. Raczej nie będzie chciał sam w domu zostać. A na zakupkach zapewne i tak będzie się nusził. Pójdzie do apple, do jakiegoś empiku, a potem będzie siedział pod sklepami w których my zabuszujemy na ławce - standard :-D (zawsze tak z moim tatą robią)

Nosz.....przykladowi faceci......;-);-);-).......
No i mam nadzieje ze fajne zakupki zrobicie ....:-)

Kurka...a tak apropo Twojego M...to po Twoich opisach to takiego faceta to z lupa szukac....:happy:

..no i jak ten czub zabijal siekera tych chlopcow to juz nie wytrzymalam i polaly sie lzy.....:no:
ja najpierw sama oglądałam ten film (więc możesz sobie tylko wyobrazić jak wyglądałam - gdy nie musiałam przed nikim łez chować), potem jeszcze raz z m i właśnie na ten moment wyciągania dzieci z szopy przez tego wariata biegiem wyleciałam do drugiego pokoju :-:)-( ale i tak zdążyłam się spłakać....

reklama
A dlaczego Ty abstynentka? :eek:
Chyba że nie na miejscu z pytaniem wystrzeliłam ... ? :zawstydzona/y:

Moje piwko się skończyło i tylko posmak w ustach pozostał :sorry:

Jolu, a Ty lubisz sushi?

Wiesz..nie pije ..nie pale....:rofl2::rofl2:....nie a tak na powaznie to ja tylko jakies likier4ki lub koktajle lubie......wysokie procenty mi nie podchodza...a piwko to tylko z sokiem malinowym.....:sorry::sorry:

A sushi.....lubie....a najbardziej wszystkie warianty z lososiem....:tak:

Do góry