monika1977
Fanka BB :)
Ewka,my też ,my też ślemy buziole.:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
M pracuje w Fiacie(samochody dostawcze-obsługa firm) oprócz tego jeszcze handluje samochodzikami prywatnie:-).Maniak motoryzacjiNo to salon nowych samochodów czy komis? Bo tak co my tam w Pitrowicach mamy? Renault, Fiat, BMW, Audi - co jeszcze z nowych? I taki dość duży komis tuż przed skrzyżowaniem. No to które???
Ja jeździć nie potrafię, ale możemy pojeździć razem to się nauczymy Tylko nie wiem na ile osób jest rejestrowany mój seacik. Bo nie wiem czy się nam trójka dzieci z tyłu zmieści!!! Ale pewnie jest na 5 osób...M pracuje w Fiacie(samochody dostawcze-obsługa firm) oprócz tego jeszcze handluje samochodzikami prywatnie:-).Maniak motoryzacji
Moniqsan-Może być skrót Mmatysia(podoba mi się:-)).On mi autko obiecuje byle tylko mnie zmotywować do jazdy i zdania egzaminu.Mogę wybrac co mi się podoba (dlatego Mercedes bo najlepiej mi się w nim siedzi) bylebym tylko zaczęłą jeździć.