reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Adrianka i Filipka. Oby się chłopcy zdrowo i szczęśliwie chowali:)
Mamomatysia mnie też by krew zalała w obecności takiego dzieciaczka.
Ankzoc super że Maja zaczeła troszke lepiej spać w nocy no i że zdrowieje.
Co do mieszkania to my po slubie mieszkaliśmy tydzień u moich rodziców i tydzień u rodziców męża. A potem kredyt i na swoje.Nie narzekam na rodziców, ani na teściów, ale samemu zawsze lepiej. Pokłócić się można spokojnie :)Przez miesiąc mieszkaliśmy w mieszkaniu w którym nie było kuchni, a przez ponad miesiąc nie było drzwi w całym mieszkaniu - w ubikacji też niestety. Ale sami byliśmy:)

no hejka......i ja sie dolaczam do spoznionych nieco ale szczerych zyczonek dla naszych polroczniaczkow.......:-):-):-):-):-).....wielki buziak .......

Dziewczyny widze ze temat krzeselek na topie.......no ja mam Graco Contempo....i jestem bardzo zadowolona.......

Aneteczko....a wiesz wlasnie mialam cie zapytac czy kupilas to krz\eselko i jak Ci sie spodobalo....widzialam ze pisalas wyzej ze ciezke.....no coz 10kg.....ale krzeselka na tych stelazach niestety tyle waza.....jak dla mnie to zaden minus....no ale to moja opinia.....:happy:

Dziewczyny...wezcie mi podpowiedzcie...moja bratowa poszukuje wozia...rodzi w lutym i ma taki metlik w glowie.....co doradzacie.....w rachube wchodzi wozio taki do 1800zl....:sorry:

Jolu - ja z czystym sercem mogę polecić moje TAKO Jumper X:tak:. Ze wszystkim dodatkami wyniósł nas z 1400 zł (mój M w życiu nie wydalby z 2000-3000 zł na wózek, pomimo, że sponsora mieliśmy dobrego).
Aczkolwiek - spacerówka mi się wizualnie nie podoba - a jeżeli chodzi o funkcjonalność - rewelka (lekki, zwrotny, ladnie się składa, nie zajmuje az tak wiele miejsca w aucie)!!!

No to salon nowych samochodów czy komis? Bo tak co my tam w Pitrowicach mamy? Renault, Fiat, BMW, Audi - co jeszcze z nowych? I taki dość duży komis tuż przed skrzyżowaniem. No to które???
M pracuje w Fiacie(samochody dostawcze-obsługa firm) oprócz tego jeszcze handluje samochodzikami prywatnie:-).Maniak motoryzacji:eek:
Moniqsan-Może być skrót Mmatysia(podoba mi się:-)).On mi autko obiecuje byle tylko mnie zmotywować do jazdy i zdania egzaminu.Mogę wybrac co mi się podoba (dlatego Mercedes bo najlepiej mi się w nim siedzi) bylebym tylko zaczęłą jeździć.

Agus...dziekuje.....a jaki masz kolorek....:-):-)

Aneteczko.....no ja mam nadzieje ze bedzie tak zadowolona jak ja......a z ta waga...no coz jezeli sie chce lekkie to trzeba kupic to na takim cieniutkim stelazu....takie najzwyklejsze bez zadnych bajerow...........a jaki kolor kupilas......
A no i jeszcze ktory model X-landera masz i dlaczego go nie polecasz..........przepraszam ze tyle pytan......:sorry::sorry:

Jolu, a ja Ci powiem tak:

We wrześniu rodziła siostra mojego M. Ona jest na tyle nierozgarnięta i pierdołowata (ma już 30 lat) że praktycznie wszystkim musieli się zająć rodzice M. Gdyby nie oni dziewczyna by urodziła i nie miała nic, dosłownie NIC dla dziecka. Ponieważ jej budżet był ograniczony, to my w temacie wózka namawialiśmy ją z czystym sumieniem na kupno czegoś naprawdę świetnej jakości, z wyższej półki ale używanego. Bo wiadomo, za tę samą cenę można mieć nowe, ale już jakościowo kilka półek niżej. I udało się. Kupiła (oczywiście znaleziony przeze mnie na allegro) wózek Mutsy 4rider, zapłaciła za niego 1700 pln. W zestawie - stelaż+gondola+spacerówka+śpiworek do spacerówki+fotelik samochodowy+torba+parasolka. I wiesz co? Jak pojechałam do nich i zobaczyłam ten wózio, to szczęka mi opadła. Stan idealny! Nawet jednogo śladu na kółkach że był używany. Niesamowite!!! No i na chwilkę pożałowałam (pieniążków), że my wydaliśmy tyle na wózek a siostra M ma świetny i bardzo ładny i przede wszystkim solidny wózek z najwyższej pólki warty nowy 4000 pln za 1700. Moim zdaniem bomba! A siostra jest zachwycona :tak:

M pracuje w Fiacie(samochody dostawcze-obsługa firm) oprócz tego jeszcze handluje samochodzikami prywatnie:-).Maniak motoryzacji:eek:
Moniqsan-Może być skrót Mmatysia(podoba mi się:-)).On mi autko obiecuje byle tylko mnie zmotywować do jazdy i zdania egzaminu.Mogę wybrac co mi się podoba (dlatego Mercedes bo najlepiej mi się w nim siedzi) bylebym tylko zaczęłą jeździć.
Ja jeździć nie potrafię, ale możemy pojeździć razem to się nauczymy:-D:-D:-D Tylko nie wiem na ile osób jest rejestrowany mój seacik. Bo nie wiem czy się nam trójka dzieci z tyłu zmieści!!! Ale pewnie jest na 5 osób...
A tak poza tym to qwa mać! A ja autka dla siebie szukałam€?!?!! A tu pod ręką miałam!!!

moniqsan, ja tak na zapas podziękowałam;-) i jeszcze raz dziekuję:
tsarina
bohaciefka
aneteczka
marzena
aga
moniqsan
jola
monika1977
nina2003
i wszystkim mamusiom i dzidziusiom których nie wymieniłam:-)

reklama
Ewka, bo albo ja znowu nie doczytała gdzieś albo coś innego mi na drodze stanęło, ale przepraszam ja blondynka - jak Wy się w tym Wilnie znaleźliście??? A w PL gdzie mieszkałaś??? Ja przepraszam, jeśli już było pisane, ale ja mam ostatnio trochę zaległości... A chciałabym wiedzieć..

Do góry