reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Ja jeździć nie potrafię, ale możemy pojeździć razem to się nauczymy:-D:-D:-D Tylko nie wiem na ile osób jest rejestrowany mój seacik. Bo nie wiem czy się nam trójka dzieci z tyłu zmieści!!! Ale pewnie jest na 5 osób...
A tak poza tym to qwa mać! A ja autka dla siebie szukałam€?!?!! A tu pod ręką miałam!!!
Matiego zawsze mogę zostawić u T i wtedy z tyłu będzie dwójka dzieciaków;-):-D:-D.No widzisz gdybym wiedział wcześniej że szukasz to byśmy coś znaleźli(były fajne samochodziki z małym przebiegiem,do 5 lat i fajnym wyposażeniem ale prawie nic nie zostało)

reklama
Matiego zawsze mogę zostawić u T i wtedy z tyłu będzie dwójka dzieciaków;-):-D:-D.No widzisz gdybym wiedział wcześniej że szukasz to byśmy coś znaleźli(były fajne samochodziki z małym przebiegiem,do 5 lat i fajnym wyposażeniem ale prawie nic nie zostało)
Kochana nic straconego. Ja tym autkiem pojeżdzę rok, półtorej i jak się już nauczę to wtedy coś sobie innego kupię. I teraz już wiem gdzie uderzyć!!!
A tak w ogóle to my się musimy koniecznie spotkać!!!

reklama
Do góry