monika1977
Fanka BB :)
Ewka,my też ,my też ślemy buziole.:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
M pracuje w Fiacie(samochody dostawcze-obsługa firm) oprócz tego jeszcze handluje samochodzikami prywatnie:-).Maniak motoryzacjiNo to salon nowych samochodów czy komis? Bo tak co my tam w Pitrowicach mamy? Renault, Fiat, BMW, Audi - co jeszcze z nowych? I taki dość duży komis tuż przed skrzyżowaniem. No to które???
Ja jeździć nie potrafię, ale możemy pojeździć razem to się nauczymyM pracuje w Fiacie(samochody dostawcze-obsługa firm) oprócz tego jeszcze handluje samochodzikami prywatnie:-).Maniak motoryzacji
Moniqsan-Może być skrót Mmatysia(podoba mi się:-)).On mi autko obiecuje byle tylko mnie zmotywować do jazdy i zdania egzaminu.Mogę wybrac co mi się podoba (dlatego Mercedes bo najlepiej mi się w nim siedzi) bylebym tylko zaczęłą jeździć.