reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Adrianka i Filipka. Oby się chłopcy zdrowo i szczęśliwie chowali:)
Mamomatysia mnie też by krew zalała w obecności takiego dzieciaczka.
Ankzoc super że Maja zaczeła troszke lepiej spać w nocy no i że zdrowieje.
Co do mieszkania to my po slubie mieszkaliśmy tydzień u moich rodziców i tydzień u rodziców męża. A potem kredyt i na swoje.Nie narzekam na rodziców, ani na teściów, ale samemu zawsze lepiej. Pokłócić się można spokojnie :)Przez miesiąc mieszkaliśmy w mieszkaniu w którym nie było kuchni, a przez ponad miesiąc nie było drzwi w całym mieszkaniu - w ubikacji też niestety. Ale sami byliśmy:)

no hejka......i ja sie dolaczam do spoznionych nieco ale szczerych zyczonek dla naszych polroczniaczkow.......:-):-):-):-):-).....wielki buziak .......

Dziewczyny widze ze temat krzeselek na topie.......no ja mam Graco Contempo....i jestem bardzo zadowolona.......

Aneteczko....a wiesz wlasnie mialam cie zapytac czy kupilas to krz\eselko i jak Ci sie spodobalo....widzialam ze pisalas wyzej ze ciezke.....no coz 10kg.....ale krzeselka na tych stelazach niestety tyle waza.....jak dla mnie to zaden minus....no ale to moja opinia.....:happy:

Dziewczyny...wezcie mi podpowiedzcie...moja bratowa poszukuje wozia...rodzi w lutym i ma taki metlik w glowie.....co doradzacie.....w rachube wchodzi wozio taki do 1800zl....:sorry:

Jolu - ja z czystym sercem mogę polecić moje TAKO Jumper X:tak:. Ze wszystkim dodatkami wyniósł nas z 1400 zł (mój M w życiu nie wydalby z 2000-3000 zł na wózek, pomimo, że sponsora mieliśmy dobrego).
Aczkolwiek - spacerówka mi się wizualnie nie podoba - a jeżeli chodzi o funkcjonalność - rewelka (lekki, zwrotny, ladnie się składa, nie zajmuje az tak wiele miejsca w aucie)!!!

No to salon nowych samochodów czy komis? Bo tak co my tam w Pitrowicach mamy? Renault, Fiat, BMW, Audi - co jeszcze z nowych? I taki dość duży komis tuż przed skrzyżowaniem. No to które???
M pracuje w Fiacie(samochody dostawcze-obsługa firm) oprócz tego jeszcze handluje samochodzikami prywatnie:-).Maniak motoryzacji:eek:
Moniqsan-Może być skrót Mmatysia(podoba mi się:-)).On mi autko obiecuje byle tylko mnie zmotywować do jazdy i zdania egzaminu.Mogę wybrac co mi się podoba (dlatego Mercedes bo najlepiej mi się w nim siedzi) bylebym tylko zaczęłą jeździć.

Agus...dziekuje.....a jaki masz kolorek....:-):-)

Aneteczko.....no ja mam nadzieje ze bedzie tak zadowolona jak ja......a z ta waga...no coz jezeli sie chce lekkie to trzeba kupic to na takim cieniutkim stelazu....takie najzwyklejsze bez zadnych bajerow...........a jaki kolor kupilas......
A no i jeszcze ktory model X-landera masz i dlaczego go nie polecasz..........przepraszam ze tyle pytan......:sorry::sorry:

Jolu, a ja Ci powiem tak:

We wrześniu rodziła siostra mojego M. Ona jest na tyle nierozgarnięta i pierdołowata (ma już 30 lat) że praktycznie wszystkim musieli się zająć rodzice M. Gdyby nie oni dziewczyna by urodziła i nie miała nic, dosłownie NIC dla dziecka. Ponieważ jej budżet był ograniczony, to my w temacie wózka namawialiśmy ją z czystym sumieniem na kupno czegoś naprawdę świetnej jakości, z wyższej półki ale używanego. Bo wiadomo, za tę samą cenę można mieć nowe, ale już jakościowo kilka półek niżej. I udało się. Kupiła (oczywiście znaleziony przeze mnie na allegro) wózek Mutsy 4rider, zapłaciła za niego 1700 pln. W zestawie - stelaż+gondola+spacerówka+śpiworek do spacerówki+fotelik samochodowy+torba+parasolka. I wiesz co? Jak pojechałam do nich i zobaczyłam ten wózio, to szczęka mi opadła. Stan idealny! Nawet jednogo śladu na kółkach że był używany. Niesamowite!!! No i na chwilkę pożałowałam (pieniążków), że my wydaliśmy tyle na wózek a siostra M ma świetny i bardzo ładny i przede wszystkim solidny wózek z najwyższej pólki warty nowy 4000 pln za 1700. Moim zdaniem bomba! A siostra jest zachwycona :tak:

M pracuje w Fiacie(samochody dostawcze-obsługa firm) oprócz tego jeszcze handluje samochodzikami prywatnie:-).Maniak motoryzacji:eek:
Moniqsan-Może być skrót Mmatysia(podoba mi się:-)).On mi autko obiecuje byle tylko mnie zmotywować do jazdy i zdania egzaminu.Mogę wybrac co mi się podoba (dlatego Mercedes bo najlepiej mi się w nim siedzi) bylebym tylko zaczęłą jeździć.
Ja jeździć nie potrafię, ale możemy pojeździć razem to się nauczymy:-D:-D:-D Tylko nie wiem na ile osób jest rejestrowany mój seacik. Bo nie wiem czy się nam trójka dzieci z tyłu zmieści!!! Ale pewnie jest na 5 osób...
A tak poza tym to qwa mać! A ja autka dla siebie szukałam€?!?!! A tu pod ręką miałam!!!

moniqsan, ja tak na zapas podziękowałam;-) i jeszcze raz dziekuję:
tsarina
bohaciefka
aneteczka
marzena
aga
moniqsan
jola
monika1977
nina2003
i wszystkim mamusiom i dzidziusiom których nie wymieniłam:-)

reklama
Ewka, bo albo ja znowu nie doczytała gdzieś albo coś innego mi na drodze stanęło, ale przepraszam ja blondynka - jak Wy się w tym Wilnie znaleźliście??? A w PL gdzie mieszkałaś??? Ja przepraszam, jeśli już było pisane, ale ja mam ostatnio trochę zaległości... A chciałabym wiedzieć..

Do góry