reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Dziewczynki powiedzcie mi jak to jest z tym dodatkowym 1000 jak się przechodzi na wychowawczy , bo jutro tam ide z rodzinnym i chciałam się zapytać, a teraz was nadrabiam

reklama
ej dziewczyny górne ząbki Izy postanowily opuścić ciepłe dziąsełka i pokazac światu swoje ostre krawędzie, więc mój biedny mężulek i moja najmłodsza siostra będą jeszcze dotkliwiej pogryzieni

Koleżanki z klubu AA, we wtorek razem z mężem, ojcem i szwagrem(w typowo męskim gronie:-D:-D:-D) robiliśmy dwie flaszki, potem w środę z mężem i przyjaciółką z dzieciństwa Martini Rosso, a dziś nic. Podobijajcie mnie co Wy dziś pijecie....

moniqsan, kurcze w Pl jest taki wybór tych wszystkich rzeczy że szok :szok: a tutaj to załamka na maxa :eek: jak coś fajnego to drogie jak psi:confused2: i wszystko wszędzie takie samo bleeee

aga, boski szefuncio nie ma co :sorry:
ja u swojego też jeszcze nie byłam po tym jak wystawił mnie do wiatru z godzinami pracy :crazy: nie miałam ochoty sobie humoru psuć jak kuzynka była ;-)

m&m, nie ważne co - ważne by % miało i waliło w dekiel :rofl2:
sukienka śliczna, bardzo skromna ale piękna, bardzo mi się podoba góra - tutaj przy cycusiach :tak:
a tren to niestety ale nie jest - nie było - moim marzeniem :sorry:
a co na głowę zakładasz? welon? diadem? żywe kwiaty?
a buciki już masz?
ja ostatnio też w ślubnym temacie - bo moja kol co jest tutaj w Irl, w przyszłym roku w sierpniu w Pl bierze ślub, więc w sprawach ślubnych jestem troszkę w temacie ;-):tak:

madzia, hihi daj mu więcej czytać nasze bb to może się nawróci :sorry::-)

moniqsan - krzesełka identyczne, różnica w cenie i logo przyczepionym na tacce-półce z przodu.
kornasia - też podoba mi się ten zestaw stoliczka z kzresełkiem, super. Ja też będę się rozglądć za czymś takim.

Co do ślubnych tematów to w przyszłym roku ślub bierze moja kuzynka i kuzyn mojego męża, a za 2lata mój kuzyn więc zaczyna się okres ślubnych imprez :). Będzie taniec, muzyka i dobre jadło i jakiś procencik, he, he, mniam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
moniqsan- moge Ci sprawdzić na pudełku, tylko ze jutro, bo teraz nie zejde do piwnicy bo jestem sama z małym:-)a M przyjeżdza jutro.
Trzeba byłoby porównac je w sklepie, tak byłoby najpewniej,
ale faktycznie wyglądają tak samo.

Nie no, specjalnie to nie lataj po piwnicach :-D Myślałam że na nim jest może napisane made in ...
A w sklepie wątpię by się dało sprawdzić, bo zapewne te innych firm dostępne są tylko w necie i porównać się nie da :no2:

Już parę razy trafiłam na zabawki identyczne a różnych firm (np grzechotki), no i nie różniły się niczym - jakością, materiałami wykonaniem - identiko. Pewnie jak na coś nie ma patentu to każda firma sobie to może zamówić, a za ile sprzeda to już zależy jak na rynku stoją :sorry:

barmanka - Kochanie Ty Moje!!!! Uśmiałam się do łez, choć w***** masz:-p. A męża pierwsza klasa:-p. Mój ostatnio miał pretensje, ze jego rozrzucone rzeczy wciskam do szafki, w której zrobił porządek i dzięki temu jest wolna półka!!! On chce abym mu przypominała żeby kładł na miejsce!!!:szok::szok::szok:. Przypominałam ale ile można, a tak nie strzępię języka i brudów nie widzę.

EWKA ja bym Ci radzila jednak nie dawac na noc obiadku (po raz pierwszy...)bo jezeli dziecko bedzie sie meczylo (odpukac) to w dzien a nie przez cala noc.... to tylko moje zdanie.. no i jakie kupiliscie krzeselko my nadal sie zastanawiamy....
Ja też jestem za nie podawaniem obiadku na noc!!! Najlepiej w porze obiadowej jak mają pzredszkolaki czyli ok 12-13.

owca...nigdy nie daj się namówić na mieszkanie u teściowej...zaprzyj się jak...koza :-D
i nie daj się. Lepiej 9 metrów spokoju niż 20 udręki.

bohaciefka
, piękna akcja, ja miałam podobną :-D
mój M zawsze się dziwił jak to , naczynia nie zmyte? Ja nie miałam czasu na prysznic?Pies nie był na dworze? Co ty robisz cały dzień pytał....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak ostatnio poszłam do pracy to przywiózł mi Młodego cały zziajany i zły...jak wróciłam do domu to zastałam takie bordello ze mnie zatkało, jak spytałam czemu nic nie sprzątnął to obrzucił mnie tylko wsciekłym spojrzeniem i wycedził ze nie miał czasu o tym pomyślec nawet :-D
Pomyślałam sobie " a widzisz dziadu?" :-D:-D:-D
Satysfakcja trzyma mnie do dzisiaj
. Ciekawe jak będzie w piątek, ide do pracy na popołudnie :-)
CONFI AŻ SIĘ PORYCZAŁAM ZE ŚMIECHU!!!!!!!! ZUCH DZIEWCZYNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):tak::-)

reklama
Do góry