reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Ale miałam przed chwilą polewkę z męża :-D:-D:-D
Na tnv jest wywiad z prezydencką parą, ja trzymam Lili na kolanach, mąż chodził między łazienką i pokojem, podszedł do Lilijki i mówi: "córciu, nie bój się bagi gagi ... bagi bagi ..." zamotał się, ja oplułam monitor, i pytam: "no co ty, nie wiesz jak to się mówi???"
A ten biedny zaczął kombinować: baja baba, baga baba, baga jaga i w końcu mówi wiem: baja jaga !!! :rofl2::-D:laugh2: No spadłam z kanapy :rofl2::rofl2::rofl2:
Śmieję się z niego a on na to:
No chyba wiem, rodzice opowiadali mi bajki z bają jagą wiele razy (on to poważnie mówił) - baja - od bajki i jaga - imię. Czujecie? :laugh2::rofl2::-D

Szybko znalazłam mu w google domek BABY JAGI na kurzej łapce :-D:-D:-D

NO Ja wiedzialam ze wejde na bb i humor od razu sobie poprawie :-D CO DO DOKARMIANAI TO MU TEZ NOWINCJUSZAMI JESTESMY... na poczatku bylo plucie i zdziwienie, ateraz z kazda lyzeczka jest lepiej :-) powodzenia Wam zycze i duzo zdrowka dla LILIJKI :-)

BOHACIEFKA dziekujemy za pamiec :-)

my zaraz idziemy na szczepienie wiec odpisze Wam pozniej...

reklama
dzień dobry :-)

Tak Was przeczytałam i wiecie do jakiego doszłam wniosku, że te nasze dzieciaczki to normalnie telepatycznie się umawiają albo wszystkie nie śpią albo tak jak dzisiaj zaserwowały nam mniej pobódek...byle tak dalej:tak:

Wszystkigo najlepszego dla Julianka, Lilijki i Gabuni!!:-)

Dzień dobry Majóweczki:-)

Wszystkiego najlepszego dla kochanych PÓŁROCZNIACZKÓW:-):-) Buziaczki ode mnie i Szymonka:happy:.
Dzisiaj też moje dziecię spało trochę lepiej:tak:, a teraz przyjechała moja mama i zwięła wnusia na długi spacer, a ja odgruzowuję mieszkanie:rofl2::laugh2:.
Tak więc do roboty:laugh2::laugh2:. Zaczynam od "biura", a tu mam laptopa i BB;-), mam nadzieje, ze mimo wszystko uda mi sie zrobic mega - porzadki, bo w tej chwili jest po prostu tragedia:crazy::szok:!!

Bohaciefka,
Szymonek urodził się o 15.10:-)

dzień dobry:-)

Wszystkiego najlepszego dla półroczniaków-Julianka i Lilijki!!!:-)

Moniqsan - Baja Jaga - dobre:-D:-D:-D
A co do wprowadzania nowych produktów, to ja też się stresuję, bo jutro mamy wielki dzień

mój od kilku dni jak mnie zobaczył mówił taata tataaa a od wczoraj mu się odwidziało i mówi baaba , a że byliśmy wczoraj u teściowej to miała powód do dumy :-p:sorry: tłumaczę mu że ja mama ale on się tylko śmieje i mówi baba

ankzoc- hmm wiesz raczej nie ze docenili raczej musieli cos wymyslic bo nie dadza mi sprzatania jak jestem po studiach..wiec wymyslili to i w sumie dobrze sie stalo , nawet sie sie ciesze choc boje,,, gratuluje wyspania ,, ja dzis mialam koszmarna nocke, co 1.5 godziny pobudka..:/// ale jak polozylam spac malego ok 10 rano tak spal do 12.30 a ja razem znim wiec dospalam:)

ja sie witam po dlugiej przerwie ale cos nie mialam checi wlaczac kompa,wracam pare stronek i nadrabiam .....

chcialam sie tez pochwalic ,ze Xaver nauczyl sie kosi kosi robic.

Hej majóweczki ;-)
ja tylko na chwilkę..
Wszystkiego najlepszego dla naszych półroczniaków Lilianki i Julianka :-) całuski od Zuzi ;-)

Dopiero teraz znalazłam chwilę, żeby wejść na BB, zaraz obiadek, dzisiaj naleśniczki z serem :-p
Zuzia budziła się w nocy kilka razy, ale nie wstawałam, bo P przecież dzisiaj wolne ma, więc on sobie powstawał :tak::tak: a co :cool2:
Zuzka już 3 drzemkę sobie dzisiaj zrobiła, ciekawe jak zamierza spać w nocy :sorry:

moniqsan baja jaga:-D:-D hehe to widzę, że świetną pamięć ma Twój mąż, może i Liliance opowie taką bajkę :laugh2:

Zuzia mówi już coś w stylu mamaa, tatata, baba i coś tam po swojemu próbuje :-D uwielbiam ją słuchać.

reklama
czeeeeść Kobitki, ja wczoraj padłam po tym jak udało mi się odgruzować mieszkanie , a dzisiaj przyjechała moja mama i pojechaliśmy sobie na Paradę Niepodległości , która co roku organizuje Prezydent Gdańska. Niby nic ale atmosfera świetna, piękne stare auta do podziwiania, darmowa pyszna grochówa i pretekst by wyjśc z domu a ponadto skosztować pysznego rogala marcińskiego, choć w tym roku u nas rogale nazywają sie marcjanki - rożki przyjaźni :-D

na sam początek składam najlepsze życzenia naszym półroczniakom Liliance i Julianowi , rośnijcie zdrowo bąbelki i dawajcie mnóstwo uciechy swoim rodzicom :sorry:

co ponadto....aha intensywnie uczę Damiana pić z butelki i na razie słabo to wychodzi, jednak moja znajoma dała mi namiar na smoczki i butelki NUK, smoczki sa nie silikonowe a lateksowe i podobno bardziej miękkie przez co zachęcają do ssania, jeśli dodać do tego anatomiczny kształt to mamy pół sukcesu. Ja mam zamiar sprawdzić a dla zainteresowanych

NUK LATEKSOWY SMOCZEK DO BUTELEK FC/6-18 m/S,M,L! (803113780) - Aukcje internetowe Allegro

i butelka
NUK BUTELKA PC 300 ML FC/BLUE&ROSE. (803141041) - Aukcje internetowe Allegro

ja na razie zakupiłam dwa...zobaczymy czy się sprawdzą.

Poza tym Damian ma wysypkę, moja mama podejrzewa różyczkę :confused2:
jutro idziemy do lekarza sprawdzić co to za cholera się do mojego synka przyplątała.

No i jeszcze znów będę się chwalić, ale zwariowałam :-D
zobaczcie czego Damiś się nauczył... na tymi filmiku zrobił tak pierwszy raz...

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=WJn-QCkfu_Y"]YouTube- brawoooo[/ame]

Do góry