reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

xaver tez juz zaczol sobie inaczej gadac ,nastepne postepy maja nasze dzieci

ja bylam wczoraj na wizycie kontrolnej, przy okazji sie zas spytalam co mam zrobic ,ze xavko nie chce pic z butelki i kubeczka nic poza moim mlekiem a on ze widocznie nie potrzebuje innego picia .

zaszczepiony ,zmierzony 72 ,zwazony 9530g ,mysalam ,ze wazy wiecej .

reklama
Confi poprostu nie moge wyjsc z podziwu co ten twoj damis wyprawia.... No szok poprostu..... Ale jak on to zrobil..... Chyba od dzis bede tylko klaskac do diany :-d

Witajcie Kochane!!!

Lili (moniqsan), Julianku (nina2003)- wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia pół roczku:-):-):-) życzy ciocia Aga i Jagodzia (żadna Baja Jaga, czy Baba Jaga:-p)

confi, a w sumie to Damianku - brawo!!! Ciocia nie może wyjść z podziwu:tak::-):-):-)

bohaciefka - ależ się uśmiałam z Waszych przygód (sorry)i z tej z chrztu i tej wcześniejszej - slubnej - jak widać spóźnialstwo macie we krwii :-p;-):-D i zaprawieni już jesteście w tym temacie (no chyba, że to tylko kościoła dotyczy;-))

tikanis- widzisz - nie am tego zlego co by na dobre nie wyszlo - gratuluję

Gratuluje mamusiom przespanych nocek (szczegolne gratki dla ankzoc i tikanis):tak::-)

My też dzisiaj sobie pospałyśmy (we dwie, samotne...) bez żadnych przeszkód - wstałyśmy przed 12:00, przy czym pampersa założonego po kapieli wczorajszej, ok. 21:30, miała zmienionego ok. 8:00). Także - jest jakiś plus z wyjazdu M:sorry::-(

Confi-Damianek Number 1:-).Filip od trzech dni robi kosi ,kosi na zawołanie,najbardziej rozwala mnie jak się na niego złoszczę o on patrząc mi w oczy zaczyna kosi-kosi,od razu mi przechodzi:-D.Co do butelek to jestem przeciwniczką Nuka:-(.Dlaczego?Wszystkie ich butelki z nadrukami są faje w użytku... tak z tydzień.Potem przy myciu zaczynają schodzić nadruki:-(.Mam dwa ich kubeczki(wśród starszych postów widać jak Fifi z nich pije) i wczoraj zakupiłam Tommee Tippee bo z obydwóch już złazi farba:crazy:.No i do najtańszych nie należą ( za dwa kubki zapłaciłam 60 zł:eek:)

zapomnialabym o nastepnych dzieciaczkach polroczniakach ,wszystkiego naj naj zdrowo sie chowajcie.

NATASZKA
GUCIO
DIANA
FILIPEK
LILIANKA
JULIANEK
chyba wszystkich wypisalam:-)

CONFI moj xavko tak samo robi prawie juz tydzien ,jak to slodko wyglada a dzis na spacerze pokazuje NIE czyli kreci glowa

ja dalej czytam posty jak mnie nie bylo ,jestem na 2280

MAMAMATYSIA-ja mam butelki z NUKa,powiem ci ze farba nie schodzi a dlatego ,ze prawie wcale nie uzywam ;-).

jak OLI byl maly ,kupilam mu kubek niekapek z NUK i ma go do dzis!! troche wstyd pisac ale on jeszce z niego pije kakao na wieczor:-D

reklama
Do góry