reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

nawet dużo nie poszalałyście zaraz nadrabiam i kupiłam dzisiaj krzesełko z drugiej ręki za 130 zł co o nim sądzicie proszę o opinie czy to był dobry zakup czy nie :blink:
Zobacz załącznik 178597Zobacz załącznik 178600Zobacz załącznik 178601Zobacz załącznik 178604

Bardzo fajny.Jeszcze za taką cenę super prezent Filipkowi zrobiłaś na jego rocznicę:-)
A co tu dziś takie pustki????
Bałam się że jak wejdę na forum to będę godzinę nadrabiać:eek:.
Nauczyłam dziś Filipa robić kosi-kosi:-),tak go wymęczyłam, że mi w wannie zasnął:sorry2:

reklama
Kasiu, krzesełko wygląda fajnie, a i właściciel prezentuje się w nim cudownie. Ja też muszę małemu krzesełko kupić

widze że dzisiaj nie szalejecie i dobrze bo ja nie miałabym czasu nadrobić kamilek tak daje popalic ze juz nie mam sily dzisiaj tak plakal ze myslalam ze bede po mame dzownic bo ja juz nie wiem co robic wszystko na tego mojego biedaczka sie zwalilo zabki katar i kaszel na szczescie nie ma goraczki ale tak mi go żal dzis poplakalam sie z nim teraz padl byl biedny zmeczony taki moje biedaczysko
powiem wam ze ten matczyny instynkt jest nie do ogarniecia jeszcze nigdy w zyciu o nikogo tak sie nie martwilam milosc matki jest na prawde bezgraniczna

hej
Moja mala dzis spala do UWAGA 10!!!!!!!!oczywiscie obudzilam sie o 8 ale ona spala wiec ja tez dalej spalam...........hmmm m ale poszlam spac chyba o 3 w nocy,,,,,
zobaczymy co bedzie jutro???ale nie przewiduje powtorki.......
pozdrawiam

madzia-masz racje, kazda mama uchyliła by nieba, zeby dziecko było szczesliwe:tak::tak::tak: i to jest wspaniałe.

A ja siedze i sciagam z internetu wszystkie odc Beverly Hills 90210.Cos mnie ostatnio napadło.To był moj ulubiony serial jak byłam smarakta.:tak::tak::tak:

wszystkiego dobrego dla półroczniaków!

ja już po pogrzebie, było miło, cieplo, rodzinnie i pięknie... wujek miał przecudny pogrzeb, jeśli wogóle mogę tak powiedzieć..

a i najważniejsze:
Przecież muszę zobaczyć kopniętą od krymskiego agękm, podchmieloną od miodu *AgĘ* no i przede wszystkim uwaloną po pachy czym się da tsarinę :-D:-D:-D

moja droga! nie czym się da! Owa wyżej cytowana tsarina nie tyka szampana, win wytrawnych- barwa dowolna oraz piw smakowych.. bleee, tak psuć dobre piwo:dry:... no i przedewszystkim jak ktoś może psuć alkohol mlekiem.... okrucieństwo!

właśnie pijemy grzańca, bo mam doła, a zaraz zrobie szturm na wódkę, którą dodajemy do ciasta, jak już coś piekę...

co do miodków, to najlepiej mi smakują pite prosto z rogu!
który to wygląda mniej więcej tak: róg

Dziewczyny mam taki problem z małym to znaczy on nic nie chce pić żadne soczki ,herbatki ,woda nic do tej pory jadł cyca więc nie było problemy , ale teraz jak już w cycach prawie nic nie ma to się trochę martwię. Wogle to on z butli je mleko i nie ma problemu ale jak poczuje coś innego to wypluwa jak uda mi się coś w niego wcisnąć to i tak wszystko wypluje , butelką czy kubeczkiem to się tylko bawi jak mu coś wleci to bllle , macie może jakiś pomysł

kasia, ja niestety żadnego. :-(
odpisuje żebyś sobie nie pomyślała że cię olewamy, tak jak powsinoga wczoraj. :-p

reklama
Do góry