reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

ja jestem :tak::-)

madzia, joannn - zdróweczka dla Waszych Synkow!!!

Ja też skorzystalam z pieknej pogody i ok. 14:30 wybrałyśmy się z Jagą na spacer (uprzednio ogarnelam chatke, pościeralam kurze, co nieco poukładałam, i nawet pomylam podłogi, aaa no i usmażyłam cebulkę do pierogów, które idąc na spacer miałam zamiar kupic).
Tak więc spacerując kupilam pyszne ugotowane juz pierozki, i 1 kg mrożonych, no i butki dla Jagi (takie kapciochy ocieplane), jak sie okazalo - troche za duże...ale to nic..

reklama
dobry wieczor kochaniutkie, ja juz w lozeczku , wykapana i gotowa do snu:-), ale chyba macius i jego kolega nie dadza mi za szybko pojsc spac.Nie wiem jak Wy ale ja dzisiaj padam zemeczenia, a wcale sie nie przepracowalam dzisiaj. A od jutra pilates o 8.00 (to sa plany) z rana i w koncu pora wziasc sie za siebie.:-) Agusiu ja dzisiaj tez pierozki zapodalam chlopakom a do tego barszczyk.

nawet dużo nie poszalałyście zaraz nadrabiam i kupiłam dzisiaj krzesełko z drugiej ręki za 130 zł co o nim sądzicie proszę o opinie czy to był dobry zakup czy nie :blink:
DSC00901.jpgDSC00902.jpgDSC00904.jpgDSC00907.jpg

My tez dzisiaj bylismy na spacerku.Wyszlismy z domu o 13, a wrocilismy po 16.Młody siedzial w spacerówce ale oczywiscie musialam odwrocic go tylem do mnie, chyba mama juz mu zbrzydla bo jak byl przodem do mnie to jakos nie byl zachwycony,.A tak przez caly czas nawet nie zajeczal tylko rozgladal sie tymi swoimi duzymi slepkami dookola i smial sie pod nosem i cos gadal po swojemu.

Kasia - jak dla mnie (znaczy sie patrzac pod kątem Małej) krzesełko - bomba!!! No i cena tez super!!!

to krzesełko jeszcze siedzenie może obniżyć do dołu jak będzie większy to będzie mógł sam siadać to mi się w nim też spodobało

reklama
AgA - to jak u nas. Małgosia w ciągu dnia pije mało mleka - jednorazowo 80ml a nadrabia w nocy, od wczoraj jest marudna, tylko na ręce, leżak be, mata be, wózek be, ręce cacy:shocked2:. Jak to długo potrwa to będę miała twardą muskulaturę góry a sflaczały dół bo brzuszek od noszenia nie robi się jędrny a szkoda...
Kasia - wszystkiego dobrego dla Filipka, białych ząbków, smacznego snu, dobrego humorku i apetytu na ryby i warzywa:-).

Do góry