reklama
kasia
odpisuje żebyś sobie nie pomyślała że cię olewamy, tak jak powsinoga wczoraj.
hahaha
No, przynajmniej do rozumu nagadałam
A wiecie co? U nas jeszcze 4 dni i zaczynamy przygodę z czymś innym niż cyc
Podobno często jest tak że to matki, a nie dzieci uzależniają się od karmienia piersią. I mam obawy że ja się do takowych zaliczam Chyba się popłaczę jak będę dawać małej łyżeczkę, to będzie oznaczało powolny koniec mojego kochanego ssaciunia A do tego jeszcze moje lenistwo ... cycek to dopiero wygoda - ciach pach i po sprawie. A tak, zacznie się mycie, pranie i sprzątanie (czyli wszystko czego nie lubię)
szczerze mówiac moniqsan to podziwiam Cie bo jak karmiłam piersią to dla mnie to wygodne nie było non stop z cycami na wierzchu masakra ale i tak bardzo duzo bym dala zeby jeszcze karmic piersia jak bede miala 2 dziecko to nie odpuszcze
A ja co chcę napisać to Patryk mnie woła..ten nieszczęsny katarek..brr..jak to boli, że nie można dziecku ulżyć.. :-(
Kasia - mój też nie bardzo chce pić..wcześniej chętnie a ostatnio butelka wręcz poszła w odstawkę..myślę, że dlatego, iż zimniej się zrobiło więc nie ma pragnienia...i też woli się pobawić smoczkiem niż pić
Ale może podawaj łyżeczką? Nie wiem jak Twój ale mój uwielbia jeść łyżeczką..co by to nie było
Kasia - mój też nie bardzo chce pić..wcześniej chętnie a ostatnio butelka wręcz poszła w odstawkę..myślę, że dlatego, iż zimniej się zrobiło więc nie ma pragnienia...i też woli się pobawić smoczkiem niż pić
Ale może podawaj łyżeczką? Nie wiem jak Twój ale mój uwielbia jeść łyżeczką..co by to nie było
szczerze mówiac moniqsan to podziwiam Cie bo jak karmiłam piersią to dla mnie to wygodne nie było non stop z cycami na wierzchu masakra ale i tak bardzo duzo bym dala zeby jeszcze karmic piersia jak bede miala 2 dziecko to nie odpuszcze
m@dziu, no jak to nie wygodnie Nawet wstawać nie trzeba. Nie mów że wolisz wstać, wyjąć puszkę, odmierzyć porcję, zalać, wymieszać, zagrzać/schłodzić, nakarmić, wymyć, wysuszyć ...
No to ja wolę wyjąć cyca, nakarmić, schować cyca i jeszcze w tym czasie pobejbibumować (wyćwiczyłam pisanie jedną ręką i trzymanie dziecka drugą do perfekcji) :-):-):-)
No mówię ... chyba się uzależniłam ... kurde, nawet się nie spodziewałam że tak będzie. I co ja teraz biedna zrobię???
nina2003
Mama Julianka i Łucji
Witam mamuśki
M@dzi@ jakie spać!!!Pisać, pisać No to dobranoc
Moniqsan ja też chyba będe z tych karmiących piersią do 2 roku życia. I masz racje z tą wygodą, a już szczególnie w nocy( chociaż Ciebie to nie dotyczy - szczęściara).
Ankzoc mój mały wczoraj przespał od 21 do 5 i to bez żadnych kaszek itp.Aż byłam zdziwiona.
A czy Maja tak całyczas się budzi w nocy od urodzenia? czy od niedawna?
A jak karmi się piersią po obiadkach to trzeba dawać pićku jeszcze?
M@dzi@ jakie spać!!!Pisać, pisać No to dobranoc
Moniqsan ja też chyba będe z tych karmiących piersią do 2 roku życia. I masz racje z tą wygodą, a już szczególnie w nocy( chociaż Ciebie to nie dotyczy - szczęściara).
Ankzoc mój mały wczoraj przespał od 21 do 5 i to bez żadnych kaszek itp.Aż byłam zdziwiona.
A czy Maja tak całyczas się budzi w nocy od urodzenia? czy od niedawna?
A jak karmi się piersią po obiadkach to trzeba dawać pićku jeszcze?
K.M
Mama Filipka
Dziewczyny własnie przezyłam szok.Czytam sobie BB a tu nagle patrze a moj Synu podnosi sie do siadu w łózeczku przez sen.Czyzby rosł mi mały lunatyk???
moniqsan-przyzwyczaisz sie.Ja prawie od poczatku karmie butelka gdyz nie było mi dane karmic piersia.Mały ma 10 butelek , a ja zawsze wieczorem myje je wszystkie razem hurtowo.No i jak karmie go łyzeczka to juz nauczyłam go mówic "am" i za kazdym razem jak jedzonko ma wyladowa w jego usteczkach słysze słodkie "AM"
kasia1208-nie wiem co ci odp.Mój Filipek bardzo duzo pije i po kazdym posiłku.Zawsze odczekam jakies 20 mmin po jedzeniu i daje mu pic.I niewazne co: czy woda czy herbatka czy soczek zawsze wszystko wytrabi.Najbardziej lubi sok bananowy i jablkowo-marchwiowy.
moniqsan-przyzwyczaisz sie.Ja prawie od poczatku karmie butelka gdyz nie było mi dane karmic piersia.Mały ma 10 butelek , a ja zawsze wieczorem myje je wszystkie razem hurtowo.No i jak karmie go łyzeczka to juz nauczyłam go mówic "am" i za kazdym razem jak jedzonko ma wyladowa w jego usteczkach słysze słodkie "AM"
kasia1208-nie wiem co ci odp.Mój Filipek bardzo duzo pije i po kazdym posiłku.Zawsze odczekam jakies 20 mmin po jedzeniu i daje mu pic.I niewazne co: czy woda czy herbatka czy soczek zawsze wszystko wytrabi.Najbardziej lubi sok bananowy i jablkowo-marchwiowy.
nina2003
Mama Julianka i Łucji
K.M nieźle. Filipek nie traci ani chwili na ćwiczenia.
reklama
No też się zdziwiłam, że Madzi nie wygodnie.. Nawet na spacerku można nakarmić..w podróży..nie trzeba termosów czy podgrzewaczy..
A i też opanowałam pisanie jedną ręką prawą i lewą - w zależności którą piersią karmię..a z butlą nie byłoby tak łatwo..samo wstawanie nocą w poszukiwaniu butli - chociażby.. Teraz ma tak ciemniutko w pokoju, że ledwo widzę ale Patryk znajdzie drogę do cycusia, że nawet nie muszę gimnastykować wzroku
A i też opanowałam pisanie jedną ręką prawą i lewą - w zależności którą piersią karmię..a z butlą nie byłoby tak łatwo..samo wstawanie nocą w poszukiwaniu butli - chociażby.. Teraz ma tak ciemniutko w pokoju, że ledwo widzę ale Patryk znajdzie drogę do cycusia, że nawet nie muszę gimnastykować wzroku