monika1977
Fanka BB :)
Mamstud ,znowu zaczynasz Uduszę się kiedys ze smiechu przez Ciebie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja to już kiedyś pisałam, że leżaczek jest jak do tej pory moim najlepszym zakupem dla małej...dzięki temu tak jak u Ciebie Kasia ze mną siedzi w kuchni a nawet w łazience:-)
Trochę mnie Confi uspokoiłaś, mam nadzieję , ze to właśnie to i z czasem mu przejdzie.
Wiesz, jak byłam u tego lekarza, to powiedział, ze na nastepnym razem go osłucha(mały był zaziębiony) i da skierowanie do laryngologa jakby co., zeby sprawdzić czy jakieś zapalenia nie ma.
Kurcze, wystraszyła się nie na żarty. Mały już jest zdrowy i chciałam z nim iśc, a tu lekarza nie ma.
Boję się, ze jak to jest faktycznie jakieś zapalenie, to już sporo przenoszone.
11 na zegarze a ja dalej nie ubrana, gary w zlewie, odkurzacz w szafie .
to może jakies piżamowe party zrobimy hahaha, ja też w piżamce , gary w zlewie, prasowanie czeka ehhh