reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy majowe 2009

m&m's moje gratulacje !! córeczka śliczna jak aniołek :)))

Słonko - ja jakieś 3-4tyg temu miałam coś podobnego. też się budziłam z mokrą psiochą ;-) to były te upławy, takie mleczne, gęste, po nocy wylatywało mi tyle że szok! i to wstrętne uczucie mokrego krocza brrr

a ja mam dziś wizytę u położnej w szpitalu....na dziwną godziną jestem umówiona, zawsze było koło południa a teraz raniutko bardzo brrrr to nie moja godzina do pobudki :-p

reklama
Dobra! Juz biore sie w garsc i soba potrzasam!
Zalozylam majtasy i wkladke. Jak bedzie cos lecialo to bedzie widac ewidentnie juz.
Tylko nadal mnie troche brzuch boli jak na okres. Z tego wszystkiego nie zobaczylam Brzyduli!

Dzień dobry majóweczki rozpakowane i nierozpakowane.
m&m's Serdeczne gratulacje Malutka cudeńko.
Ja pochwalę się Wam moim skarbem:

Załączniki

• IMGP3879 [MiniFoto].jpg
    IMGP3879 [MiniFoto].jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 66
  • IMGP4010 [MiniFoto].jpg
    IMGP4010 [MiniFoto].jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 64
Matko jedyna... Jednak nie moge byc sama przy porodzie bo zglupieje, albo padne na twarz ze stresu. Z tego wszystkiego nawet nie zauwazylam zdjec m&m. Przepraszam....
O i mamamtysia sie chwali....

GRATULACJE MAMUSKI! SLODKIE BOBASKI DO SCHRUPANIA!

mamamatysia, m&m- naparwde sliczne dzidziusie:-)

ja dzis wybieram sie do dentysty bo zas mam problem z zebami :baffled::-:)wściekła/y:

witam wszystkie majowe mamusie, mam pytanie kiedy lekaz powinien skierowac mnie na to cale KTG??? dO TERMINU MAM 3DNI i ani razu jeszcze nieuslyszalam ze takie badanie jest. dzisiaj jade na wizyte ale watpie ze cos sie dowiem.

Cos nie tak jest z ta strona z Brzydula, zawiesza sie i caly czas buforuje... Moze przeladowana jest. Narazie pojade na miasto ogladac tel. i moze sobie wreszcie jakis wypasiony wezme.
Po tym porannym stresie nalezy mi sie chwila relaksu :)

reklama
helloo :))

ja tak dziś na chwilkę.. nie dam rady z Wami posiedzieć za długo - po prostu się nie czuje :(((

Slonko - ja od niedzieli mam te same objawy co TY... nie powiem stresujące...

Do góry