reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Powiem Wam, że jak mi odeszły wody, to nie miałam żadnych wątpliwości, że to wody - nawet przez chwile nie miałam wątpliwości, że mogą to być jakieś upławy. :happy: i to była rzeczywiście czysta woda, bez żadnego koloru ...

reklama
witam wszystkie majowe mamusie, mam pytanie kiedy lekaz powinien skierowac mnie na to cale KTG??? dO TERMINU MAM 3DNI i ani razu jeszcze nieuslyszalam ze takie badanie jest. dzisiaj jade na wizyte ale watpie ze cos sie dowiem.
no to jak dziś masz wizytę to zapytaj o to lekarza :tak: jak się nie zapytasz to się niczego nie dowiesz ;-)

Mamamatysia - śliczne bobo :-) :-)

a ja już po wizycie w szpitalu. położna troszkę była zła na mnie za to jak dwa dni temu co tak twardniał mi brzuch cały dzień że nie przyjechałam do szpitala na ktg.....
hmmmm zawsze myślałam że samemu to się jedzie na to ktg jak się ruchów dziecka nie czuje :zawstydzona/y: (a ja wtedy ruchy czułam, tyle tylko że brzuszek był twardy cały dzień i myślałam że z bólu to się posram :-(). no nic, następną razą będę wiedzieć :tak:
a i jeszcze pytałam co jeśli nie urodzę w terminie. po 12 dniach przychodzę na wywołanie. ale już nie pytałam w jaki sposób, bo znowu dziś trafiłam na tą moją nielubianą położną :baffled:

WITAM. m&m's gratuluje porodu:) sliczna dzidzia tak samo jak mamamatysi =) wogole wszystkie dzieciaczi sa cudowne. Ja dzis w kiepskim humorze :( snily mi sie jakies glupoty i koszmary obudzilam sie w nocy i mnie taki strach ogarnoł ze bałam sie zasnać. Sama nie wiem czego sie bałam;/ Jesli chodzi o uplawy to juz tez mam takie od jakiegos czasu. Non stop czuje mokro tam na dole juz myslałam ze to wody mi sie sacza ale to chyba byla glupia myśl. Ehhhh musze sobie humor poprawic ale jak?

zapytam dzis napewno jak niezapomne bo oglunie to sie denerwuje bo to prawie juz,tylko ze zadnych oznak niemam i to mnie martwi ale chetnie sie podziele przezyciami,bo jak czytam strony wstecz duzo moich watpliwosci i odp. na pytania sa rozwiane.szkoda ze tak puzno dowiedzialalam sie o tej stronie. PS.dziekuje ze tak szybko dostalam odp na pytanie

Witam, dziewczynki gratuluje slicznych dzieciuszków! Same piękności! Ja dziś spałam jak zabita i Brzydule nawet przespałam, ale w nocy mialam ostra przeprawę i musiałam odespać

pozycja kolanowo- łokciowa to faktycznie tak na pieska, tylko, że opierasz się właśnie na łokciach, zaś koci grzbiet to ćwiczenie polecane, kiedy już plecy tak nie bolą, żeby kręgosłupa za bardzo nie nadwyrężać.

Zaraz nadrobię resztę Waszych postów, no normalnie piszecie jak w urzędzie... dobrze, że nie na papierze, bo by nie jeden las poszedł na makulature:-p

zapytam dzis napewno jak niezapomne bo oglunie to sie denerwuje
zapisz sobie pytania na kartce :-) to bardzo pomaga :tak:

a ja kurczę dziś tak wcześnie wstałam i nie mam co robić :baffled:
jestem na etapie oglądania Brzyduli, ale ja dopiero zaczynam tą przygodę ;-) (mam z internetu pościągane odcinki) więc chyba włącze sobie movie.

ech powinnam torbę do szpitala spakować :sorry2: kurna jak mi się nie chce :cool2:

m&m's, mamamatysia - ależ macie śliczne bobaski!!! cudowne po prostu!!!

barmanko - no wiesz?? torba jeszcze nie spakowana?? ja swoją drugi raz będę przeładowywała ;))

reklama
przekazuję wiadomość od confi:

nadal 2w1, będzie później (bo jej M ma popołudniową zmianę).

Pomimo, że wczoraj nas uprzedziła, napisała sms-ka abyśmy się nie martwiły :))

Do góry