reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Kurczę tak czytam i czytam, i nadziwić się nie mogę, co tak Wszystkie na słodkie macie ochotę?? ja to normalnie ledwo na słodkie patrzeć mogę. :baffled:
Nikt nie ma ochoty na schabowe? albo jeszcze lepiej na mielone? albo może na krokieciki z pieczarkami i kurczakiem?

reklama
Mnie też bierze na mięso :-) Marzy mi się taki cudny filet z kurczaka... mmm..... albo jakieś spaghetti, nie wspomnę już o tym ile bym dała za strgonov :-)
A lody, no cóż, tylko i wyłącznie KWAŚNE :)

hej
moge sie podzielic:tak:
hej majoweczki:)
mam pytanko czy szczotke do wlosow i grzebien trzeba sterylizowac?
i jeszcze czy jak dzidzia sie rodzi i ma 50cm to wtedy pasuja te ubranka o rozmiarze 50 ....a 54 cm to ubranka 54 czy to tak nie jest do konca?
bo praktycznie nie mam ubranek na 50cm tylko body wiec nie wiem czy nie beda za duze jakby dzidzia miala 53np?
jak to jest doswiadczone mamusie te rozmiary sie zgadzaja?
bo widze po ubrankach ktore maja napisane na 3 miesiace sa male a innej firmy np. dwa razy wieksze a tez na 3 miesiace?dziwne
co mowicie?

z tymi rozmiarami to jest porąbane..bo w sumie rozmiar rozmiarowi nierówny..najlepiej będzie dostosowywać do dzieciaka...i tak uważam że za duzymi nie należy się martwić bo zawsze można jakoś popodwijać lub pozwijać:-D

Ostatnia edycja:
Witam ja dzisiaj niedawno wróciłam do domku po całodziennym grilowaniu pogoda jak w środku lata opaliłam sobie nóżki i ramiona nie będę świecić na porodówce ale nogi tylko z przodu opalone trzeba coś wymyślić na tył :sorry:

hej co do rozmiarów to są co 6cm więc np 50, 56, 62,68,74,80,86 itd myślę że nawet przy dzidzi która ma 50 cm te ubranka na 56 będą ok bo zawsze luźniejsze łatwiej założyć i dodatkowo jest pampers itp a na początku maluszek rośnie szybo i może się okazać że po 2 tyg będą już za małe...

wiecie co coraz dziwniej się czuję:eek:
skurcze mam straszne...musze zacząć sprawdzać czy się nie skracają i czy są regularne..kłade się do wyrka ...
gdyby coś się działo napisze smsa do confi
pa

reklama
Krystyna poza tym jest tak że niestety rozmiar rozmiarowi nierówny, bo co firma to inaczej.... ja np starszemu synkowi kupuje ubrania na 104 albo na 110 i czasem się okazuje że mimo innych rozmiarów na metkach są takich samych gabarytów. Ponad to taka leżąca dzidzia się poci itp i w luźniejszych ubrankach jest wygodniej

Do góry