reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

krystyna
ale mnie nie kłuje w pachwinach tylko tak głęboko w pochwie / macicy
wydaje mi się że to mała uciska ale nie mam pewności:baffled:
a najgorsze jest to że ona nie leży główką w dól..bo tak to jeszcze bym rozumiała że mi główką uciska ale ona ma główkę pod moimi żebrami..ja już sama nie wiem:eek: co to jest....

reklama
hej,
jestem tu nowa, choć czytam od jakiegos juz czasu.
Nie bardzo wiem jak się tworzy taki swój profil z tymi suwaczkami, więc ja mam termin na 10.05, ale podobno dzidziuś juz jest gotowy. Na 90% ma byc dziewczynka. :-)
Mam już jedno dziecko - 4 letniego synka Mikołaja, który juz się nie może doczekać dzidziusia. :-)
Jak większość z Was/Nas, mam juz dośc tej końcówki, jestem zmęczona i czuję się jak hipopotam którego wyciągnęli z wody i ledwo sie rusza po tym lądzie. :confused2:
jakoś tak się przemogłam i piszę ostatnio jakis dół mnie dopadł. Pogoda dobija i jakoś mi tak smutno. :-(
Pozdrawiam Wszystkich.

barmanka
ty sadystko:-) robisz mi tylko smaka z tymi pączkami..do tego jeszcze lody:angry: no chyba muszę mieć pączka...bo lody to mam w zamrażarce (zawsze muszą być:tak:) ale skąd teraz mam pączka sobie wytrzasnąć:baffled:

a i zapomniałam się pochwalić że dzisiaj zaczęłam 38 tc:tak::tak:
nie sugerujcie się suwaczkiem bo on jest dziwny:-D

LODY!!!!
królestwo za lody!!
Chyba muszę przerwać mężowi drzemkę i wysłać do sklepu, o ile znajdzie się jakiś otwarty :-)

Nina to teraz jeszcze coś ci powiem...tylko trzymaj się krzesła :-D
pączek i lody nie są osobno :no: one są dwa w jednym :tak:
jakby ci wytłumaczyć.....
w pączku w środku zamiast dżemu jest kulka z lodem :-D :-D :-D
kupuje się je w stanie zupełnie zamrożonym i trzeba troszkę poczekać bo inaczej tej zmrożonej kulki z lodem nie ugryziesz ;-)

wypas na maxa, mówię wam:-)

klauduśka, dziękuję za powitanie. :) Ty masz już tylko kilka dni do końca, zazdroszczę! Ja zaklinam co mogę żeby urodzić wczesniej. :)
A jak ci się udalo nogę stłuc??

Nina to teraz jeszcze coś ci powiem...tylko trzymaj się krzesła :-D
pączek i lody nie są osobno :no: one są dwa w jednym :tak:
jakby ci wytłumaczyć.....
w pączku w środku zamiast dżemu jest kulka z lodem :-D :-D :-D
kupuje się je w stanie zupełnie zamrożonym i trzeba troszkę poczekać bo inaczej tej zmrożonej kulki z lodem nie ugryziesz ;-)

wypas na maxa, mówię wam:-)
nie no!!!!!! tej to wypadało by do tyłka nakopać:-D:-D

ja też chcę takiego pączka!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:

Kilka dni to wieczność!! Zwłaszcza, że już od jakiegoś 1.5 tygodnia próbuję cokolwiek przyspieszyć, ale chyba nie pisany mi poród przed terminem...
A noga? Śmiejcie się ile chcecie, ale... kopnęłam drzwi. I nie pytajcie jak to zrobiłam, bo sama nie wiem. Ot szłam i drzwi złośliwie we mnie trafiły. A boli mnie niemiłosiernie!!

P.S Mąż jedzie po lody :p

reklama
Do góry