reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

krystyna
ale mnie nie kłuje w pachwinach tylko tak głęboko w pochwie / macicy
wydaje mi się że to mała uciska ale nie mam pewności:baffled:
a najgorsze jest to że ona nie leży główką w dól..bo tak to jeszcze bym rozumiała że mi główką uciska ale ona ma główkę pod moimi żebrami..ja już sama nie wiem:eek: co to jest....

reklama
hej,
jestem tu nowa, choć czytam od jakiegos juz czasu.
Nie bardzo wiem jak się tworzy taki swój profil z tymi suwaczkami, więc ja mam termin na 10.05, ale podobno dzidziuś juz jest gotowy. Na 90% ma byc dziewczynka. :-)
Mam już jedno dziecko - 4 letniego synka Mikołaja, który juz się nie może doczekać dzidziusia. :-)
Jak większość z Was/Nas, mam juz dośc tej końcówki, jestem zmęczona i czuję się jak hipopotam którego wyciągnęli z wody i ledwo sie rusza po tym lądzie. :confused2:
jakoś tak się przemogłam i piszę ostatnio jakis dół mnie dopadł. Pogoda dobija i jakoś mi tak smutno. :-(
Pozdrawiam Wszystkich.

barmanka
ty sadystko:-) robisz mi tylko smaka z tymi pączkami..do tego jeszcze lody:angry: no chyba muszę mieć pączka...bo lody to mam w zamrażarce (zawsze muszą być:tak:) ale skąd teraz mam pączka sobie wytrzasnąć:baffled:

a i zapomniałam się pochwalić że dzisiaj zaczęłam 38 tc:tak::tak:
nie sugerujcie się suwaczkiem bo on jest dziwny:-D

LODY!!!!
królestwo za lody!!
Chyba muszę przerwać mężowi drzemkę i wysłać do sklepu, o ile znajdzie się jakiś otwarty :-)

Nina to teraz jeszcze coś ci powiem...tylko trzymaj się krzesła :-D
pączek i lody nie są osobno :no: one są dwa w jednym :tak:
jakby ci wytłumaczyć.....
w pączku w środku zamiast dżemu jest kulka z lodem :-D :-D :-D
kupuje się je w stanie zupełnie zamrożonym i trzeba troszkę poczekać bo inaczej tej zmrożonej kulki z lodem nie ugryziesz ;-)

wypas na maxa, mówię wam:-)

klauduśka, dziękuję za powitanie. :) Ty masz już tylko kilka dni do końca, zazdroszczę! Ja zaklinam co mogę żeby urodzić wczesniej. :)
A jak ci się udalo nogę stłuc??

Nina to teraz jeszcze coś ci powiem...tylko trzymaj się krzesła :-D
pączek i lody nie są osobno :no: one są dwa w jednym :tak:
jakby ci wytłumaczyć.....
w pączku w środku zamiast dżemu jest kulka z lodem :-D :-D :-D
kupuje się je w stanie zupełnie zamrożonym i trzeba troszkę poczekać bo inaczej tej zmrożonej kulki z lodem nie ugryziesz ;-)

wypas na maxa, mówię wam:-)
nie no!!!!!! tej to wypadało by do tyłka nakopać:-D:-D

ja też chcę takiego pączka!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:

Kilka dni to wieczność!! Zwłaszcza, że już od jakiegoś 1.5 tygodnia próbuję cokolwiek przyspieszyć, ale chyba nie pisany mi poród przed terminem...
A noga? Śmiejcie się ile chcecie, ale... kopnęłam drzwi. I nie pytajcie jak to zrobiłam, bo sama nie wiem. Ot szłam i drzwi złośliwie we mnie trafiły. A boli mnie niemiłosiernie!!

P.S Mąż jedzie po lody :p

reklama
Do góry