reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
KRYSTYNA 30- ja tez niestety mam te cholerne skurcze lydek ale skutecznej metody nie ma zeby to przeszlo.Masuje noge wlasnie staram sie ja rozchodzic i mija zazwyczaj na drugi dzien po skurczu:-(

hej
czy wam tez suwaczki cos szwankuja dotad dobrze odmierzal czas ale w tej chwili sie myli bo jest 31 tydzien i 5 dni.....dziwne dwa dni sie spoznia...

monika88 - weź mu jaja za to oberwij !! :-)
krystyna30 - na skurcze łydek potrzebny potas i prawie od początku ciąży piję codziennie małą buteleczkę soku z pomidorów. I w tej ciąży ani razu jeszcze nie miałam. :tak:

krystyna30 - jak łapie skurcz, trzeba zacisnąć zęby i bardzo szybko naciągnąć nogę maksymalnie piętę do dołu a palce do góry. Jak za dnia boli sprawdza się butelka i po prostu "rozprasować".

Monika właśnie dlatego że tak bardzo kochamy to tak mocno boli. To co pisały dziewczyny warto przemyśleć. Bo inaczej wygląda sytuacja gdy to jest jednorazowa sprawa a inaczej gdy partner stworzył jakiś stały, regularny związek. Ja mam ciocię, która np wybaczyła mężowi zdradę, mogę się tylko domyślać ile ja ta decyzja kosztowała. Pamiętaj że dziecku potrzebna jest przede wszystkim szczęśliwa mama. Powodzenia!!!

reklama
Hej mamusie,

Widze ze poniedzialek nie zaczal sie wam dobrze dziewczynki:baffled:Ja tez nie lubie poniedzialkow. U mnie jak spalam dzisiaj w nocy i sie przewrocilam na prawy bok poczulam bol (jakby cos peklo:sorry2:)ciezko opisac, bardziej blizej bolu...mam nadzieje ze nie przygniotlam malej:confused:teraz zjadlam salatke owocowa(truskawki z bananem) i kanapki z nutella i mala szaleje:-Dhehe...Ja nadal kicham i mam katar:baffled:kiedy to sobie pojdzie...wrrrrr. Jezeli chodzi o pogode naszczescie dzisiaj nie pada jest sliczne slonce ale chlodno, taki zimny wiatr wieje...wstawilam malej rzeczy do prania zostaly mi tylko 2 kocyki i jestem gotowa:tak:

Monika88 ja bym nigdy nie wybaczyla zdrady, niby nie ma w zyciu nigdy ani napewno, ale nie umialabym. Poza tym moje zdanie jak facet lub kobieta w zwiazku raz zdradzi to nawet jak sie mu wybaczy to i tak to zrobi jeszcze raz (mowie z wlasnego doswiadczenia)..Wilka do lasu zawsze ciagnie. I jeszcze twoj facet zrobil to w takim momencie kiedy jestes w ciazy...boshhh tak jak napisala velvet jaja bym mu uciela..decyzja nalezy do Ciebie, ja na twoim miejscu JAK BYM wybaczyla to tylko na wzglad na dziecko..:dry::sorry2:

Aga k_m normalnie to staszne co sie przydarzylo twojej kolezance, az mi ciarki przeszly:no:strasznie musi byc jej ciezko...nawet wyobrazic sobie tego nie moge i nie chce...ja sie modle zeby moja mala byla zdrowa i tak od poczatku ciazy:tak:a nie wykryli tego wczesniej ze nie wyksztalcil mu sie ten narzad???dlaczego mu sie nie wyksztalcil???

buzki kochane i milego dnia:-D

Do góry