Hej mamusie,
Widze ze poniedzialek nie zaczal sie wam dobrze dziewczynki
Ja tez nie lubie poniedzialkow. U mnie jak spalam dzisiaj w nocy i sie przewrocilam na prawy bok poczulam bol (jakby cos peklo
)ciezko opisac, bardziej blizej bolu...mam nadzieje ze nie przygniotlam malej
teraz zjadlam salatke owocowa(truskawki z bananem) i kanapki z nutella i mala szaleje
hehe...Ja nadal kicham i mam katar
kiedy to sobie pojdzie...wrrrrr. Jezeli chodzi o pogode naszczescie dzisiaj nie pada jest sliczne slonce ale chlodno, taki zimny wiatr wieje...wstawilam malej rzeczy do prania zostaly mi tylko 2 kocyki i jestem gotowa
Monika88 ja bym nigdy nie wybaczyla zdrady, niby nie ma w zyciu nigdy ani napewno, ale nie umialabym. Poza tym moje zdanie jak facet lub kobieta w zwiazku raz zdradzi to nawet jak sie mu wybaczy to i tak to zrobi jeszcze raz (mowie z wlasnego doswiadczenia)..Wilka do lasu zawsze ciagnie. I jeszcze twoj facet zrobil to w takim momencie kiedy jestes w ciazy...boshhh tak jak napisala velvet jaja bym mu uciela..decyzja nalezy do Ciebie, ja na twoim miejscu JAK BYM wybaczyla to tylko na wzglad na dziecko..
Aga k_m normalnie to staszne co sie przydarzylo twojej kolezance, az mi ciarki przeszly
strasznie musi byc jej ciezko...nawet wyobrazic sobie tego nie moge i nie chce...ja sie modle zeby moja mala byla zdrowa i tak od poczatku ciazy
a nie wykryli tego wczesniej ze nie wyksztalcil mu sie ten narzad???dlaczego mu sie nie wyksztalcil???
buzki kochane i milego dnia