Witam mamusie,
Mam nadzieje ze weekend wam minal udanie
U nas dwa dni lalo, a dzisiaj normalnie burza byla, mam nadzije ze jutro bedzie juz sloneczko
U nas (w szpitalu inaczej) ale w klinice co bede rodzic ja, polozna jest z toba prawie caly czas..Czy jak masz cc czy rodzisz naturalnie. Kapie przebiera i pokazuje jak sie powinno karmic piersia
Oczywiscie pobyt w klinice (po cc) jest 4-5dniowy po porodzie naturalnym 3-4dniowy...zalezy wiadomo jak sie czujesz
Generalie pomagaja, u mnie jak ja bede rodzic chce tylko mojego meza przy sobie i czy bede miala cc czy naturalny potem chce zeby sie zajmowal moja ksiezniczka maz (oczywiscie tez pielegniarki) ja tam babciom nie ufam. Nie chce pomocy, zeby mi ktoras pozniej wypowiadala (wiem ze moja mama jest do tego zdolna a tesciowa moze tez cos grymasic). Wiec moze mamy pomoc chce zeby mi pomagala sie umyc, ubierac (wiem ze na poczatku ciezka samej)...wiem ze sama duzo nie pamieta jak sie opiekowac noworodkiem. Nie chce pozniej nikogo wysluchiwac..
jakos sie ostatnio uprzedzialam do mojej mamy po ostatniej awanturze i nie chce..gdzie nie szanuje mojego zdrowia to tez mojej corki..no juz sie wyzalilam
heh..
Paula bardzo fajny sposob maja w UK wygodny przedewszystkim, ja tez chce jaknajszybciej wyjsc z kliniki do domciu. Nie lubie tez tej calej zgraji ludzi co przychodzi zobaczyc malenstwo i kazdy chce dac buziaczka wziasc na rece...ehhh...ludzie nie rozumieja ze czlowiek chce troche spokoju i nacieszyc sie mala
Imagination napewno pielegniarka w szpitalu Ci wszystko pokaze i Ci pmoze
Ja juz mam prawie wszystko poprasowane poprane, zostalo mi tylko koce i posciel..i jestem gotowa...do kliniki tez mam wszystko wiec sie uspokoilam...teraz spojojnie moge sie przeprowadzac z mezem
wlasnie w tym tygodniu zaczynamy, juz sie nie moge doczekac kiedy bede w srodu i urzadze kacik mojej ksieznice
Buzki kochane i milego wieczorku!!!