reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Witam mamusie i brzusie:-)
Ja jestem niewyspana bo tak mi zgaga dokuczała w nocy cały czas mleko piłam. Chyba bede musiała sobie zrobic małą drzemke:tak:
Mam do was pytanie zrobił mi się okropny cellulit na nogach i nie wiem czy moge coś stosować a w dodatku na plecach mam pełno pryszczy wyglądam jak dorastająca nastolatka:-D:-D Może mi cos polecicie????

reklama
Hej mamusie,

Ankzoc kochana nie martw sie, rzeczywiscie jest nisko jak na twoj tydzien moze jej sie spieszy zeby byc nizotko:eek:napewno nic nie bedzie i urodzisz w termine, po wizycie prywatnej daj koniecznie znac jak poszlo!!!uwazaj na siebie duzo lez i odpoczywaj:-(i nie dzwigaj nic!!!3mam kciuki za mala i ciebie, bedzie dobrze:tak:

Jejku dzisiejsza noc jakos przespana, mysle ze bylam tak zmeczona ze po prostu padlam:laugh2:wiec wogle sie nie budzilam moze z 4 razy siku. Dzisiaj chce jechac i zobaczyc rzeczy do kliniki, musze kupic koszule, staniki do kramienia i majtki jednorazowe:sorry:mam nadzieje ze cos znajde fajnego...wybieram sie z tesciowa wiec pewnie duzo sie nalaze...Mala sie kreci caly czas i caly czas jest poprzecznie nie obrucila sie a to juz 33 tydzien...ale wszyscy mnie pocieszaja ze moze godziny przed porodem sie obruci:happy: Mi zostalo jeszcze 50dni!!!! Pozdrawiam kochane i milego dnia;-)

Witajcie Kochane...
Wiem ze martwicie sie co z Akunią... Wysłałam jej dziś smsa, pytałam co u niej... Jest źle, bardzo źle... W niedziele miała cesarkę, Jej Synuś żył tylko 12 godzin...
Za co Bóg nas tak karze, dlaczego zabiera nam to co mamy w życiu najcenniejszego?? Nie rozumiem już nic, wyć mi się chce....
Nie potrafię nic więcej napisać, łzy mi nie pozwalają....
[*]
[*] dla Aniołków Akuni...

Czesc dziewczynki....! :happy:

Bardzo dziekuje Wam za wsparcie... Wczoraj jednak bylo milej niz sie zapowiadalo. Maz faktycznie przeczytal kartke i nic z tym nie zrobil, ale.... tylko przez jakies pol godziny. Nawet mi nie przyszlo do glowy, ze zabierze mnie do sklepu. Jak jeszcze do Was pisalam ostatniego posta, to pytal mnie ktora godzinka, nawet nie pomyslalam, ze to po to, zeby jechac do sklepu :-) Byla tez rozmowa, jak radzilyscie. Strasznie sie bojalam gadac o tym budzecie, ale nie bylo az tak strasznie. Dal mi kilka propozycji, jak to on widzi i ja mam sie zdecydowac, ktora propozycje wybieram. Wiec BEDZIE WSPOLNY BUDZET :-D Wiem nawet ile odlozyl kasy, nawet mi wczoraj wyliczyl wszystko co wydaje pieniazki, potem dodalismy moje... No i to co zostanie odlozymy na WSPOLNE :-p
Co do auta, to powiem Wam, jak to jest z ta wymiana juz teraz. Maz chce to zalatwic teraz, bo pozniej boi sie ze juz nie bedzie mial z czego odkladac na auto, jak to okreslil beda wydatki na Julke. Moze i ma troche racji w tym. Bo faktycznie przy dziecku i mojej obcietej pensji z autem bedzie mozna sie pozegnac. Ogolnie doszlismy do porozumienia. :rolleyes:

W sklepie poogladalismy, popisalismy ceny, dogadalismy sie z szefem sklepu, ze za kazde wydane 300zl bedzie 10% rabatu. No i widzialam WOZEK! Dokladnie ten ktory chce! :tak: Ten samiutenki... Tylko, ze KROWA zajmujaca sie w sklepie wozkami nie raczyla zadzownic i mnie poinformowac, ze jest! Wrecz powiedziala, ze nie beda narazie sprowadzac ich do sprzedazy, a tylko dla mnie sprowadza jedna sztuke! :crazy: Bardzo nie ladnie Pani postapila! No szczescie w nieszczesciu, ze zobaczylam wreszcie ten wozek! I jestem zdecydowana... Mezus zachwycony tez, koleczka juz nie sa pstrokate, a jak go prowadzic po sklepie zaczal to krzykna "Wow! Jak sie lekko prowadzi!?" :-)

No i ustalone juz jest, ze po wyplacie w kwietniu, czyli kolo 27 bedziemy robic juz zakupy. Powiedzial tez, ze zadzowni nawet do tej bratowej po ciuszki... :szok:
No to widzicie, jednak cos zrozumial...

mama_Bartusia gartulacje coreczki!
barmanka79 Kaska (przyjaciolka) nic nie wie o wycofaniu, normalnie sprzedaja. Mowila, ze owszem byla jakas tak fama, ze cos maja kombinowac, ale poki co jest normalnie w sprzedazy.
ankzoc ja dzis dzownilam do poloznej w sprawie tych boli spojenia. Powiedziala, ze jezeli jest duze dziecko i NISKO POLOZONE to moze tak byc, ze bardzo boli... Wiec Julka prawdopodobnie jest nisko :baffled: Powiedziala mi, zebym na wszelki wypadek przyszla do lekarza miedzy 15-16, bo nie jest to dobry objaw. Znaczy nie jest wtedy kiedy boli tak bardzo, ze nie mozna sie ruszac, czyli tak jak mnie boli :no:

Ostatnia edycja:
O Boze! A ja caly czas bylam pewna, ze poprostu ja na badania ciagaja i nie ma czasu pisac...... :-( Strszne! Wcale sie nie dziwie, ze sie nie odzywa. Nie moze sie pozbierac napewno!

Załączniki

• znicz.jpg
    znicz.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Do góry