dzis mialam wizyte u lekarza ale niestety wiesci nie sa optymistyczne, serduszko bije slicznie i glosno, mala rosnie juz ma 1500, a no i moja corcia nie zmienila plci, nozki trzyma sobie miedzy moimi zeberkami. Podczas badania usg lekarz chcial zmierzyc obwod glowki i zapytal sie przerazony , ktory pani ma tydzien, bo glowka jest strasznie nisko , powiedzial ze tak nisko jak kobiety ktore sa juz przed porodem , sam sie wystraszyl , skonczyl usg i kazal mi wejsc na fotel, powiedzial ze palcami wyczuc mozna juz glowke, ale ze niby ujscie jest zamkniete, nie zrobil mi usg dopochwowego, wiec nie wiem nawet jak tam moja szyjka. Po tej wiadomosci juz mi sie wszytskiego odechcialo, lekarz nie powiedzial czy ma lerzec ani nic tylko jakbym dostala skurcze jakies to mam lecic do szpitala. Przyznam szczerze, ze strasznie sie zdenerwowalam i w srode ide na prywatna wizyte :-
-
-(
barmanka- super, ze salateczka smakowala, faktycznie najlepsza na drugi dzien
nina- mam nadzieje ze pochwalisz sie swoim wozeczkiem
, no kochana nie martw sie ruchami maluszka teraz od 90 do 95 % nasze maluszki przesypiaja
na moja corcie dziala kapiel
, jak na brzusio leje wode to mala wtedy sie rusza
slonkoonline- moja kolezanka wszytsko uzywala z nivea dla sowjej corci, wczesniej probowala z jonhsona, hipp i inne ale sie nie sprawdzily. Ja tez chyba bede kupowala nivea, a co do oilatum to slyszalam o nim tez sporo pozytywnych opinii, leje sie do kapieli i myjesz tym dzidzie wiec nie trzeba juz nic wiecj , a nawet nie musisz oliwki uzywac bo skorka jest taka mieciutka i delikatna po tym, pewnie sie skusze
kasica1208- sliczne lozeczko
elus- z opini slyszalam ze super jest lovella i pewnie ten bede kupowala
agakm- widzialam dzis wozeczek liveroo na zywo, bardzo ladnie sie prezentowal, kolorek czerwony, ale naprawde sliczniusi
marzeniak- to super, ze maluszek rosnie zdrowo, moze jeszcze sie odwroci.....
emi- wiatj