reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Witam wszystkie mamusie majowe :)
Juz od pewnego czasu czytam wasze posty i powiem ze na wiele interesujacych mnie pytan znalazlam tu odpowiedzi takze postanowilam soe do was odezwac i przede wszystkim podziekowac:-)

hihi to pewnie jak większość z nas - najpierw podczytujemy, dużo ciekawych rzeczy się dowiadujemy i sami postanawiamy dać też coś od siebie :tak:

Witam nową mamę :-) napisz coś o sobie...
poczytam sobie później bo do pracy już lece :sorry2:

reklama
Dziekuje za tak mile podejscie :):)
Otoz z braku zajecia(pracy) siedze calymi dzionkami w domku i coraz czesciej mysle o potrzebach materialnych mojego maluszka/maluszki.Termin porodu wyznaczony jest na 30 maja wiec chyba bede ostatnia majowa mama :-) albo nawet i czerwcowa bo po 1 USG data byla na 2 czerwca :)

czesc dziewczynki!!! jestem goscinnie na necie u kolezanki ale weszlam chodz na chwilke pochwalic sie Wam ze bede miala CORECZKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem taka szczescliwa!!:)))bedzie mala Oliwka:))) czuje sie dobrze, spojenie dalej daje znac o sobie i przez to bede miala planowana cesarke , termin dowiem sie w 35 tyg , ale juz wiem ze to bedzie tydzien przed planowanym terminem, moge was czytac tylko u siebie bo mam tylko podglad do neta, ale to jest z telefonu ktory sie zawiesza i nie robie tego systematycznie niestetty... mam nadzieje ze u Was wszystko ok, i wogole ile nowych kolezanek:))) pozdrtawiam wszastkich serdecznie!!!!

A i zapomnialam dodac ze nie wiemy czego sie mamy spodziewac....tzn na usg pani powiedziala nam po 40 minutowych ogledzinach ze to prawdopodobnie dziewczynka ale nie byla przekonana bo malenstwo nie chcialo nic pokazac- wstydzioszka malutka-i jak udalo jej sie podejrzec ale po mojemy to tak samo prawdopodobne ze urodze chlopczyka :-D

ach tak siedzę przed tym komputerem i znowu zamawiam teraz pościel na zniane do łóżeczka i prześcieradeło POMARAŃCZOWE BOĆKI tym razem:-D ale się uparłam na pomarańcz

mama-bartusia --- witaj witaj... super ze sie odezwalas... ja ostatnio tez mam straszne bole w pachwinie ze nie moge chodzic..a w nocy nawet sie przekrecic na bok... tak strasznie boli ze juz nawet nie mowie o tym aby dostac sie do lazienki na pieterko... boje sie strasznie bo w pierwszej nic takiego mnie nie spotkalo......

paula7- jak czytam te wasze posty to zastanawiam sie czy to dobrze ze mnie (jeszcze) nic nie boli czy to moze jakis zly znak ale poki co jestem dobrej mysli. Tak jak wy wszytskie mam klopoty ze snem ale tylko dlatego ze raczej mam trudnosci z zasypianiem a nie z bolami chociaz przy przekrecaniu sie z boku na bok pobolewa mnie podbrzusze

emi88 - witam nową mamusię :-)
mama Bartusia - gratuluje córeczki :-)
paula7 - przy pierwszym synku też mnie nie bolało, mówiłaś o tym lekarzowi ja mówiłam w sobotę i powiedział, ,że na to nie ma lekarstwa i dobrze że mały jest odwrócony główką do góry bo mniej uciska na to spojenie (najbardziej się boje porodu i będę się cieszyła gdy będzie cesarka choć Adrianka rodziłam sn)

reklama
emi- nie martw sie ja w pierwszej ciazy tez super sie czulam... mowilam wtedy ze moge chodzic nawet dwa lata bo nic a nic mi nie bylo... to super ze sie dobrze czujesz oby tak dalej...

marzeniak- tak kochana zawsze mowie przy wizycie... ale tu w UK mowia ze tak ma byc bo wszzystko sie rosciaga... ale nie wiedzialam o tym ze przez to moge miec CC... bo tego to sie strasznie boje nie wiem czemu...

Do góry