reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
dobra, widzę, że się znowu przerzedziło na forum.. wiec i ja zmykam na jakieś 2 h - lecę kończyć robić obiadek, no i czekam na mężusia :-D buźka dziewczynki

Cześć Dziewczyny :-)
W sobotę byłam u gina i na szczęście z dzidzią wszystko w porządku ładnie przybiera na wadze, dalej jest obrócony główka do góry i lekarz powiedział, że chyba tak pozostanie. No i niestety rozchodzi mi się spojenie i boli w pachwinach wrr:baffled:

A propo naszego budżetu to aktualnie ja nie pracuje tylko mąż, ale zawsze pieniądze są wspólne tak było ustalone przed ślubem i tak pozostało i nie mamy z tym żadnych problemów a jesteśmy ze sobą 5 lat

ja chyba też coś upichcę może placuszki z jabłkiem a mój M jak zwykle grzebie przy samochodzie tak to jest mieć starego grata ale cóż są ważniejsze rzeczy niż nowy samochód :no:

Cześć Dziewczyny :-)
W sobotę byłam u gina i na szczęście z dzidzią wszystko w porządku ładnie przybiera na wadze, dalej jest obrócony główka do góry i lekarz powiedział, że chyba tak pozostanie. No i niestety rozchodzi mi się spojenie i boli w pachwinach wr

moja dzidzia też nie obrucona ja nie chcę CC:wściekła/y:

Słonko czy pytałaś tą swoją koleżankę farmaceutkę jak to jest z tą No-Spę?

Kasia pościel śliczna, też znam tą firmę :tak:, zamawiałam od nich te w misie - fotka poniżej

Gusia -przypomnij mi się z tym pytaniem na priv odnośnie leków, to jak wieczorem wróce z pracy to napisze ci co ja kupiłam - liste leków dostałam od koleżanki która w grudniu rodziła (w Polsce), więc to będzie świeża lista :tak:

Aga_k_m dokładnie ja mam tak samo, też nie lubię się nikogo prosić, i wszystko sami kupiliśmy :-) odpościłam sobie tylko pare rzeczy - a to dlatego że tutejsze koleżanki zaklepały sobie te rzeczy co kupią jak się dzidzia urodzi :-)

Załączniki

• zielone misie.jpg
    zielone misie.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 28
ja też chcę taką kupić tylko żółtą na zmiane gdzieś widziałam że się nazywa plasterek miodu :-D

reklama
Kasia1208 - pierwszego synka rodziłam sn i dotej pory też chciałam rodzić naturalnie, ale chyba zmieniłam zdanie boje się o to spojenie żeby się nie rozeszło :baffled:

Dziewczyny wy też piszecie, że boli was w pachwinach, mnie boli głownie przy przewracaniu się z boku na bok w nocy i gdy poleżę ciężko mi wstać i się rozchodzić ale gdy trochę pochodzę to przestaje. Czy to grozi naprawdę ryzykiem rozejścia spojenia przy porodzie sn ? Jak myślicie?

Do góry