reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

mi też się podobają takie kolorki i muszą być wyrażne i pomarańcz mi pasuje do wystroju pokoju a pościel to rodzinka misiów:-D tak się nazywała
DSC00066.jpg

reklama
Witam, ja całkiem z innej beczki. Tu pytanie kieruje do doświadczonych mamuś: Jakie leki, preparaty i herbatki warto mieć na początku w apteczce, by nie szukać pomocy w ostatniej chwili, tzn. co na kolkę?? co na łatwe wypróżnienie, co na odparzenia, co na pleśniawki??

mi też się podobają takie kolorki i muszą być wyrażne i pomarańcz mi pasuje do wystroju pokoju a pościel to rodzinka misiów:-D tak się nazywała
Zobacz załącznik 121879
A teraz juz wiem, ktora :-) Zupelnie inaczej sie to zapowiadalo na Allegro.
Ale naprawde, bardzo, bardzo ladnie... Ja chyba w przyszlym tygodniu meza zapedze do przestawiania mebli, zeby chociaz tak optycznie zobaczyc, jak to sie wszystko pomiesci. Szkoda tylko, ze nie mam lozeczka, zeby sobie "przymierzyc".:dry:

powiem wam że to wszystko wyciągnięte z kartonów okropnie śmierdzi:crazy: zaraz to wszystko chowam zpowrotem i za miesiąc popiorę wypucuję i niech się wietrzy i jak tu kupować się się urodzi :sorry2:, jak patrzę na ten swój sówaczek to już się troszke boję jak ten czas leci:tak:.
.AKUNIA czekamy na wieści

Kasiu widzę, że masz taką samą karuzelkę na jaką ja sie przymierzam tzn tej samej firmy. Jestes zadowolona? jakie ma funkcje? tzn. 1 melodyjka? kręci się? nie mam pojecia...:-)
Kolory przecudne! ja tez postawiłam na zółcie pomarańcze i ciepłe barwy

powiem wam że to wszystko wyciągnięte z kartonów okropnie śmierdzi:crazy: zaraz to wszystko chowam zpowrotem i za miesiąc popiorę wypucuję i niech się wietrzy i jak tu kupować się się urodzi :sorry2:, jak patrzę na ten swój sówaczek to już się troszke boję jak ten czas leci:tak:.
.AKUNIA czekamy na wieści

Moj maz uwaza, ze przez te 3 dni jak bede w szpitalu to sie da rade wszystko zrobic. Uprac i wyprasowac ubranka. Wywietrzyc lozeczko, uprac i wyprasowac posciel... No slowem wszystko sie zrobi...
Ostatnio jak powiedzialam przy tesciowej, ze mam juz upatrzony wozek i ze bedziemy zamawiac, to z panika zaczela podpytywac: "Ale nie bedziecie juz tego kupowac?" Tesc na to tylko dodal, ze trzeba kupic, to co najpotrzebniejsze, a reszte z casem.... BOZE, JAK CI LUDZIE MNIE DENERWUJA! Co przy malym dziecku jest do cholery malo potrzebne?
Slowo Wam daje, ze jeszcze pare razy i nie wytrzymam z milczeniem!
A mezowi nie daruje pod koniec kwietnia.

Moj maz uwaza, ze przez te 3 dni jak bede w szpitalu to sie da rade wszystko zrobic. Uprac i wyprasowac ubranka. Wywietrzyc lozeczko, uprac i wyprasowac posciel... No slowem wszystko sie zrobi...
Ostatnio jak powiedzialam przy tesciowej, ze mam juz upatrzony wozek i ze bedziemy zamawiac, to z panika zaczela podpytywac: "Ale nie bedziecie juz tego kupowac?" Tesc na to tylko dodal, ze trzeba kupic, to co najpotrzebniejsze, a reszte z casem.... BOZE, JAK CI LUDZIE MNIE DENERWUJA! Co przy malym dziecku jest do cholery malo potrzebne?
Slowo Wam daje, ze jeszcze pare razy i nie wytrzymam z milczeniem!
A mezowi nie daruje pod koniec kwietnia.

miałam tak samo jak mieszkałam u teściów a teraz jestem na swoim i nie interesują mnie zabobony cała nasza radość w tym oczekiwaniu tylko mój M jest tego samego zdania co ja abym go nie zostawiła z tym praniem prasowaniem , ostatnio zarzartowałam że jak bym poszła do szpitala już to on by się chyba zapłakał jak by został z tym sam:-D i powiedział że mam kupować co mi tylko potrzebne on się na wszystko zgadza budżet mamy wspólny a i tak ja nim zarz rządze :-)
AgA a karuzela ma jedną melodię i się kręci nic szczególnego

reklama
Do góry