reklama
Witam, ja całkiem z innej beczki. Tu pytanie kieruje do doświadczonych mamuś: Jakie leki, preparaty i herbatki warto mieć na początku w apteczce, by nie szukać pomocy w ostatniej chwili, tzn. co na kolkę?? co na łatwe wypróżnienie, co na odparzenia, co na pleśniawki??
slonkoonline
Mama Juleczki
A teraz juz wiem, ktora :-) Zupelnie inaczej sie to zapowiadalo na Allegro.mi też się podobają takie kolorki i muszą być wyrażne i pomarańcz mi pasuje do wystroju pokoju a pościel to rodzinka misiów tak się nazywała
Zobacz załącznik 121879
Ale naprawde, bardzo, bardzo ladnie... Ja chyba w przyszlym tygodniu meza zapedze do przestawiania mebli, zeby chociaz tak optycznie zobaczyc, jak to sie wszystko pomiesci. Szkoda tylko, ze nie mam lozeczka, zeby sobie "przymierzyc".
kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
powiem wam że to wszystko wyciągnięte z kartonów okropnie śmierdzi zaraz to wszystko chowam zpowrotem i za miesiąc popiorę wypucuję i niech się wietrzy i jak tu kupować się się urodzi , jak patrzę na ten swój sówaczek to już się troszke boję jak ten czas leci.
.AKUNIA czekamy na wieści
Kasiu widzę, że masz taką samą karuzelkę na jaką ja sie przymierzam tzn tej samej firmy. Jestes zadowolona? jakie ma funkcje? tzn. 1 melodyjka? kręci się? nie mam pojecia...:-)
Kolory przecudne! ja tez postawiłam na zółcie pomarańcze i ciepłe barwy
Kolory przecudne! ja tez postawiłam na zółcie pomarańcze i ciepłe barwy
slonkoonline
Mama Juleczki
powiem wam że to wszystko wyciągnięte z kartonów okropnie śmierdzi zaraz to wszystko chowam zpowrotem i za miesiąc popiorę wypucuję i niech się wietrzy i jak tu kupować się się urodzi , jak patrzę na ten swój sówaczek to już się troszke boję jak ten czas leci.
Moj maz uwaza, ze przez te 3 dni jak bede w szpitalu to sie da rade wszystko zrobic. Uprac i wyprasowac ubranka. Wywietrzyc lozeczko, uprac i wyprasowac posciel... No slowem wszystko sie zrobi...
Ostatnio jak powiedzialam przy tesciowej, ze mam juz upatrzony wozek i ze bedziemy zamawiac, to z panika zaczela podpytywac: "Ale nie bedziecie juz tego kupowac?" Tesc na to tylko dodal, ze trzeba kupic, to co najpotrzebniejsze, a reszte z casem.... BOZE, JAK CI LUDZIE MNIE DENERWUJA! Co przy malym dziecku jest do cholery malo potrzebne?
Slowo Wam daje, ze jeszcze pare razy i nie wytrzymam z milczeniem!
A mezowi nie daruje pod koniec kwietnia.
kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
Moj maz uwaza, ze przez te 3 dni jak bede w szpitalu to sie da rade wszystko zrobic. Uprac i wyprasowac ubranka. Wywietrzyc lozeczko, uprac i wyprasowac posciel... No slowem wszystko sie zrobi...
Ostatnio jak powiedzialam przy tesciowej, ze mam juz upatrzony wozek i ze bedziemy zamawiac, to z panika zaczela podpytywac: "Ale nie bedziecie juz tego kupowac?" Tesc na to tylko dodal, ze trzeba kupic, to co najpotrzebniejsze, a reszte z casem.... BOZE, JAK CI LUDZIE MNIE DENERWUJA! Co przy malym dziecku jest do cholery malo potrzebne?
Slowo Wam daje, ze jeszcze pare razy i nie wytrzymam z milczeniem!
A mezowi nie daruje pod koniec kwietnia.
miałam tak samo jak mieszkałam u teściów a teraz jestem na swoim i nie interesują mnie zabobony cała nasza radość w tym oczekiwaniu tylko mój M jest tego samego zdania co ja abym go nie zostawiła z tym praniem prasowaniem , ostatnio zarzartowałam że jak bym poszła do szpitala już to on by się chyba zapłakał jak by został z tym sam i powiedział że mam kupować co mi tylko potrzebne on się na wszystko zgadza budżet mamy wspólny a i tak ja nim zarz rządze :-)
AgA a karuzela ma jedną melodię i się kręci nic szczególnego
reklama