reklama
Witam po dłuższym niepisaniu. Czytałam Was w miarę na bieżąco, ale pisać nic nie miałam siły. Dopadło mnie jakieś czarnowidztwo, smuteczki i przerażenie kompletne, że "o matko! ktoś tego dzidziusia musi urodzić i jak znam życie to padnie na mnie". Do tego wszystkiego doszło to, że pierwszy raz spędzałam Święta z daleka od domu i rodziny (u teściów), a Sylwestra w domu, przysypiając tuż przed północą. To chyba nie wpłynęło zbyt pozytywnie na moją samoocenę.
Teraz z dnia na dzień jest coraz lepiej. Dzieciątko zaczęło kopać wyraźnie i bardzo mnie cieszy, że robi to głównie w dzień, a w nocy jest cisza i spokój (łudzę się nadzieją, że może tak zostanie). Dziś obudziło mnie Maleństwo, bo miało tak okrutną czkawkę, że aż mi całym brzuchem rzucało. A jak mój miły usiłuje podsłuchiwać to zazwyczaj dostaje kopa w ucho. Pozdrawiam Was serdecznie:-)
Teraz z dnia na dzień jest coraz lepiej. Dzieciątko zaczęło kopać wyraźnie i bardzo mnie cieszy, że robi to głównie w dzień, a w nocy jest cisza i spokój (łudzę się nadzieją, że może tak zostanie). Dziś obudziło mnie Maleństwo, bo miało tak okrutną czkawkę, że aż mi całym brzuchem rzucało. A jak mój miły usiłuje podsłuchiwać to zazwyczaj dostaje kopa w ucho. Pozdrawiam Was serdecznie:-)
A i też chciałam powiedzieć Wam, że połówkowe USG mam w środę. I jednocześnie w środę odbieram wyniki krwi i moczu i mam wizytę kontrolną u lekarza. Martwię się trochę, bo sama mam arytmię i nie chciałabym, żeby Dzidzię moją dotknęły takie sercowe karuzele. Ale pocieszam się, że do tej pory wszystko było w najlepszym porządku i mam nadzieję, że teraz to się tylko potwierdzi. :-)
krystyna 30
Majowe mamy'09
Powodzonka Foxy!!!!
trzymam kciuki zeby wszytsko bylo ok !!!moje badanie polowkowe w piatek tez mam lekkiego stresa!!!
pozdrawiam
buziaczki i glaski dla brzusia
trzymam kciuki zeby wszytsko bylo ok !!!moje badanie polowkowe w piatek tez mam lekkiego stresa!!!
pozdrawiam
buziaczki i glaski dla brzusia
sheeppy
lutowa '07 majowa '09 :D
Foxy924, na pewno wszystko będzie dobrze
Co do tej serii Oilatum, to już jest dostępna w Polsce, przed chwilą wyciągnęłam gazetę ze skrzynki, od urodzenia Nikusia dostaję co kwartał "Twój maluszek" i zobaczyłam reklamę :-)
Co do tej serii Oilatum, to już jest dostępna w Polsce, przed chwilą wyciągnęłam gazetę ze skrzynki, od urodzenia Nikusia dostaję co kwartał "Twój maluszek" i zobaczyłam reklamę :-)
krystyna 30
Majowe mamy'09
a co to jest ta seria oilatum?
mama_Bartusia
Maj Bartus i Oliwcia
a co to jest ta seria oilatum?
to seria kosmetykow dla dzieci i dorosluch , bardzo drogie, bardzo dobre i jak widac bardzo trudno dostepne)
to kosmetyki do stosowania na skore wrazliwa, atopowa i z odczynami alergicznymi
krystyna 30
Majowe mamy'09
aha
dzieki za info!!
dzieki za info!!
Dziękuję za głaski i ciepłe słowa. Swoją drogą, podziwiam Cię Sheeppy, że pomimo wszystkich nieprzyjemności, jakie Cię spotykają zawsze masz dla innych ciepłe słowo. Dziękuję bardzo :-)
Przeszukuję właśnie forum w poszukiwaniu instrukcji, jak wkleić zdjęcia, bo wiem doskonale, że gdzieś to widziałam, tylko za cholerę nie mogę przypomnieć sobie gdzie. :-) Jak tylko się z tym uporam to wrzucę do tematu fotkowego swe "wdzięki" ;-)
Przeszukuję właśnie forum w poszukiwaniu instrukcji, jak wkleić zdjęcia, bo wiem doskonale, że gdzieś to widziałam, tylko za cholerę nie mogę przypomnieć sobie gdzie. :-) Jak tylko się z tym uporam to wrzucę do tematu fotkowego swe "wdzięki" ;-)
reklama