reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

pomnik - a to nie były te chińskie z torebki , tylko z inną nazwą ?? Ja bym teściowej nie wierzyła tak do końca :-D:-D:-D

reklama
velvet - to miały byc super-zdrowe zupki z plonów z jej ogrodu, ale kto wie czy tylko nie dodawała warzyw do chińskiej podstawy ;-)

już sobie stworzyłam na szybko prowizoryczną pomidorówkę z kostki rosołowej i przecieru :-):-p

żga mnie małe kolanko albo łokieć, i to na wysokości pępka :szok: taki już jest duży?

Cześć Dziewczyny :-)
A ja dziś na obiad gotuje rosół, synek się rozchorował przed chwilą wróciłam od lekarza (ma dwa uszka chore i początek zapalenia oskrzeli, a od wczoraj miał tylko katarek) :-( Mam nadzieje, że ja się chociaż nie zarażę , zaczynam pic mleko z czosnkiem blee:baffled:

A mnie moja dzidzia kopie nisko, lekarz powiedział, że już się powinien obracać w dół główką ,a on nadal główkę ma na górze, aha i powiedział, że macica wygląda na wyższą ciąże, ale jak to możliwe skoro wiem dokładnie kiedy miałam ostatni okres a cykle mam regularne :-)

sheeppy - Ja tylko czuję jakieś przewalanie się albo podskakiwanie w brzuchu, ale to tak poniżej pępka, żadnych twardych elementów jeszcze nie wyczułam :no:

Ja czuję kopniaki i tu i tu :-) czasem są wysoko, a nieraz tak nisko, za kością na dole aż.. jak się wypnie to widze całą dzidzię ale nigdy nie wiem, gdzie ma główkę a gdzie pupkę... W pierwszej ciaży już od połowy Nikuś miał gówkę do góry i się nie obrócił, był zaklinowany w żebrach potem:tak: ale Szymuś na ostatnim usg miał główkę na dole
macicę chyba mam z 2 cm nad pępkiem, bo wyczuwam, no ale lekarzem nie jestem :-)

Ale zrobilyscie mi smaka tymi zupami, bo ostatnio jestem hart na zupy:szok:. Dzisiaj maz gotuje gulasz, juz pachnie cale mieszkanie, mmmmm.... Ale oczywiscie przed chwila musialam jeszcze podjesc sledziki i makrele, jak tak dalej pojdzie, to rzeczywiscie niedlugo lepiej mi bedzie wychodzilo turlanie sie jak chodzenie;-)

reklama
a co tu za kulinarne popisy... kurczaki az mi slinka leci..
a ja dzis robie pierobi ruskie....
a dzidziulka tez mnie kopie strasznie.. i jest ciagle nisko..

Do góry