reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Sheeppy co do bolow plecow to mnie boli strasznie ale wiem od czego przewialo mnie niezle...Smaruje sie mascia konska i pomaga bo wczesniej nie moglam kurcze wstac

reklama
witam ja juz po obiadku...pychotka ale jakiejs zupki bym tez od was zjadla.. np; pomodorowka, rosolek, ale mi narobilyscie smaczka... az nie moge usiedziec na tylku...

a co do badan to tu w uk sa miedzy 20-22 tygodniem.. chyba ze nie ma wolnych terminow to wtedy troszke przesuwaja... ale to nic nie szkodzi i sie nie martwcie..

Bole plecow daja mi sie we znaki,ale juz od dawna, teraz sie jeszcze nasilily i chyba bede zmuszona po rozwiazaniu znow sie zapisac na masaze,bo walne w karafke:baffled: A ogolnie mowiac jak pomysle, ze w poniedzialek znow do pracy to zbiera mi sie na wymioty:baffled: ale jeszcze do polowy kwietnia a potem na macierzynski i rok wychowawczego:tak:

Co do bolow plecow i kegoslupa ja tez je mam od dawna.Czasami tak mnie boli ze nie moge sie przewrocic w lozku.Byc moze ja to mam od pracy caly czas jestem na nogach i pracuje fizycznie ,ale to tez uroki ciazy.Jestesmy coraz wieksze hihi

Mnie też bolą plecy ale tylko dolna część. Co jakis czas ból jest nie do wytrzymania bo kręgosłup wygina się pod ciężarem maluszka.

Sheepy mnie też mala kopie na wysokości pępka a czasem na samym dole, czego nie lubię, bo z reguły obrywa mój pęcherz. Staram się wtedy delikatnie popchnąć ja do góry ;-)

A rozśmieszę Was bo ja też dziś ugotowałam pomidorówke:-D:-D:-D. To jedyna zupa którą lubi mój synus i sam o nią prosi. Oczywiście z dużą ilością makaronu...

Co do bolow plecow i kegoslupa ja tez je mam od dawna.Czasami tak mnie boli ze nie moge sie przewrocic w lozku.Byc moze ja to mam od pracy caly czas jestem na nogach i pracuje fizycznie ,ale to tez uroki ciazy.Jestesmy coraz wieksze hihi
zglos sie moze do swojej GP ona wystawi ci zwolnienie zz ktore i tak placi w pelni pracodawca nic nie stracisz a odpoczniesz troszke... pamietaj zdrowie najwazniejsze... ja od samego prawie poczatku siedze na zwolnieniu a dokladnie od 2 miesiaca bo mam zagrozona... i nie pali mi sie wracac do pracy.. w trosce o dzidzie.. pozdrawiam gorao..

Mnie też bolą plecy ale tylko dolna część. Co jakis czas ból jest nie do wytrzymania bo kręgosłup wygina się pod ciężarem maluszka.

Sheepy mnie też mala kopie na wysokości pępka a czasem na samym dole, czego nie lubię, bo z reguły obrywa mój pęcherz. Staram się wtedy delikatnie popchnąć ja do góry ;-)

A rozśmieszę Was bo ja też dziś ugotowałam pomidorówke:-D:-D:-D. To jedyna zupa którą lubi mój synus i sam o nią prosi. Oczywiście z dużą ilością makaronu...
ania77- poprosze o miseczke.. bo mi narobilyscie ochoty na te zupki ale nie mam juz weny do gotowania.. bo nastalam sie przy tych pierogach..

Ja też mam te bóle i to już od dawna. Najgorzej z tyłu po prawej stronie. Lekarka mi mówiła, że może to być np. od zrostów po zapaleniu wyrostka. Chociaż bardziej bym stawiała, że to jednak krzyże

hanana5 i paula7 - co do usg połówkowego, to owszem robi się w terminie 20-24 tc i jeżeli chcecie 3d , to najpierw zapytajcie czy macie dużo wód płodowych. Bo jak jest ich mało, to dzidziusia dobrze nie widać i kasa jest wyrzucona. Pan dr od usg po wyliczeniach zapytał czy chcę takie i oświecił w tej kwestii.
ania_77 - podobno każdy facet poleci na pomidorówkę i schabowego :-D:-D:-D

reklama
Do góry