reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

pomnik - a to nie były te chińskie z torebki , tylko z inną nazwą ?? Ja bym teściowej nie wierzyła tak do końca :-D:-D:-D

reklama
velvet - to miały byc super-zdrowe zupki z plonów z jej ogrodu, ale kto wie czy tylko nie dodawała warzyw do chińskiej podstawy ;-)

już sobie stworzyłam na szybko prowizoryczną pomidorówkę z kostki rosołowej i przecieru :-):-p

żga mnie małe kolanko albo łokieć, i to na wysokości pępka :szok: taki już jest duży?

Cześć Dziewczyny :-)
A ja dziś na obiad gotuje rosół, synek się rozchorował przed chwilą wróciłam od lekarza (ma dwa uszka chore i początek zapalenia oskrzeli, a od wczoraj miał tylko katarek) :-( Mam nadzieje, że ja się chociaż nie zarażę , zaczynam pic mleko z czosnkiem blee:baffled:

A mnie moja dzidzia kopie nisko, lekarz powiedział, że już się powinien obracać w dół główką ,a on nadal główkę ma na górze, aha i powiedział, że macica wygląda na wyższą ciąże, ale jak to możliwe skoro wiem dokładnie kiedy miałam ostatni okres a cykle mam regularne :-)

sheeppy - Ja tylko czuję jakieś przewalanie się albo podskakiwanie w brzuchu, ale to tak poniżej pępka, żadnych twardych elementów jeszcze nie wyczułam :no:

Ja czuję kopniaki i tu i tu :-) czasem są wysoko, a nieraz tak nisko, za kością na dole aż.. jak się wypnie to widze całą dzidzię ale nigdy nie wiem, gdzie ma główkę a gdzie pupkę... W pierwszej ciaży już od połowy Nikuś miał gówkę do góry i się nie obrócił, był zaklinowany w żebrach potem:tak: ale Szymuś na ostatnim usg miał główkę na dole
macicę chyba mam z 2 cm nad pępkiem, bo wyczuwam, no ale lekarzem nie jestem :-)

Ale zrobilyscie mi smaka tymi zupami, bo ostatnio jestem hart na zupy:szok:. Dzisiaj maz gotuje gulasz, juz pachnie cale mieszkanie, mmmmm.... Ale oczywiscie przed chwila musialam jeszcze podjesc sledziki i makrele, jak tak dalej pojdzie, to rzeczywiscie niedlugo lepiej mi bedzie wychodzilo turlanie sie jak chodzenie;-)

reklama
a co tu za kulinarne popisy... kurczaki az mi slinka leci..
a ja dzis robie pierobi ruskie....
a dzidziulka tez mnie kopie strasznie.. i jest ciagle nisko..

Do góry