reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

ja też zauważyłam że kwaśne pomaga, może nie tyle co pomaga ale tylko po kwaśnym nie chce mi się wymiotować, cały dzień jem jabłka kiwi i grejfruty
ogólnie nie myslałam, że mnie mdłości dopadną, zaczęły się, cholerne, dopiero w 7 tygodniu, ale za to nie przechodzą ani na chwilę..aż głowa mnie boli od żołądka:baffled:

reklama
Madzia- chcesz zebym zawalu dostala az mnie zmrozilo, zmiana terminu mowisz nie mow hop ja mialam termin na 5 a urodzilam 10 listopada tylko 2%kobiet trafia w termin, GRATULUJE dorodnej fasolki , serduszko super bije tylko sie cieszyc

wspolczuje wam mdlosci kurcze ja nawet nie mam czegos takiego ani wczesniej an teraz slyszalam ze zazwyczaj mijaja po 12tyg (ale nie u wszystkich) mam nadzieje ze wam minie juz niedlugo:tak:

u nas po staremu bylam sie dzis spotkac z kolezanka ktora ma synka 6miesiecznego Marta byla nim zachwycona calowala w raczki i nozki i glaskala smiala sie do niego to bylo cudowne mam nadzieje ze jak urodze to tez tk bedzie:tak:, narazie wie ze dzidzius jest w brzuszku:-)

pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wspolczuje wam mdlosci kurcze ja nawet nie mam czegos takiego ani wczesniej an teraz slyszalam ze zazwyczaj mijaja po 12tyg (ale nie u wszystkich) mam nadzieje ze wam minie juz niedlugo:tak:

u nas po staremu bylom sie dzis spotkac z kolezanka ktora ma synka 6miesiecznego Marta byla nim zachwycona calowala w raczki i nozki i glaskala smiala sie do niego to bylo cudowne mam nadzieje ze jak urodze to tez tk bedzie:tak:, narazie wie ze dzidzius jest w brzuszku:-)

pozdrawiam
nie bój nic - mdłości jeszcze możesz mieć:-)ja w poprzedniej ciąży nie miałam i teraz do 7tyg nic aż nagle:baffled: hehe
a jak powiedziałaś córeczce o dzidziusiu? ja kilka razy próbowałam małemu opowiadać że tam mieszka dzidzia ale wydaje mi się, że nie rozumie tego:confused:

Piersze słysze że pierworudki przeważnie przenoszą ciąże ale różnie muwią. Mi muwili że chłopca sie zawsze przenosi a ja, pierworudka urodziłam synka 2 dni przed terminem :)

Co do terminu to ja klikam na sierpniówkach bo termin porodu miałam na 6 sierpnia a urodziłam 25 lipca... 2 tyg przed terminem. Więc Madzia nie ma gwarancji...ciąża zakończona prawidłowo może trwać od 38 tyg nawet do 42 tyg. Terminem nie ma się co tak przejmować...
Oj ja już chce końca tych moich mdłości i wymiotów jestem już tak tym umęczona. na razie ciągle tracę na wadze..

Ladygab gratuluję mieszkanka! To na prawdę ważna rzecz. Niestety wiem coś o tym bo te, w którym teraz mieszkamy pozostawia wiele do życzenia. Ale niestety brak funduszy nie pozwala na nic innego. Dobrej nocy!!!
to mieszkanie to moze nie sa luksusy ale przedewszytskim cena wynajmu jest oszalamiajaca i jest duze, gdyby nie znajomi to bysmy wyladowali pewnie w kawalerce 24/30m z psem i bysmy sie tak kisili...

reklama
Do góry