reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

Ja to już mam trochę lat na karku i codzien mnie coś boli, nastrój mam w zaleznosci ile mam nerwów , no ale ogólne zmęczenie z którym muszę walczyć jest i nie ustępuje.
mnie dopada taka jakby niemoc i brak chęci, a też muszę z tym walczyć, bo zaniedbuje mieszkanie, ale jak tylko mam przypływ energii to sprzątam

reklama
Ja mam już córkę i z mężem bardzo byśmy chcieli druga córkę , w pierwszej ciąży z chińskiego kalendarza wychodziła mi dziewczynka teraz też

Oczywiście najważniejsze żeby było zdrowe, ale wygodniej by było mieć druga dziewczynkę i chyba mi łatwiej
Mam tak samo 😁 wolałbym druga dziewczynkę raz że mam wszytsko a dwa nigdy nie miałam siostry i marzę żeby Wiki ja miała 😁

mnie dopada taka jakby niemoc i brak chęci, a też muszę z tym walczyć, bo zaniedbuje mieszkanie, ale jak tylko mam przypływ energii to sprzątam
ja też mam bardzo często mega niemoc ... Ciężko mi się zmotywować by zrobić cokolwiek. Dziś na szczęście czuje się lepiej więc mogę chociaż trochę chate ogarnąć bo nienawidzę bałaganu 😂

Ja mam 7+5 dziś i mówię że jestem w 7tc tak mi jakoś łatwiej.

Ja za to mam młodszego brata i zawsze bardzo się cieszyłam że go mam, jakoś nigdy nie chciałam mieć siostry 😄

ja też mam bardzo często mega niemoc ... Ciężko mi się zmotywować by zrobić cokolwiek. Dziś na szczęście czuje się lepiej więc mogę chociaż trochę chate ogarnąć bo nienawidzę bałaganu 😂

Ja za to mam młodszego brata i zawsze bardzo się cieszyłam że go mam, jakoś nigdy nie chciałam mieć siostry 😄
To ja mam starszego brata i też jakoś nigdy nie myslalam o siostrze, za to z jego żona mam siostrzana relacje 😁
Ja sobie założyłam, że jak pierwsze bedzie dziewczyną to bedzie jedynakiem, bo ja się nie nadaje chyba na ciaze z tą moją tendencja do paniki, chyba że to tylko tak z pierwszą 😅 jak bedzie chłopak to bedzie drugie 🙈

Dziewczyny będziecie kupowały detektor tętna w późniejszym etapie czy olewacie takie sprzęty?

@kamilaa919 możliwe że w drugiej ciąży będziesz spokojniejsza aczkolwiek to chyba zależy od człowieka ja jestem bardzo opanowana osoba i taka też jestem w ciążach 😄 mimo że pierwsza była w wieku 22 lat totalnie nieplanowana.
Co do detektora nie kupuje , szkoda mi hajsu (poznańska złotówa). Jeszcze trochę i będzie czuć ruchy (pewnie z 2 miesiące ale napewno szybko zleci) i wtedy będzie pewnie większy spokój psychiczny.

reklama

ja też dzisiaj trochę ogarnęłam, zjedliśmy obiad i właśnie musiałam się położyć, bo spać mi się chce i dzisiaj trochę brzuch pobolewa

Do góry