reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Oj ja ostatnie pare nocy latam do kibelka jak szalona:-(Ale pije za dwunastu,bo mnie zgaga potwornie meczy:wściekła/y:I do tego chodze juz po scianach od mdlosci!!!!!!!!!!!A po imbirze(i czymkolwiek z imbirem)jesczsze gorzej sie czuje:-:)baffled::wściekła/y:
Wlasnie wyslalam M po sloj ogorkow kiszonych i wypilam sok z nich i zjadlam 3na raz i lepiej mi bylo troche,ale juz powoli wracaja mdlosci......A wymiotow zero!
Sheeppy - pisalas,ze sprowokowalas w koncu sama wymioty,pytanko: pomoglo to troszke?I jak to zrobilas?Palec po prostu w gardlo,tak?Juz sie poddaje"Dluzej nie wytrzymam,moze jakbym od rana zwymiotowala to byloby lepiej:confused::dry:A jak wchodze do kuchni to tragedia!!!!Wszystkie zapachy mnie dobijaja!:-:)-:)-(
KIEDY TO PRZEJDZIE!!!!!!???????BO MAM WRAZENIE ZE NIE WYTRZYMAM JUZ!!!!!!!

reklama
katarzyna witaj w klubie:tak: W pierwszej ciazy tez wymiotowalam,ale mdlosci ustawaly tylko na chwilke a za moment znow powracaly, wiec u mnie wymioty nie skutkowaly:no:

a ja sie musze pochwalic, dzisiajznalezlismy domek dla nas i dla dzidzi::), duzy bo 60m, 3 pokoje za rozsadna cene i w grudniu sie tam przeprowadzamy:-):-D
teraz tylko umowa o prace i bedziemy juz czekac tylko na dzidzie:D :-):tak:

Ladygab gratuluję mieszkanka! To na prawdę ważna rzecz. Niestety wiem coś o tym bo te, w którym teraz mieszkamy pozostawia wiele do życzenia. Ale niestety brak funduszy nie pozwala na nic innego. Dobrej nocy!!!

Oj ja ostatnie pare nocy latam do kibelka jak szalona:-(Ale pije za dwunastu,bo mnie zgaga potwornie meczy:wściekła/y:I do tego chodze juz po scianach od mdlosci!!!!!!!!!!!A po imbirze(i czymkolwiek z imbirem)jesczsze gorzej sie czuje:-:)baffled::wściekła/y:
Wlasnie wyslalam M po sloj ogorkow kiszonych i wypilam sok z nich i zjadlam 3na raz i lepiej mi bylo troche,ale juz powoli wracaja mdlosci......A wymiotow zero!
Sheeppy - pisalas,ze sprowokowalas w koncu sama wymioty,pytanko: pomoglo to troszke?I jak to zrobilas?Palec po prostu w gardlo,tak?Juz sie poddaje"Dluzej nie wytrzymam,moze jakbym od rana zwymiotowala to byloby lepiej:confused::dry:A jak wchodze do kuchni to tragedia!!!!Wszystkie zapachy mnie dobijaja!:-:)-:)-(
KIEDY TO PRZEJDZIE!!!!!!???????BO MAM WRAZENIE ZE NIE WYTRZYMAM JUZ!!!!!!!
dokładnie, palec do gardła, przyciskam język i siup:baffled:
pomaga trochę, jak już mdłości tak męczą że żołądek boli
ja mam od czwartku mdłości całą dobę :baffled:

zapomnialam sie pochwalic bo zaganiana
serdunio bije z predkoscia 140 uderzen na min
wielkosc malucha - 49 mm
wiercipieta maly...jak tylko zrobie skan to podepne

Ostatnia edycja:
Madzia_Singh ale masz kopniaka za tego posta z info o terminie porodu! Az mi sie cisnienie podnioslo jak zaczelam czytac:blink: A jakbys od nas sie przeniosla, to juz wogole focha bym miala niezlego :tak:;-)
Ja tez w sumie tylko z daty wyliczonej z terminu ost. miesiaczki jestem mama majowa, bo przy blizniakach raczej do terminu sie nie dochodzi, wiec marzec-kwiecien sie szykuje pewnie, ale nie mam zamiaru sie stad przenosic.Tak latwo sie mnie nie pozbedziecie, hihi:no:;-)
Madzia, Twoj dzidziol ma juz 49mm, to duuuzy juz kawal chlopa (lub kobitki):tak:;-)!!
katarzyna_s mam to samo z tymi przekletymi mdlosciami :wściekła/y: Rano otwieram oczy i na dzien dobry mi niedobrze, i tak juz pozostaje dopoki nie zasne na noc. A na kolejny dzien znow to samo... Do kuchni jak wejde to wszystko mi smierdzi, jak chce cos zjesc to otwieram lodowke na wdechu, ale i tak smierdzi, wiec szybko zamykam i z jedzenia nici.:baffled: Tez juz mysle sobie ze lepiej by bylo zwymiotowac w koncu, to moze by ulzylo, ale jakos nie mam odwagi zeby sama sprowokowac...:no::baffled::baffled::baffled:

reklama
ja mam mdłości tylko gdy rano wstanę, ale już się nauczyłam, że muszę coś zjeść i mi przechodzą - reszta dnia mija spokojnie
Madzia decyzja dobra że z nami zostajesz a za posta z informacją o zmianie terminu powinnaś dostać po uszach

Ostatnia edycja:
Do góry