reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Oj ja ostatnie pare nocy latam do kibelka jak szalona:-(Ale pije za dwunastu,bo mnie zgaga potwornie meczy:wściekła/y:I do tego chodze juz po scianach od mdlosci!!!!!!!!!!!A po imbirze(i czymkolwiek z imbirem)jesczsze gorzej sie czuje:-:)baffled::wściekła/y:
Wlasnie wyslalam M po sloj ogorkow kiszonych i wypilam sok z nich i zjadlam 3na raz i lepiej mi bylo troche,ale juz powoli wracaja mdlosci......A wymiotow zero!
Sheeppy - pisalas,ze sprowokowalas w koncu sama wymioty,pytanko: pomoglo to troszke?I jak to zrobilas?Palec po prostu w gardlo,tak?Juz sie poddaje"Dluzej nie wytrzymam,moze jakbym od rana zwymiotowala to byloby lepiej:confused::dry:A jak wchodze do kuchni to tragedia!!!!Wszystkie zapachy mnie dobijaja!:-:)-:)-(
KIEDY TO PRZEJDZIE!!!!!!???????BO MAM WRAZENIE ZE NIE WYTRZYMAM JUZ!!!!!!!

reklama
katarzyna witaj w klubie:tak: W pierwszej ciazy tez wymiotowalam,ale mdlosci ustawaly tylko na chwilke a za moment znow powracaly, wiec u mnie wymioty nie skutkowaly:no:

a ja sie musze pochwalic, dzisiajznalezlismy domek dla nas i dla dzidzi::), duzy bo 60m, 3 pokoje za rozsadna cene i w grudniu sie tam przeprowadzamy:-):-D
teraz tylko umowa o prace i bedziemy juz czekac tylko na dzidzie:D :-):tak:

Ladygab gratuluję mieszkanka! To na prawdę ważna rzecz. Niestety wiem coś o tym bo te, w którym teraz mieszkamy pozostawia wiele do życzenia. Ale niestety brak funduszy nie pozwala na nic innego. Dobrej nocy!!!

Oj ja ostatnie pare nocy latam do kibelka jak szalona:-(Ale pije za dwunastu,bo mnie zgaga potwornie meczy:wściekła/y:I do tego chodze juz po scianach od mdlosci!!!!!!!!!!!A po imbirze(i czymkolwiek z imbirem)jesczsze gorzej sie czuje:-:)baffled::wściekła/y:
Wlasnie wyslalam M po sloj ogorkow kiszonych i wypilam sok z nich i zjadlam 3na raz i lepiej mi bylo troche,ale juz powoli wracaja mdlosci......A wymiotow zero!
Sheeppy - pisalas,ze sprowokowalas w koncu sama wymioty,pytanko: pomoglo to troszke?I jak to zrobilas?Palec po prostu w gardlo,tak?Juz sie poddaje"Dluzej nie wytrzymam,moze jakbym od rana zwymiotowala to byloby lepiej:confused::dry:A jak wchodze do kuchni to tragedia!!!!Wszystkie zapachy mnie dobijaja!:-:)-:)-(
KIEDY TO PRZEJDZIE!!!!!!???????BO MAM WRAZENIE ZE NIE WYTRZYMAM JUZ!!!!!!!
dokładnie, palec do gardła, przyciskam język i siup:baffled:
pomaga trochę, jak już mdłości tak męczą że żołądek boli
ja mam od czwartku mdłości całą dobę :baffled:

zapomnialam sie pochwalic bo zaganiana
serdunio bije z predkoscia 140 uderzen na min
wielkosc malucha - 49 mm
wiercipieta maly...jak tylko zrobie skan to podepne

Ostatnia edycja:
Madzia_Singh ale masz kopniaka za tego posta z info o terminie porodu! Az mi sie cisnienie podnioslo jak zaczelam czytac:blink: A jakbys od nas sie przeniosla, to juz wogole focha bym miala niezlego :tak:;-)
Ja tez w sumie tylko z daty wyliczonej z terminu ost. miesiaczki jestem mama majowa, bo przy blizniakach raczej do terminu sie nie dochodzi, wiec marzec-kwiecien sie szykuje pewnie, ale nie mam zamiaru sie stad przenosic.Tak latwo sie mnie nie pozbedziecie, hihi:no:;-)
Madzia, Twoj dzidziol ma juz 49mm, to duuuzy juz kawal chlopa (lub kobitki):tak:;-)!!
katarzyna_s mam to samo z tymi przekletymi mdlosciami :wściekła/y: Rano otwieram oczy i na dzien dobry mi niedobrze, i tak juz pozostaje dopoki nie zasne na noc. A na kolejny dzien znow to samo... Do kuchni jak wejde to wszystko mi smierdzi, jak chce cos zjesc to otwieram lodowke na wdechu, ale i tak smierdzi, wiec szybko zamykam i z jedzenia nici.:baffled: Tez juz mysle sobie ze lepiej by bylo zwymiotowac w koncu, to moze by ulzylo, ale jakos nie mam odwagi zeby sama sprowokowac...:no::baffled::baffled::baffled:

reklama
ja mam mdłości tylko gdy rano wstanę, ale już się nauczyłam, że muszę coś zjeść i mi przechodzą - reszta dnia mija spokojnie
Madzia decyzja dobra że z nami zostajesz a za posta z informacją o zmianie terminu powinnaś dostać po uszach

Ostatnia edycja:
Do góry